推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

166 1234567
發新話題

逢來賭

響呢度聽過不少brother話逢來賭D質素唔錯, 於是上星期上咗去找Lilly姐.

小弟唔prefer越南妹, 見#63行過ok啦...Lilly姐最後介紹#20. 一句到尾~唔掂 !
囡囡三十歲以上,  矮肥冇波, dup就ok, part(2)果陣仲聞倒"聲"味 !!!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-27 20:12
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-27 20:12

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-27 07:01 發表

你也做過?
do re me入過我房門口,
但係俾我彈o左,唔o岩feel嘛!

引用:
原帖由 raychu 於 2008-1-27 15:03 發表
響呢度聽過不少brother話逢來賭D質素唔錯, 於是上星期上咗去找Lilly姐.

小弟唔prefer越南妹, 見#63行過ok啦...Lilly姐最後介紹#20. 一句到尾~唔掂 !
囡囡三十歲以上,  矮肥冇波, dup就ok, part(2)果陣仲 ...
我之前都做過佢,
小弟出o黎玩o甘耐,
呢件都算係極品
係除o左個樣睇得下之外,
真係一無是處。
順帶一提,羅莎都係越南o既o番!

本人亦係呢度有d得意經歷, 有時間唔嫌棄望下啦~~

http://forum.timway.com/f/thread-146349-1-1.html

引用:
原帖由 brunobear 於 2008-1-29 21:23 發表
本人亦係呢度有d得意經歷, 有時間唔嫌棄望下啦~~

http://forum.timway.com/f/thread-146349-1-1.html
一早睇過兄台o既文筆咯,
簡值係拍案叫絕!
唔知除o左#*之外,
仲有冇其他囡囡o既精彩報告呢?

年廿九下晝四點上過去,
多人到嘔呀!
等o左半粒鍾,o黎o左件夜更趕返o黎o既囡囡,
老no.唔多記得(好似係鴨仔),
相貌一般,骨技唔錯,
身型都過得去,對燈幾大o架!
但係整體o既感覺唔係我杯茶o羅!

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-2-10 06:33
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-2-10 06:33

Last Friday tried @!, comment as follow:

Type: 港北
Shift: Night
Set C: $618
Face: 60 (not my cup of tea ....)
Body: 70 (small ball but 21" waist )
Bone skill: 60 just so so
Part II: 90 RPP is not lazy (do it almost 10 minutes, in part II she BJ first and she can fully undress upon request. I kiss her nipple and make her high enough that she do PDD too . Finally kiss with French kiss long and deep and ML with her highly)

Will tried her again soon

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-19 09:07
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-19 09:07

我過年前試過一個四川的人妻,幾靚女,不過兩part都一般,但勝在有人妻feel和偷食feel,我還車到唔停口,
可能我靚仔掛,唔比你車唔關我事,no好像@(不太記得,夜班的!

引用:
原帖由 NinesunOrcus 於 2008-2-18 16:18 發表
Last Friday tried @!, comment as follow:

Type: 港北
Shift: Night
Set C: $618
Face: 60 (not my cup of tea ....)
Body: 70 (small ball but 21" waist )
Bone skill: 60 ju ...
唔係你杯茶都想番o卓?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 leung+wai+kit 於 2008-2-19 12:22 發表
我過年前試過一個四川的人妻,幾靚女,不過兩part都一般,但勝在有人妻feel和偷食feel,我還車到唔停口,
可能我靚仔掛,唔比你車唔關我事,no好像@(不太記得,夜班的!
夜晚仲有咩好介紹?

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-2-19 14:40 發表

唔係你杯茶都想番o卓?
1. 小弟700度近視
2. Part I 時面向下mut都睇唔到, Part II 時熄燈落毛布又mut都睇唔到, 只有身體 feeling 最直接

講真係入房及出房個下先望真個樣, 99% 時間無樣睇, so i dont care she is not my cup of tea, just concern her body and skill (part II )

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 NinesunOrcus 於 2008-2-19 18:37 發表

1. 小弟700度近視
2. Part I 時面向下mut都睇唔到, Part II 時熄燈落毛布又mut都睇唔到, 只有身體 feeling 最直接

講真係入房及出房個下先望真個樣, 99% 時間無樣睇, so i dont care she i ...
好似好正o甘o番。

Tuesday 番o卓 左

佢返9:00pm, 不過book 左佢 8:30pm 返工 (之後先知, 有d唔好意思)

Do her 3 粒 鐘(唔想早返屋企 ..... )

由佢下面好乾攪到佢有少少水流出同埋入面收窄左, 幾"興" (佢幾sentitive, 幾易 high)

叫聲唔誇張同好真下

亦唔重磅, 抱起都ok (sure under 100 pound)

最後完事sleep 左一陣按頭出房

沖涼時覺得下腹有少少抽抽地, 可能太耐無攪/被攪得耐, 或者比佢kiss袋根/會陰耐 前列線有d抽 ....

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-2-21 12:12
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-2-21 12:12

引用:
原帖由 NinesunOrcus 於 2008-2-21 11:38 發表
Tuesday 番o卓 左

佢返9:00pm, 不過book 左佢 8:30pm 返工 (之後先知, 有d唔好意思)

Do her 3 粒 鐘(唔想早返屋企 ..... )

由佢下面好乾攪到佢有少少水流出同埋入面收窄左, 幾"興" (佢幾 ...
o甘加鐘點計呀?

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-2-24 04:17 發表

o甘加鐘點計呀?
+$188

埋單 $7xx (記得 $800 有找)

引用:
原帖由 NinesunOrcus 於 2008-2-25 17:29 發表

+$188

埋單 $7xx (記得 $800 有找)
咦?又唔係貴o番!

166 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。