推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

SZ太X洋的TPY式揾笨實

引用:
原帖由 c0179614 於 2007-7-18 21:05 發表

Brothers,

Why do you go to Lan Kwan Fong S/N to try.  it is around $400 for 2 hours.
我其實想揾一個有得玩嘅大場 , 第時同老虎去 SZ 嘅時候我又玩得開心 , 佢又揼得放心啫 !!

点知古有 '挾天子以令豬侯' , 今有'挾細路以R小費' !!

Thank You for your infomation, I like small Sana in SZ

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-7-18 19:43 發表
呢個場出名得個貴字!乜都唔得,但d技師又個個搏有人溝!
BAD LIST LA

最怕係揼呢挺亦正亦邪骨,又貴,又唔能夠玩得盡興,何苦呢?

引用:
原帖由 管理淫員 於 2007-7-19 03:15 發表
BAD LIST LA
BLACK List!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-7-17 10:03 發表

rmb468 is good enough to fly from shenzhen to most city in China in the off-season.....
系呀~
去北京都得呀~
上海我搭過~350咋~單程

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-7-17 13:21 發表
太平洋是主場. 己去了差不多一年.
沒有以上師兄所講的偷野發生.
locker 仔服務也很好, 我只給5蚊小費.
不過我每次都是中式2鐘. 小費30. 沒有面黑.
可能是熟技師. 和她吹得幾咀掛.
鬼機就無試過. 如有各大大 ...
呢個場我都經常去~
也沒發生師兄所說的~
locker仔就看人啦~
有好有不好~
技師當然系相熟~
完全用心去按~
鬼機也沒有試過~

引用:
原帖由 任我痕 於 2007-7-23 15:38 發表
完全用心去按~
鬼機也沒有試過~
Well, should be good since so expensive for pure sauna!

引用:
原帖由 march29 於 2007-7-24 22:54 發表
我其實想揾一個有得玩嘅大場 , 第時同老虎去 SZ 嘅時候我又玩得開心 , 佢又揼得放心啫 , I have suggestion WANG MA DU WUI, RMB99 for Japanese oil massage 120min, exactly the ...
Brother , thx for your suggestion but I've try WANG MA DU WUI with my tiger before and she found very supriise that so many guys ( especially domestic guys ) selected bg from the photos patched in wall and discuss something strange with laugh she think that which must be something strange . Finally I've to massage with her together in chinese style .

乜仲有人去深圳大場玩架咩

引用:
原帖由 ashchen 於 2007-7-25 16:59 發表
Why not??

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-8-20 11:19 發表

Why not??
Why Not 2. not everyone is expecting some BONUS or special service in Shenzhen.
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-8-20 15:05 發表
Why Not 2. not everyone is expecting some BONUS or special service in Shenzhen.
Exactly. Sometimes, just want to take family for relaxation!

many reports of "揾笨" in big saunas. Don't be stupid la, big saunas you have to assumed it is vegi ga la. No need to give tip there and no need to goto such places

$200小費, too high

感谢大佬分享性息,多谢!有时间一定去验证一下,你辛苦了,偶一定要向楼主学

习........................

呢个场唔芳好野罗,俾人喺咁起势攻击

引用:
原帖由 leowww 於 2007-7-24 23:23 發表
Brother , thx for your suggestion but I've try WANG MA DU WUI with my tiger before and she found very supriise that so many guys ( especially domestic guys ) selected bg from the photos patc ...
Oh no!

呵。。。好爽咖感覺。。不過有少少貴。。

引用:
原帖由 adidasbbq 於 2007-9-24 17:20 發表
呵。。。好爽咖感覺。。不過有少少貴。。
What do you expect at CP??

如果,係按得好....正式按, 268 就唔算太貴...但係同你講 +200 打JJ, 就肯定唔好,起碼條BG會挑起你條JJ,甘就唔係正宗按喇,有遺原本宗旨!!!!!!!!

Blacklist forever, thanks for your information...

引用:
原帖由 darkcho 於 2007-7-14 00:36 發表
那晚玩過太平洋式,有打飛機,但要再加鐘,再加埋溝條BG,付了二百小費,想翻轉頭都有些stipud,不會再試下一次!

第二朝做中式,找了件TPY的BG,溝下溝下,又有機餐食,不過都要兩百小費,在中式房起機,大家靜英英,鬼鼠機有時又幾蟼得意。

不過兩日加埋成千銀,沒下次了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。