推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 性感校服

性感校服

我係佢的廣告,見到 sasa 著住校服,都幾 sexy ,沖涼前,多口問句"可唔可以著住校服做",佢含羞答答,靜係笑笑口。

沖完涼,一出黎,眼前一亮,sasa 已經換好妹妹仔校服, 好鬼性感, 我立即推佢上床, 愛憮一輪後, 我發覺 sasa 無著底褲...........

我叫佢訓低,我幫佢推油,推到佢博命申吟,我都算係咁,推油唔收錢!

性感莎莎 個人網站

相關搜索目錄: 廣告

多謝分享,我鐘意佢個”籮”多d!

回復 #1 NeoDanny 的帖子

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-7-16 12:19 PM 發表
慳d啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
X 2 agree. All girls in this address are C9 (old and fat)

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-7-16 12:19 發表
慳d啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我應同,著都要著得起,著得襯囉,真係求其著左起身就靚咩?
我覺得件校服比佢著住有d嘔心,咩年紀呀?
你估佢真係十八廿二呀?定係佢覺得佢著左會好似學生"妹"?
各位兄弟你地話啦,你地叫個囡囡著校服,都係幻想扑緊個學生妹...
試問一句,一件校服著左o係個c9身上,會係點?

擒日飲完,去完 kala o.k. 成兩點幾,走上去揾sasa,夜蘭人靜,攪到成四點,sasa 好有女友feel , 幾好!!!
Thank Deodanny's sharing!!!

哈, 俾版主識穿左啦~~~

引用:
原帖由 wonderball 於 2007-7-16 10:55 發表

我應同,著都要著得起,著得襯囉,真係求其著左起身就靚咩?
我覺得件校服比佢著住有d嘔心,咩年紀呀?
你估佢真係十八廿二呀?定係佢覺得佢著左會好似學生"妹"?
各位兄弟你地話啦,你地叫個囡囡著校服 ...
Totally agree

係後生女先好著校服, 唔係就好兀突.

條成人夜校 眠 adult school

Where is the address of SaSa?

引用:
原帖由 mkchan 於 2007-7-23 11:57 發表
Where is the address of SaSa?
I just follow her homepage www.sexysasa.com and have a wonderful adventure.

You should get off from Prince Edward station, not Mongkok station. Happy journey!!!

係成人動畫脅迫入面
女主角個阿媽茬鱄茪k件校服
尼個人妻熟女就靚囉
可惜現實非常殘酷
唔好話係熟女
就算係中女保養得好惦
都係唔係好自然

上面甘多人比人禁止發言,
我講野都要小心lor!

我從佢既報告格式,
書寫套路懷疑呢編野系廣告!

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。