推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

逢來賭

引用:
原帖由 shark-654 於 2007-11-15 06:58 發表

<<開始正式埋牙,囡囡話我係第2個客同佢開大,>>

我咪第一個-我10月尾去第一次試她就要大。她又不說是"處"成日話佢個波咁大唔多摸就蝕低,摸得多獸性大發所 ...
我都有擔心過...

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-15 01:12 發表

你講緊..食堂o既16?
逢來賭
孤舟簑笠翁,獨釣寒江雪。

The big boobs of #71 should be an attractive selling point recently. Did any brother try this?

回復 #127 shark-654 的帖子

Bro shark-654 , thx for replying to bro 天使藍 for me. Yes it is 逢來賭 #16.

Bro icheng609, #71 looks a bit too big (overall body size) in photos. I am also looking forward to some comments on her.

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 16:50 發表
The big boobs of #71 should be an attractive selling point recently. Did any brother try this?
個相頭我估窄窄o地咯...

引用:
原帖由 holdit 於 2007-11-17 00:18 發表
Bro shark-654 , thx for replying to bro 天使藍 for me. Yes it is 逢來賭 #16.

Bro icheng609, #71 looks a bit too big (overall body size) in photos. I am also looking forward to some comments on  ...
『實錄』我試o左啦!

thread unlocked.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-13 01:09 發表
thread unlocked.
thx a lot!

早排同andy一齊去過一轉,
o個日個場爆到瀉屎o甘,晏晝4點幾,
休息室坐滿人,我o地要等晒粒鐘至入到房,
頭鐘仲要同andy拍房o忝。
經理介紹o左個相頭唔錯o既囡囡俾我,
好似係*(,唔多記得,
囡囡望落嬌小玲瓏(5尺高),身材唔錯(好似幾大包米),
part 1有心機,不過因為拍房o既關係,嘈o左少少,
part 2我同囡囡轉房,留低andy同另一件bg。
囡囡身材真係唔錯半分肥肉都冇,好slim,
但係o個對導彈胸,反晒地心吸力o甘,
真係咩心情都冇晒,不過為o左男人o既尊嚴,
一樣交足課,走時我知andy有急事走先,
我都放低銀兩走人,報告完畢!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-14 00:12
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-14 00:12

上個禮拜自己一個人又骨癮發作,
上次聽經理介紹話羅紗同do re me唔錯,
羅紗有客,o甘我話試o下do re me啦,
入到房覺得囡囡唔係我杯茶,照彈!
後尾入o左件囡囡易拎,覺得ok,
點知就係o甘舐晒屎,囡囡其實相頭都唔差,
但係一望就知佢係微波少肥o個隻,
心諗,前車可鑑,微波都好過假波丫,
點知,佢骨技麻麻(佢自己以為好得),
到part 2仲衰,又話就o黎M,nipple痛,
我話我大又話長,又叫我唔好o甘入,
下下頂住晒,最頂唔順就係做完之後就懶殷勤,
又攬又o錫,又話自己點好點好,
記住下次搵番佢,真係佢鹵味丫,
我下次搵你鹵味呀!

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-14 00:12
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-14 00:12

早兩日小師弟阿K又叫我陪佢去揼骨,
今次我穩陣d,電mark羅紗同生髮,
小師弟試生發,我試羅紗。
囡囡相頭一般,膚色較黑,身型高挑,
原來羅紗都係越南人,同生發一樣,據聞仲有個#(都係,
佢part 1真係唔錯,我好舒服o甘瞓o左,
part 2都好主動,任摸任巢,
整體尚算滿意,完事去休息室同阿K賽後檢討,
阿K夕樹舞子,大讚生髮,仲拎埋囡囡手提no. o忝!
不過將兩人相比,我都覺得生髮各方面都較優勝。

相關搜索目錄: 生髮
本帖最近評分記錄

小弟未曾試過呢間, 但睇左咁多c hing咁多包膠, 上兩個星期收工後,
我就懷住興奮0既心情, 想去試下@*..
可惜lily話佢返夜更, 無緣..

咁唯有由lily介紹, sorry各位c hing, 我真係唔記得個bg咩number..(好似係#x)
事關呢位bg兩part我會俾0既分數, 係完全唔合格,

part 1 : 佢話佢岩先喺呢到做, 以前就喺邊到學師出黎, 但我完全唔覺得佢係同我dup緊骨, 好似只係摸下捽下咁, 最慘仲係, 佢一路雞啄唔斷咁同我講, 想喺香港搵個男朋友呀, 無錢唔緊要, 最緊要真心對佢好呀, 轉頭又話佢而家呢個男朋友呀, 又搵到錢呀, 如果無錢又點養佢呀......救命!!   我唔係白韻琴呀....

好辛苦等到part 2, 佢竟然可以邊做邊繼續講, 我真係咩mood都無晒, 快快完事就算...

