推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

再度重遇妳...7月20日

再度重遇妳...7月20日

越發覺愛上妳,越難見到妳...
好彩我夠硬淨,唔死心...
我亦知道妳為了見我,不想我失望...也出盡了法寶,第一次為了我作出了犧牲...我不會問,亦不想知妳作了甚麼!只知道妳第一次在我面前醉了,只知道妳本來很漂亮的長直髮,在不見妳數小時後..亂了!
我只知道,妳真的越來越漂亮了...及...真的喜歡我了!
那一晚的7.5小時...我會銘記於心!!!雖然時間比之前短,但相信這世上得妳,我及'妹妹'才會明白...原本連相見一刻的時間也沒有呢!!!
七夕誕出生的妳,真的要與妳的牛郎聚少離多嗎?!!!但妳的牛郎...真的是'他'嗎?
只希望妳記住我那晚要妳下的承諾...如果真的有那一天,要對我說呀!!!
祝君好!

P.S. 各位大哥,唔好勞嘈^^,,,今次visit過程比較尷介...同埋敏感左D...下次先補report...thanks!!!

呵呵!!!妳對我越來越好了!
由激情變成感情...更好呀!!!
今天妳放假了^^過妳最喜歡的獨身生活,雖然時間短,但至少可以給妳稍為抖氣呢^^
我當然會努力,但是也想看看,妳能怎樣'修理'我呢!哈哈哈!!!
我一早便知妳喜歡'黑色'的啦!!!哈哈!!!只是有意扮猜不中,等妳可以笑下我,記得更深刻罷了!!!呵呵呵^^...
妳,不要再變得更漂亮,可以嗎???夠了,再漂亮下去,就有更多的狂蜂浪蝶了...哈哈!

風月板寫浪漫故事...要拍'風月俏佳人'香港板呀??

拍'風月俏佳人'澳門版至真...

嘻嘻!!!講番少少資料先...
對比起以前富都,金龍無疑係grand好多,女既質數亦超好撚多班...
但係佢同富都雖然同樣係銷金窩,人情味就爭好撚遠!!!
限制多多,我諗好多brother去過都feel到!

富都已經好冇人情味架了喎~~~~~~~金龍仲.......................
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-7-22 13:58 發表
富都已經好冇人情味架了喎~~~~~~~金龍仲.......................
仲點呀?

引用:
原帖由 fuk 於 2007-7-22 06:00 發表

仲點呀?
佢話金龍仲冇人情味嘛~~~~咁咪即係好差o羅~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-7-22 14:01 發表

佢話金龍仲冇人情味嘛~~~~咁咪即係好差o羅~~~~
金龍太旺喇! 宜家仲要哽埋富都大半既靚女...
場內女仔競爭真係好劇烈
客人就變得更多...房唔夠富都多,成日爆
但係佢地D規矩就set得更加多同更加嚴...
唔係話錢唔錢,有D真係會令客冇癮囉
相反,我係富都未試過

引用:
原帖由 Xavior 於 2007-7-22 14:57 發表

金龍太旺喇! 宜家仲要哽埋富都大半既靚女...
場內女仔競爭真係好劇烈
客人就變得更多...房唔夠富都多,成日爆
但係佢地D規矩就set得更加多同更加嚴...
唔係話錢唔錢,有D真係會令客冇癮 ...
e.g.?
what 規矩?

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-7-22 14:59 發表

e.g.?
what 規矩?
Bro.cfamba1,計票呀, mark鐘呀, mark女呀, 等等
比撚埋錢,媽咪擔保,客行開一陣,都要限時...
好撚似坐監咁

總而言之,以前富都玩得放D,開心D...唔淨止我'飛佛',其它前富都女女都咁講...

引用:
原帖由 Xavior 於 2007-7-22 15:14 發表

Bro.cfamba1,計票呀, mark鐘呀, mark女呀, 等等
比撚埋錢,媽咪擔保,客行開一陣,都要限時...
好撚似坐監咁
calm down...calm down...
i have only visited China City...duno the general practice....
(coz i am newbie to NC....)

你唔怪得媽咪做唔到,呢D環境通常媽咪及囡囡都會被排擠,

寄人籬下,好似黎搶飯食咁,

回復 #12 cfamba1 的帖子

Hahaha....bro.cfamba1,,, indeed I have no anger at all...
All I want is to meet my 'favurite' whenever I want...I did it that night ^^,,, even the process is hard and have to wait...
BTW, u are active in 141 forum also, right??? hahaha...not junior guy la...^^
Happy Hunting!!!

回復 #13 k100 的帖子

Bro. k100, this is what I am always nervous about - "媽咪及囡囡都會被排擠"...but indeed, My 'favoruite' is quite well now, she is gorgerous and always be a freindly girl to everyone, no matter man or woman...^^
But, for the mamasan....

好似早幾年天上人間D媽咪及囡囡部分過鰲I城咁,

囡囡同我講,小姐房太多人,無位坐要企,仲要吸二手煙,

回復 #15 Xavior 的帖子

我唔明點解你唔自己約佢出呢
我所知..澳門有2種女
一種自由身...
一種有agent 照顧 (其實係監視), 如果她們自己同客出街要交數比 agent..
如果係前者, 你比佢好過比nc la
我observe 你咁玩法...
條數唔細...

回復 #17 bizmatch 的帖子

WowowoowWOWOOWOooo....hahaha....Bro. bizmatch, U are marvellous!!!
U are the only one really observe my weak point...hahaha....
Actually, my "favourite" is a 自由身...But, my schedule is so fluctuated and cannot be predicted...I don't want her to wait if I can't sure that i can arrive Macau that day...
She also blamed me for few times...>_<....hahaha....because we had always got serious obstructions during the past few gatherings...although I got her finally, 條數really really唔細!!!
But from now on, I will try my best to make the best timing...^^

U are my man, mate!!!

Bro. bizmatch, check PM

回復 #18 Xavior 的帖子

Good for you, man!  繼續努力!  

I met my favorite yesterday.  She give me a gift, ie a Dunhill leather wallet.  I am so moved.  

回復 #19 TKM 的帖子

Brother   Congratulations

回復 #19 TKM 的帖子

恭喜你,Bro.T!
我冇諗過會有禮物收,淨係想佢快D大個女,生性D,早D解決佢既煩惱......
呢幾日,會有D尷尬...
我唔係幾識去解決...
我好想'妳'知道,我好驚我地既激情...去得太快...
好驚會維持不耐...
我好想遵從我對妳既承諾,妳...明白嗎?

引用:
原帖由 Xavior 於 2007-7-22 09:35 發表
越發覺愛上妳,越難見到妳...
好彩我夠硬淨,唔死心...
我亦知道妳為了見我,不想我失望...也出盡了法寶,第一次為了我作出了犧牲...我不會問,亦不想知妳作了甚麼!只知道妳第一 ...
自古多情空如狠.......
现实还現实.....喝醉要醒...不好今朝有飲今朝醉,那種感觉你会很痛的

你要知道她山長水遠到mc工作都系有某些原因,
一尼到澳门已经不見了十多皮了.(给agent)好彩的話上班一年到或被有錢人收了,不好彩的话跑去桑拿再上班......所以她们有很多想法是可以原諒的

獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

回復 #22 Peter123 的帖子

Peter哥,我會保重了!不用擔心^^

澳門的船真係好易沉~~~

亦好好沉~~~

要沉的總會沉吧~~~

保重呀師兄~~~~
只望妳一切安好~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。