推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

88 1234
發新話題

有無人坐過呢件?值$6000

有無人坐過呢件?值$6000

接 受 雜 誌 訪 問   已 悄 然 離 港
Coco 自 爆 朱 培 慶 萬 元 尋 歡
【 本 報 訊 】 廣 播 處 處 長 朱 培 慶 宣 佈 提 早 退 休 翌 日 , 有 雜 誌 刊 登 「 尋 歡 風 波 」 女 主 角 Coco 的 訪 問 , 指 朱 合 共 自 費 付 了 1 萬 元 給 會 所 的 媽 媽 生 ( 經 理 ) , 然 後 帶 她 出 街 開 房 。 Coco 已 經 離 開 香 港 , 朱 培 慶 則 繼 續 休 假 , 有 可 能 從 此 不 再 踏 足 香 港 電 台 。 由 於 事 件 可 能 涉 及 公 務 員 的 利 益 款 待 , 廉 政 公 署 仍 未 完 全 放 棄 跟 進 , 若 有 人 舉 報 , 會 隨 時 展 開 調 查 。   記 者 : 蔡 元 貴 、 莊 曉 陽

事 到 如 今 , 公 眾 最 關 注 的 是 , 朱 培 慶 當 晚 有 否 接 受 其 他 人 的 款 待 , 有 否 違 反 公 務 員 的 廉 潔 守 則 。 《 東 周 刊 》 引 述 Coco 的 說 話 , 對 於 一 度 涉 嫌 接 受 款 待 的 朱 培 慶 頗 為 有 利 。 報 道 稱 , 朱 培 慶 當 晚 首 先 答 應 支 付 3,000 元 , 讓 Coco 表 演 桌 上 舞 。 其 後 , 朱 培 慶 向 媽 媽 生 問 價 , 要 求 帶 Coco 出 街 。 Coco 叫 價 6,000 元 , 連 同 跳 舞 及 其 他 費 用 , 朱 培 慶 自 行 支 付 1 萬 元 給 媽 媽 生 , 隨 即 與 Coco 離 開 會 所 , 準 備 跟 她 前 往 附 近 的 駱 克 道 住 所 。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

你覺得唔值, 我覺得唔值, 但有人覺得值呀嘛~~~

你睇$6000 可能一個五蚊咁細,
我睇$6000 可能一個地球咁大,
有人睇$6000 可能好似粒鼻屎咁細呢~~

一句講曬, 值, 不過試左鐘先~~

My new target!!

咁摡質素......六百都比多....

我覺得值 if she:-
1. work as my house maid;
2. and my sex maid......

呵呵,或者佢有特別技能呢.

回復 #1 Doer 的帖子

值6000 yen !!!!!!!!!

對阿朱生就一定值得!可以早d拿幾百萬慢慢嘆,以後鍾意幾時去Must Kara都無人理啦!

引用:
原帖由 Doer 於 2007-7-11 07:11 發表
【 本 報 訊 】 廣 播 處 處 長 朱 培 慶 宣 佈 提 早 退 休 翌 日 , 有 雜 誌 刊 登 「 尋 歡 風 波 」 女 主 角 Coco 的 訪 問 , 指 ...
Worth less than $600!

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-7-11 09:38 發表

Worth less than $600!
所以,D政府高官同一般市民的需要,真係好大分別,成日話政府唔明白市民的生活,真係無話錯.............

呢件都可以駛6000,我地駛600就要左撿友撿,d高官點會明白我地小市民錢唔夠駛?

小市民要求開設紅燈區,等娛樂事業透明度增加,高官話無需要,我地終於明白點解!

每逢假日大時大節,差佬都加緊查牌封舖封鹹網叫雞網,朱局長撿71回歸show做完曬先去玩,免卻政府尷尬麻煩,高官真識做!!

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-11 18:36 發表
SHIT ! THEY NEVER KNOW MARKET PRICE !.....
They don't know good from bad!

引用:
原帖由 Doer 於 2007-7-11 10:13 發表

所以,D政府高官同一般市民的需要,真係好大分別,成日話政府唔明白市民的生活,真係無話錯.............

呢件都可以駛6000,我地駛600就要左撿友撿,d高官點會明白我地小市民錢唔夠駛?

小市民要求開 ...
You are right.

引用:
原帖由 Doer 於 2007-7-11 18:13 發表

小市民要求開 ...
笑 X 死我
五大有其二

二手買賣
CD推介

ha, this is only one side of the story.  do you believe it's really as simple as $6000?  secret people did a lot in this case la.  the target is RTHK, not Mr. Chu.
I'm a professional trader

引用:
原帖由 Doer 於 2007-7-11 07:11 發表
【 本 報 訊 】 廣 播 處 處 長 朱 培 慶 宣 佈 提 早 退 休 翌 日 , 有 雜 誌 刊 登 「 尋 歡 風 波 」 女 主 角 Coco 的 訪 問 , 指 ...
Of course CoCo worths more than 6K la,
The case entertain all HKG people
'Chu Jai' becomes a clown (a dumn one)

今時今日,娛樂新聞時事化:娛樂名人的趣聞,可以牽連到好多同民生時事的方面

時事新聞娛樂化:有些報導得好鬼正經的新聞,其實好鬼好笑;好悲慘的新聞,大家當電視劇咁睇!

引用:
原帖由 Doer 於 2007-7-12 15:10 發表
今時今日,娛樂新聞時事化:娛樂名人的趣聞,可以牽連到好多同民生時事的方面

時事新聞娛樂化:有些報導得好鬼正經的新聞,其實好鬼好笑;好悲慘的新聞,大家當電視劇咁睇!
Perhaps the whole world is getting sick.

引用:
原帖由 CC_WONG 於 2007-7-12 11:56 發表
ha, this is only one side of the story.  do you believe it's really as simple as $6000?  secret people did a lot in this case la.  the target is RTHK, not Mr. Chu.
喂老友, 又陰毛論, 講黎聽聽先啦
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-7-12 10:13 發表

喂老友, 又陰毛論, 講黎聽聽先啦
總之"朱"雄難過大波關LALALA

一句講晒,色字頭上一把刀真係冇錯的.

引用:
原帖由 CC_WONG 於 2007-7-12 03:56 發表
Please tell more!

朱 培 慶  $ 17xxxx 一 個 月

每個人口味唔同,不過點睇都唔值六千掛!

see my picture same girl.....free of charge in SZ

引用:
原帖由 pnspns 於 2007-7-12 16:22 發表
朱 培 慶  $ 17xxxx 一 個 月
條友拿四百幾萬退休金走啊,以後鍾意點玩都得!!

下次可能在常平見到他,會同你say hi添!

88 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。