推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

七少咕咕小,鐵証如山

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-16 22:57 發表

1. 星期四去,經常見到的一班舊女好像不見了,新面孔的又不怎樣特別。選了短髮的Siu-Kit,傻氣有餘,熱情不足。
2. 周末再去,多見了幾個舊人,但不知道為何突然”感觸”起來。選了個第一次去廠選的幼齒, ...
Jester 師兄, 真是唔知話你 "天真", "專一" 定 "長情" 呢 ? 你看看這個帖子先啦 !

http://forum.timway.com/f/thread-113727-1-1.html
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

CA仲有很多K場,有待大家發掘。
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-7-17 00:49 發表
CA仲有很多K場,有待大家發掘。
咁就有勞各師兄啦 ! 記著出帖子喎!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

今日星期一晚,在港從不同地方收番來。
過去的周未,好像差不多每個人都曾經上過去。

你訓過的房間,可能第二晚就有另外一些你認識的人訓。

感覺每件事都幾得好快,加航,相信好快就會好似CP咁樣了。
玩得開心既,就玩多幾次。
呢個來月,好多野開始桃花依舊,人面全非
你有你既故事,人家有人家的故事。
路遙知馬力,人久見人心。
話明係歡場就唔好放太多心力落去了。

以最近天氣,如果XJ自己的房間無空調,下午其實好耐夠訓的。
聽講廠務看似繁榮,實情生意不如前咁話。
其實間廠都以經太出名了。咁其他無咁出名的工廠唔知又會點。

How did you get away? Other than 七少咕咕小, after fasting for so long, did you blow too soon?
Or maybe, you have not been fasting?

I have been fasting and Ah Tai is absolutely desperate!!!!

哎!我上次去也是碰到停电,很是不爽

good report, I like it
up

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-16 23:37 發表

k狼,講講溝啤妹D野喇。
1001,報告一下李心潔喇。
BT,活躍症兒童有幾好玩再講講喇。
鬱悶呀!!
又是一個天真活潑年輕的小女孩,她一進房立即脫衣服在床上面唔係叫床係在跳彈床,看到我目定口呆,心想今晚死梗,晚上睡覺時滾來滾去.她真是有活躍症,勝在年輕,不過又是一個打把年齡.  

引用:
原帖由 btpower 於 2007-7-17 09:41 發表

又是一個天真活潑年輕的小女孩,她一進房立即脫衣服在床上面唔係叫床係在跳彈床,看到我目定口呆,心想今晚死梗,晚上睡覺時滾來滾去.她真是有活躍症,勝在年輕,不過又是一個打把年齡.  
係咪玩 "騎著馬, 騎著馬, 射向她, 射向她...."
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-7-17 09:46 發表

係咪玩 "騎著馬, 騎著馬, 射向她, 射向她...."
我就是怕她騎斷我的海綿組織,要立即回港就醫,所以全程都是用推車來車死她

引用:
原帖由 btpower 於 2007-7-17 10:14 發表

我就是怕她騎斷我的海綿組織,要立即回港就醫,所以全程都是用推車來車死她
可惜端午節已過, 冇得龍舟掛鼓
我係車神

各位師兄,你們的回應和報告,真的令我又感動,又感觸,再而回味!

快的,有老筆,求其的快速回應!其哥重要我 po 咕咕仔!(如果我找到的話)

近的,有Jester, BT, 阿傘, Colorhk,K狼,焦氣兄等的現場和賽後報告,令我這個不能出席巡廠的隊員如身力其竟!

遠的,連在多城的老毛也這麼關心我的巡廠業務!阿態當然渴死喇!他只能吃乾糧,而且,也吃了一年多了!

多謝各位師兄!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-7-16 16:40 發表

Jester 師兄, 真是唔知話你 "天真", "專一" 定 "長情" 呢 ? 你看看這個帖子先啦 !

http://forum.timway.com/f/thread-113727-1-1.html
借題發揮答K狼:要女女也對你好,就要將自己扮成"天真"加"專一加"長情",秘訣是”扮”,但要真的投入,能騙到她們,再能騙到自己效果會更好。

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-17 13:17 發表

借題發揮答K狼:要女女也對你好,就要將自己扮成"天真"加"專一加"長情",秘訣是”扮”,但要真的投入,能騙到她們,再能騙到自己效果會更好。
識得"扮",就有得玩,但"扮"到連自己都騙埋的,就"沉輪"了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-7-17 05:42 發表

識得"扮",就有得玩,但"扮"到連自己都騙埋的,就"沉輪"了!
好難拿捏
Lamb Lamb嫌我花,分了,個心UPUP地,都怪之前投入多左DD

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-17 14:27 發表

好難拿捏
Lamb Lamb嫌我花,分了,個心UPUP地,都怪之前投入多左DD
唔投入,又點會好玩呢?!

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-17 14:27 發表

好難拿捏 Lamb Lamb嫌我花,分了,個心UPUP地,都怪之前投入多左DD
Jester 師兄, "溫"多幾條囡, 直至可以玩 "拿捏" 得宜為止囉 !

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-7-16 17:37 發表
前天,14號,星期六,晴(直頭熱死人喇)

經過一個星期的步處,終於可以有一個借口去了古都怡X洗個白白。

下午3點半,入房,第一輪,那個部長,當我是羊古,叫了五個人形動物來,我當然不會客氣,全部 say no ...
又做了冰心的忠實 Fans,"注洋中一條小船"

七爺,汪洋中的一條船作者是鄭豐喜,七十年代時在中文版讀者文摘連載 。當年中文版讀者文摘的總編是大名鼎鼎林語堂的女兒林太乙
雙飛、已是基本的要求...
目的,是揸實那兩個要點,再深入下層,搞深搞透...

引用:
原帖由 飛鴻 於 2007-7-17 17:35 發表

七爺,汪洋中的一條船作者是鄭豐喜,七十年代時在中文版讀者文摘連載 。當年中文版讀者文摘的總編是大名鼎鼎林語堂的女兒林太乙。
又"失"錢入番書仔個"袋"!

引用:
原帖由 Jester 於 2007-7-17 13:17 發表

我都唔識講.....我當拍散拖

引用:
原帖由 飛鴻 於 2007-7-17 09:35 發表

七爺,汪洋中的一條船作者是鄭豐喜,七十年代時在中文版讀者文摘連載 。當年中文版讀者文摘的總編是大名鼎鼎林語堂的女兒林太乙。
董橋、戴天時代則失色矣!

可能連續去o左工廠一排,無工衣兼女女熟口熟面. 所以我會轉轉地方玩下先.
搵到好地方一定會捉大家一起去~

引用:

好難拿捏
醉過方知酒濃,愛過方知情重
我係車神

引用:
原帖由 飛鴻 於 2007-7-17 09:35 發表

冰心的應是“紙船寄母”,應用在女女身上不是不可以,但要點想像力。

引用:

好難拿捏
醒下啦,JESTER師兄,咪入戲到連自已都騙埋。

打完四圈,念返上鋪輸d乜,完尿,咪又打過囉。

念咁多做乜X!念下呢鋪點打好過啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。