推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 有野問大家

有野問大家

我想問
我只得16歲
我只想搵d女女玩腳交個d
但係會唔會好怪

我驚鑑介
會唔會?
同埋邊到有好介紹 幾錢到
我依個年紀應唔應該做依d野?
我有d過唔到我自己良心個關
但又好想試下
會考後諗左好耐想做
但冇勇氣
希望各位大哥教下我點做
唔該曬

引用:
原帖由 youngppl2007 於 2007-7-11 02:39 發表
我想問
我只得16歲
但係會唔會好怪..
Play with yourself la.

你未夠 18 歲,未夠稱瀏覽本討論區。

引用:
原帖由 youngppl2007 於 2007-7-11 02:39 發表
我想問
我只得16歲
但係會唔會好怪

我驚鑑介
會唔會?
同埋邊到有好介紹 幾錢到
我依個年紀應唔應該做依d野?
我有d過唔到我自己良心個關
但又好想試下
會考後諗左好耐想做
但 ...
過多兩年先玩啦~~小弟弟

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-7-11 15:06 發表

鑑介? 我睇你寫d野真係令香港教育界尷尬!
我都係問下傘~_~"""
我都冇做到
問下你地意見 因為我諗唔到有咩人可以幫我

第1:我打鑑介係因為我唔識打尷尬
      唔係我唔識點寫
第2:我只係希望問下人意見傘  點解一定要話我?  我都係想搵個通道同人講下自己心裹想法 可能依d想法係錯 咁你講俾我知咪得囉 唔駛講野講到咁喎  希望你尊重下別人

佢係吾係16歲都未知,或者我地被人玩呢!

16歲唔可以玩161?

New Laws?

得16就咪累人
做你生意個位會坐牢架

大個仔先啦!搵到錢頭交都有得玩呀!

但係原來佢都已經係初級貴賓嚟架喎,都幾早熟喎。

Post 開乜嘢多呀?等我睇吓你呢期學生哥鍾意乜?

時代唔同啦~16歲都巳經咁叻~我out la....

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-7-11 07:41 發表

16歲就比d心機讀書,唔好諗咁多無謂野啦!腳交.............
Support!!!!!!!!!

引用:
原帖由 starstar2000 於 2007-7-18 14:47 發表
時代唔同啦~16歲都巳經咁叻~我out la....
小弟只興幸我當年冇亂諗野

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-7-11 07:41 發表

16歲就比d心機讀書,唔好諗咁多無謂野啦!腳交.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。