推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

36 12
發新話題

[灌水] 愛國淫業同鄉聯誼總會李美趙完鬆紀念學校

愛國淫業同鄉聯誼總會李美趙完鬆紀念學校

各位同學,早晨

吹下、吹下水,又覺得呢個幾好玩,POST多個貼騙下分先

依家「愛國淫業同鄉聯誼總會李美趙完鬆紀念學校」有以下科目開班,有興趣的同學請早日報名

(其哥D方言)
(HAIDADA's report)
(傘神條公式)
(應該係通識—包括中國地理(差d唔記得SIGMA兄)、經濟(色B條ROI、TOC)等等
術(人體攝影)
育(高飛轉體),
(簫笛琴音)

但就係無德育,呢到個個操行都拿F

不過最近有個訓導主任o黎o左,佢會講下人生道理喎

各位「愛國淫業同鄉聯誼總會李美趙完鬆紀念學校」同學們記得留心聽書,

新同學得閒就搵返D舊NOTES,才舉手發問。

咁老師就唔駛咁勞氣

來、來,一齊唱校歌 :

1、2、3、唱

我們是快樂的好滾友,
我們天天一起去滾
我們在學習,
我們在唱K,
我們是發情的咕咕,

我們是莊的主人翁,
我們是淫業的棟樑,

BG你好嗎,
囡囡你好嗎
我們天天問候你

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-18 19:00 發表
各位同學,早晨

依家「愛國淫業同鄉聯誼總會李美趙完髹紀念學校」有以下科目開班,有興趣的同學請早日報名

中(其哥D方言) ...
哈哈,你指 “有东北口音的普通话”?“讲得普通话多而不标准的粤语”?,定是“唔咸唔淡的四川话”先?

小弟的英文都退步了很多(这三年多大步份在大陆,基本上都用唔着),但都曾经是小弟其中一个常用语言啵!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

我的普通話就只限精於聽,至放講,就真的麻麻地喇!

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-7-18 19:32 發表
我的普通話就只限精於聽,至放講,就真的麻麻地喇!
我而家返到香港,讲讲下粤语,都会突然之间整个普通话发音的字出来架

相關搜索目錄: 普通話
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-18 19:00 發表
各位同學,早晨

依家「愛國淫業同鄉聯誼總會李美趙完鬆紀念學校」有以下科目開班,有興趣的同學請早日報名

中(其哥D方言) ...

ComOn 校長, 點解學校 冇 "校訓" ???

小弟不才 "校訓" 是 "為淫民服務" , 好嗎 ???

ComeOn 校長 係 Karaoke 房 都應該同各位同學 "打招呼" 啊!!!

ComeOn 校長 : 同學們 好!!

同學們           : 校長 好!!

ComeOn 校長 : 同學們, 辛苦啦!!!

同學們           :
==> 唔辛苦 , 為 "人民" 服務
==> 唔辛苦 , 為 "淫民" 服務
==> 唔辛苦 , 為 "人民幣" 服務

[癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

引用:
原帖由 求其 於 2007-7-18 19:35 發表

我而家返到香港,讲讲下粤语,都N突然之V整譬雲q话Y音的字出来架
証明你"操'得多囉!

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-7-18 20:05 發表

ComOn 校長, 點解學校 冇 "校訓"��???

小弟不才 : "校訓" 是 "為淫民服務" , 好嗎 ???

ComeOn 校長 係 Karaoke 房 都 ...
原來係有100條校訓,出住1至20先 :

• 每天要高聲朗讀100條校訓一遍。
  • 哎o也!
  • 不准吹水時「o雪o雪」聲。
  • 不得用雞翼尖頂別人個雞心。
  • 不得食蕉食到滿口滿牙汁渣時張開咀巴驚嚇老師個心。
  • 不得咬別人個小頭。
  • 不得不交學費。
  • 不要這樣好不好。
  • o拿,真的不要這樣。
  • 我愛您。
  • 唱歌不得震喉震得不緊要。
  • 不准小便不準,小小不準也不准。
  • 小過三次便算大過一次,大過三次便要停學。
  • 小便三次便算大過一次,大過三次便要學停。
  • 大便過大算三次,一次過小三次便要學停過。
  • 不得小小不滿意便考慮轉校。對面街的學校其實仲渣就真。
  • 不准吃了一舊又一舊。
  • 不准說話一舊舊。
  • 不准一腳踏到屎後還要老師看看,驚嚇老師個心。
  • 交學費。

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-18 20:22 發表

原來係有100條校訓,出住1至20先 :

每天要高聲朗讀100條校訓一遍。
哎o也!
不准吹水時「o雪o雪」聲。
不得用雞翼尖頂別人個雞心。
不得食蕉食到滿口滿牙汁渣時張開咀巴驚嚇老師個心。
不得 ...
ComeOn 校長, 校訓 通常得 "幾個字" 喎 ( e.g. 明德格物, 自強不息....)

呢 100條 似 "校規" 多D喎!!!