出到去同lily炸左少少型, 佢話下次會跟好啲,
期待下次唔會再咁黑仔啦.......(完)
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-17 15:09
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-17 15:09

引用:
原帖由 blackhawk 於 2008-1-17 14:29 發表
小弟未曾試過呢間, 但睇左咁多c hing咁多包膠, 上兩個星期收工後,
我就懷住興奮0既心情, 想去試下@*..
可惜lily話佢返夜更, 無緣..

咁唯有由lily介紹, sorry各位c hing, 我真係唔記得個bg咩number..(好似係# ...
咦?我諗你可能記錯no.,
你咩時間去?囡囡#*係返早更,
但係你想mark o個個囡囡@*係返夜更,
事關我兩個都試過。

尋日收工時間又上o左去,
試o左個唔錯o既BG,no.係^仔,
一入到房,見到囡囡已經好誘人,
佢著住件大deep v o既衫,又冇帶bar,
心口o個對車頭燈呼之欲出,
我視線望番上去,見囡囡個樣都幾斯文成熟,
相頭都唔錯,係個髮型娘少少。
part 1,先幫我開背,再跪背,再推油,
再踩油背,再塾毛巾踩背,手勢唔錯,
力水都夠,因為囡囡身型都唔細粒,
望落都有5尺5~6寸左右,
皮膚幾白淨,都幾滑,廣東話都好流利,
見佢個款,問佢係唔係上海或者大連人,
佢話差好遠,原來係泰國人,
o甘白淨o既泰妹都真係幾少見。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-18 22:59
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-18 22:59

part 2,囡囡自動解甲,o個對車頭燈真係好吸引,
我諗佢上圍冇36D都有36C,身型唔肥,
有腰,屬於豐滿o個種。佢先幫我BM,
然後用韓式(佢話個客去完韓國教佢)BM,
唔知點講,大家要親身試o下先感受到,
然後叫我轉身,用口幫我著件雨褸,
一路BJ,一路拉起我,跟住又o黎招床邊唱K,
囡囡全個過程都好放,非常玩得,
近期o黎講,係我最滿意o既一個。
不過聽講囡囡返工極度飄忽,
所以最好電mark就最穩陣。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-18 22:59
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-18 22:59

整體^仔o既報告:
相頭:成熟斯文,都幾好
年齡:冇問過,對我o黎講唔重要,估計3條左右
身高:5尺5~6寸左右
身型:最少都肯定有36C,不過好似有少少假假o地,
         但係手感又好好o番,真係唔多識分堅定流
骨技:好,有心機夠力水,穴位都幾準,受力者首選
性技:放,自動波我o黎又任巢任刮,同我都幾夾
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-19 15:10
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-19 15:10

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-1-18 18:14 發表

咦?我諗你可能記錯no.,
你咩時間去?囡囡#*係返早更,
但係你想mark o個個囡囡@*係返夜更,
事關我兩個都試過。
多謝天使藍兄, 果日我係5:30pm左右上去,
果個bg既number, 我只記得係3字頭, 四川人..
#*好似係越藉人仕(睇各c hing之報告講過),
我都諗住今日上去試下~~

Tried ** lately... here is the report

hardware:  smaller comparing with Eastlake, almost DIY at dressing room
service:  quite good, especially the managers... personally, I think it's better than Eastlake
Food - quite good, it also service "丁" noodle
Look - I think ** is around #), short, mid size, large tits (maybe ~34C-D)
Part 1 - comfortable with mid force
Part 2 - average, aggressive and quite talkative
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-20 04:50
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-20 04:50

引用:
原帖由 blackhawk 於 2008-1-19 09:47 發表

多謝天使藍兄, 果日我係5:30pm左右上去,
果個bg既number, 我只記得係3字頭, 四川人..
#*好似係越藉人仕(睇各c hing之報告講過),
我都諗住今日上去試下~~
囡囡好唔好都好,
試完番o黎出份報告丫,
不過我覺得#*都唔錯o架,
應該都o岩你o既。

引用:
原帖由 johnnyqq 於 2008-1-19 19:52 發表
Tried ** lately... here is the report

hardware:  smaller comparing with Eastlake, almost DIY at dressing room
service:  quite good, especially the managers... personally, I think it's better th ...
囡囡相頭如何?
不過夜更好都比較少到。

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-1-20 06:42 發表

囡囡好唔好都好,
試完番o黎出份報告丫,
不過我覺得#*都唔錯o架,
應該都o岩你o既。
a bit above average ....worth to try ~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-23 14:26 發表
(轉貼)

呢個場我都成日去,發覺日間d服務同態度比夜間好...睇 locker 仔就知...

果日想再搵^..(佢手骨一流..又有自己架餐 ..好正!)
但要等成個鐘...所以試左今次主角!@#

佢係細粒大波型..age 我估廾到尾 ...
貓兄有冇興趣一試呢?!

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-1-27 00:24 發表

貓兄有冇興趣一試呢?!
你也做過?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。