推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

29 12
發新話題

如果你的女友這樣對你,你會點?

如果你的女友這樣對你,你會點?

我與他離離合合快將一年,近排他開始明顯地敷衍我們的通訊,(平時每日都好多聯絡,每日返工放工都會短訊、通電),又唔肯出黎,但又無正式講分手,究竟你想點呀?我問佢,佢只係話無咩特別牁Q講所以無搵我。
我唔係一定要佢同我一齊,但係我覺得應該講清楚囉,大家覺得點呢?
我再纏繞佢會唔會犯賤呢?

分开好了呀,不分这样下去不好呀

本帖最近評分記錄
  • 細摩 體力 -60 惡意灌水 2007-7-20 09:20
  • 細摩 威望 -60 惡意灌水 2007-7-20 09:20

引用:
原帖由 ckma 於 2007-7-18 23:48 發表
又唔肯出黎,但又無正式講分手,究竟你想點呀?我問佢,佢只係話無咩特別想講所以無搵我
關鍵:你地大家根本唔愛對方的!
定案:可以講話係普通朋友而已~~

少食!少食!
生日快樂!

分手好了, 她根本不重視你,
可能一腳踏兩船也未定。

Sorry, I am in the wrong post

談得多戀愛更覺 不領會何謂快樂

如果你的女友這樣對你,你會點?(續)

佢sms同我講:「你係我朋友炸,我唔使同你報告每日做過咩去過邊呀,我依家最重要係打機無牁Q同你講」鬧鰴鶗
果時都幾慶,我對你咁,你竟然為鬙晷鼲暕,又話我唔開心係唔甘心輸比部機,但係之後想通鬫n多,可以認真睇清楚佢,佢真係好自私,對佢真係死晒心,我反而仲好過。

就当作普通朋友....................             http://ly5.bbs86.com/?a=tgj5200

引用:
原帖由 ckma 於 2007-7-21 13:38 發表
佢sms同我講:「你係我朋友炸,我唔使同你報告每日做過咩去過邊呀,我依家最重要係打機無牁Q同你講」鬧鰴鶗
果時都幾慶,我對你咁,你竟然為鬙晷鼲暕,又話我唔開心係唔甘心輸比部機,但係之後想通鬫n多,可以認真睇清楚佢,佢真係好自私,對佢真係死晒心,我反而仲好過
你睇得清楚佢,可以對到佢死心係件好事
起碼好過睇得清楚佢但對唔到佢死心,係一件好痛苦既事, 尤其係如果明知佢係出面有第二個,叫佢唔好咁, 但仲要俾佢罵轉頭都仲唔可以對到佢死心

我比較想知道....你既女友定義係咩野先

個故仔太單方面,好難有評語架喎....
無論是愛與被愛,也是串步難行

我有問題想問....

1. 樓主本身係 男 定係 女???
我覺得... 樓主唔一定係男人囉 ....係香港掛住打機既... 十居其九都係男仔喎...
佢一直都無講明過... 佢係男定係女... 佢既意思可以理解為... d男人打機唔理女仔, 如果你個女朋友成日打機仲要咁對你, 你會點???

2. 點樣離離合合??? 點為之合?  你對佢點好法???

分手好了, 她根本不重視你,
可能一腳踏兩船也未定。

飛佢
男小女多 只要你有一份穩定職業 個樣唔乞人嶒 唔驚冇女朋友

引用:
原帖由 c0707323 於 2007-8-7 09:27 發表
飛佢
男小女多 只要你有一份穩定職業 個樣唔乞人嶒 唔驚冇女朋友
而家係佢比人飛喎... 比人飛左又點去飛人呀???
唔通真係因為咁.. 所以而家女人比男人多????  物競天擇...

講清楚佢啦~~咁樣拖拖拉拉~~~唔開心既係你~~~hurt 既又係你~~~
唔好俾佢拖住你~~~(如果佢係想解決問題, 一早解決左啦)
放手啦~~~brother

好明顯佢就係吾多想同您一齊但係又吾知有咩借口

我的遭遇和樓主十分相似。
但我女友在內地,不是香港人。
而且我們的感情曾經發展到差不多見家長了。
我知道有一個內地人想追她,我女友也承認這一點,但矢口否認對那男人有意思,說只是普通朋友。
我們一星期才有一兩天見面,但她最近經常用不同藉口不和我見面。
我也正想應否和她攤牌講清楚。

試下大家都唔好搵大家.....當返普通朋友~

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。