推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

32 12
發新話題

昨日 NEW 花刀

昨日 NEW 花刀

兩個人 3:00 pm 到, 5:00 pm 埋單盛惠$797.00 •   
朋友一個到尾, 即場檢查前列腺!!! 但攪錯部位 •  事後滿腹牢騷!!!
小弟一路不停咁換, 到了4:20 pm 終於換左個賓州人, 加送兩個奶皇飽俾我!!!
媽咪 4:55 pm 入來寒暄兩句, 只係兩句, 比起以往那種熱情!!!
如今.............真係有天壤之別 !!! 人情.............仲是現實的..........
以往, 去跳舞, 日日好似上班咁, 準時出現, 仲勤力過囡囡返工!!!
如今, 好日都唔幫襯............上來只係擺設低三幾佰............
你仲想點呀 !!! 唉...............兄弟............慳 D 啦..............

相關搜索目錄: 跳舞

true.  you go everyday, they serve you good.  if not, they just "save gas" for other clients.
I'm a professional trader

無聊發UP風, 講多兩句, 寫多兩隻字, 各位唔好見笑!!!

如果你已經習慣了深圳式, 東莞式, 內地各省各式之卡拉OK夜總會後.
再回歸香港之卡拉OK夜總會消費, 你總是感覺到不是味兒, 像是感到欠缺了某點東西似的.
是什麼, 一下子你又說不出來! 現時去香港之卡拉OK夜總會玩樂,
已經未能做到像已往般(未出發, 先興奮! ) 多數祇享受到(盛興來, 敗興走)之效果!
歸根究底, 是消費者之要求高了還是供應者之質素下降呢?
是消費者給鄰近地方寵壞了還是本地之娛樂場所不思進取呢? 這點真是無從稽考!
當然咸魚青菜, 各有所愛, 每人之消費模式, 娛樂要求都是各有所好! 各有所求!!!
我之愛, 可能是你之惡! 所以不能一概而論, 以偏概全!!!
香港消費, 當然還是有她之存在價值. 但要加強競爭力是不爭的事實!!!
這點不單是娛樂場所, 各行各業都應該一同響應, 力爭上游! 這才是香港之福!!!
以上祇是小弟之個人愚見, 如有不是之處, 懇請各位多多包涵!!!

相關搜索目錄: 娛樂

situation in HK.......they just want to segment the customers je.....
boss, dont expect too much la.

此終係香港落夜總會玩,總覺得係俾錢人玩自己,
唔識講
邪童回來了

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-7-17 07:29 發表
此終係香港落夜總會玩,總覺得係俾錢人玩自己,
唔識講
Totally agree

回復 #3 69+Boss 的帖子

完全同意.當年我去那裡重密過的女上班,所以有個外號叫XXX同學.哈哈

引用:
原帖由 bgfantasy 於 2007-7-17 05:01 發表
situation in HK.......they just want to segment the customers je.....
boss, dont expect too much la.
B 主, 昨天去花刀, 並不是有計劃之行程, 祇是跟昌哥傾傾下電話, 興之所致上去飲杯酒, 吹下水姐,
其實我幾開心過喎! 但唔知點解昌哥鬱鬱寡歡咁, 可能無野過肚, 細佬肚餓所以唔開心!!!
但個亞媽的表現就真係令我產生點兒人情冷暖, 世態炎涼之感覺!!!

在香港夜場玩,如果十次有三次好玩都算好彩了,換到第三個都唔掂的話,我就會埋單走人,無謂浪費金錢!

引用:
原帖由 69+Boss 於 2007-7-17 17:07 發表

B 主, 昨天去花刀, 並不是有計劃之行程, 祇是跟昌哥傾傾下電話, 興之所致上去飲杯酒, 吹下水姐,
其實我幾開心過喎! 但唔知點解昌哥鬱鬱寡歡咁, 可能無野過肚, 細佬肚餓所以唔開心!!!
但個亞媽的表現就真係 ...
I thnink a good mami is very important and this is my rule of thumb, no matter I am in SH, DG or HK.