要做足 100條  "校規", 小弟豈不是 "聖人"  ( i.e. 性人)

[癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

太多喇,出多幾條俾大家,其他有興趣去網上找 :

22.不准囡囡唔出聲,要「0痾」「0痾」聲高叫。「0丫」「0丫」聲、「咩」「咩」聲、「哎」「哎」聲等則有時准,有時不准,要聽過至知。但「0痾」「0痾」聲就一定准。
32.要大個仔大個女,不要把「車」叫作「車車」,要就要做「車神」,不要把「波」叫作「波波」,要就要「波」。
35.不在乎天長地久。
37.衰o左後不要怨我們。〔要怨就怨你自己〕
43.不得痴心枉種。
51.不要一味話得得得。〔要真係得至好。〕
56.不得這樣傻皮。
60.不過不失咁啦。(乜咁似其哥
66.不要撩人0地。(小心被BAN)
69.不要對月亮起誓。--莎士比亞 (O, swear not by the moon. Do not swear at all--W.Shakespeare)
71.隨便貪口爽但要記住校訓69。
75.不得批評別人有少少黐線。
79.不得咬老師個菠蘿油。
82.不得忘記本校校訓。〔尤其最重要的93條。〕
93.原「校訓93」已遷往「校訓98」
97.要一邊踢腿一邊高聲朗讀校訓。〔其中當然包括最重要的第98條。沒有第98條,就沒有本校,就沒有校長,就沒有老師,就沒有你。畢生也要緊記本校校訓第98條!〕
98.忘記荔芋火鴨扎,也不可忘記校訓98。

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-7-18 20:42 發表

ComeOn 校長, 校訓 通常得 "幾個字" 喎 ( e.g. 明德格物, 自強不息....)

呢 100條 似 "校規" 多D喎!!!

要做足 100條  "校規", 小弟豈不是 ...
係呀,我都覺得好煩。

所以輯錄如上,

如果唔係阿其哥實話我洗版,BAN七我

呢間學校有冇 CEO 呢??

7 Siu 兄 做 CEO ( Chief Entertainment Organiser ) 都唔錯 喎 !!!

學費收人仔 定港紙 ?? 有無其他的小費 ??
小費 $150 ?? $200?? $300? $500? $700?   有無其他 plan ?
假銀紙收嗎?
女同學恐怖到震嗎?
有無校巴接送??
有無社工做心理 和 生 理 輔導 ??

引用:
原帖由 管理淫員 於 2007-7-19 01:39 發表
...
女同學恐怖到震嗎?
...  
乜呢位新同學咁講呀,見你新來報到,隨便搥你兩下 

呢間其實係男女校,但唔知點解一直都只見男生,

曾經見經貓類物體及人妻出現過,

但現在全體去哂馬爾代夫,潛水中

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-19 08:21 發表

乜呢位新同學咁講呀,見你新來報到,隨便搥你兩下 

呢間其實係男女校,但唔知點解一直都只見男生,

曾經見經貓類物體及人妻出現過,

但現在全體去哂馬爾代夫,潛水中
鬼咩,班男同学一見到的女同学就问人羅电話,问人住系边,仲想请人去小食部食芝士腸....係人都退学啦........
獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

我想報讀做插班生,收幾多錢學費呢?

引用:
原帖由 cheetah 於 2007-7-19 09:16 發表
我想報讀做插班生,收幾多錢學費呢?
呢度唔收錢喎 但當然你要派錢,無人會SAY NO

上完堂出多幾個包膠就當交學費啦

我做CEO?

唔係唔得,不過現在是唐司長昇職前,放大假!

於完大假再上班,可不可以?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-7-19 12:39 發表
我做CEO? 唔係唔得,不過現在是唐司長昇職前,放大假! 於完大假再上班,可不可以?
"七少"師兄, 放假前, 做好你嘅 "特搜" 先好去跳噃!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-7-19 14:33 發表

"七少"師兄, 放假前, 做好你 "特搜" 先好去跳!
都唔知到時可不可以放掉我的那個伙記!如果放不掉,只好帶他去正骨了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-7-19 16:08 發表

都唔知到時可不可以放掉我的那個伙記!如果放不掉,只好帶他去正骨了!
你係老細,你話事

只要唔係虎鵝雙形D心腹就無所謂

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-19 16:49 發表

你係老細,你話事

只要唔係虎鵝雙形D心腹就無所謂
唉!如果是虎鵝雙形D心腹就帶埋佢去wet喇!

我要

邊幾個做「訓道主任」? 通常高半一個,低班一個

訓身開發D陰濕小道(註:係小道,康莊大道冇人吼)
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-7-20 00:59 發表
邊幾個做「訓道主任」? 通常高半一個,低班一個

訓身開發D陰濕小道(註:係小道,康莊大道冇人吼)
訓道主任 :
1. 2. 3. 4.5.
6.7.8.9.10.
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 -16 有損市容 2007-7-20 15:53
  • ComeOn 威望 -16 有損市容 2007-7-20 15:53

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。