I think there are different enjoyment in different place and different night club. I wish u all have good time in pleasure seeking forever

引用:
原帖由 69+Boss 於 2007-7-18 01:07 發表

但個亞媽的表現就真係 ...
hmmm....wish you and gun gor better luck next time.

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-7-18 03:19 發表
妖!
本來都唔想答嗲;
生平最狗憎人扮洁I
唔識英文唔係問題,但又要扮英文好!
唱歌難聽唔係罪,但卻又要扮晒大歌星!
真難頂!
最慘就係問完台灝岈I才突然爆發,要你死唔眼閉!

哦!!! 原來如此!!!

曾幾何時花仔都係我至愛,可惜而家真係少去好多。就連當年媽咪句:「飲黑牌唔使錢!」都已經冇效!

多口想問一句, 玩開 hk   nc 的 brother  通常 月入多少? (although it is a silly question....... hahah)

sorry 我有感而發姐, may not be objective

如果月入一萬幾千(我仲衰 , 啲 debt 都未計).........今時今日真係唔知點玩........ 唔通每個月只可三幾次, 次次都係cheap 旺角 場下午荼時間, 齋坐 兩粒中 .........啲囡西口西面 ai.............

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-7-18 18:36 發表
曾幾何時花仔都係我至愛,可惜而家真係少去好多。就連當年媽咪句:「飲黑牌唔使錢!」都已經冇效!
我都係呀....................
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 John_John 於 2007-7-19 02:35 發表
多口想問一句, 玩開 hk   nc 的 brother  通常 月入多少? (although it is a silly question....... hahah)

sorry 我有感而發姐, may not be objective

如果月入一萬幾千(我仲衰 , 啲 debt 都 ...
乜野叫MK cheap場呢?唔通下下去老尖D地方就冇女係西口西面架咩?乜野理論

引用:
原帖由 fuk 於 2007-7-20 17:30 發表

乜野叫MK cheap場呢?唔通下下去老尖D地方就冇女係西口西面架咩?乜野理論
我都唔覺得旺角平價場既囡囡就會西口西面,印象中呢類女每次都只係在佐敦某兩間場坐過

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-7-20 16:43 發表

我都係呀....................
咦!睇黎大家都係同道中人喎

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-7-20 19:30 發表

我都唔覺得旺角平價場既囡囡就會西口西面,印象中呢類女每次都只係在佐敦某兩間場坐過
我知你講邊兩間場了.

引用:
原帖由 fuk 於 2007-7-20 19:53 發表

我知你講邊兩間場了.
佢地真係出晒名架

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-7-20 19:55 發表

佢地真係出晒名架
梗係,好事不出門,壞事傳千里

引用:
原帖由 fuk 於 2007-7-20 11:58 發表

梗係,好事不出門,壞事傳千里
自從小弟轉戰香港~~~發現好多以前咁諗過的快樂~~~

其實~~~~香港都幾好玩~~~~

偶而同d女出泥食下飯~~~吹下水~~~唔使有下文都好有feel~~~

拖下手仔行下街~~~~佢地又未必要你買野~~~:$
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-7-21 12:29 發表

自從小弟轉戰香港~~~發現好多以前咁諗過的快樂~~~

其實~~~~香港都幾好玩~~~~

偶而同d女出泥食下飯~~~吹下水~~~唔使有下文都好有feel~~~

拖下手仔行下街~~~~佢地又未必要你買野~~~:$
不嬲都好玩架啦,你幾時覺得唔好玩過呢?
九九兄,年紀大而家玩feel咁話喎

引用:
原帖由 fuk 於 2007-7-21 04:39 發表

不嬲都好玩架啦,你幾時覺得唔好玩過呢?
九九兄,年紀大而家玩feel咁話喎
呢幾年去了大陸多了!覺得香港好唔抵~~~好貴~~~

但原來~~~feel係無價的~~~~

年紀大係咁架了!
只望妳一切安好~~~~

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。