推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

你地去左漫畫節未???

你地去左漫畫節未???

今日我去左....
一個字---悶...再多個字---累...比多個字---亂...
加埋2個字----把忍

玉記去到唔駛點排...5分鐘就入到去.....但係...想買既野賣哂.........空手而回....
天下太多人...而且冇咩想買....唔排...
東立本來我都唔諗住排......但係gf話有書要買...咪排囉...點知...d人係咁打尖...小!!
文傳又係唔駛排...應該跟本冇諗住要你排....但係都冇野買....唉,,.........
反而買左<one comics>...又o係the one o個度買哂4張poster(本凡人屋企勁多poster...冇計...鍾意ma...:p...但係...買左返黎...又唔會貼出黎...就咁捲埋.....唉...)...加埋60蚊..平
另外去左<benko>買左把軟尺...25蚊....
同埋買左幾廿蚊野比gf........又買左25蚊野食同野飲....

加埋...竟然唔夠200蚊
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

我尋晚都有去,天下因太多人排隊,所以冇入天下睇嘢
玉記果面正如不凡兄咁講冇乜人龍,所以就入咗去睇,仲買咗本《星矢冥王神話》&《爆粗Band友》,最後都忍唔住買咗火雲邪神件外套
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +40 精品文章 2007-8-3 14:23
  • 冰河 威望 +40 精品文章 2007-8-3 14:23
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-29 02:43 發表
我尋晚都有去,天下因太多人排隊,所以冇入天下睇嘢
玉記果面正如不凡兄咁講冇乜人龍,所以就入咗去睇,仲買咗本《星矢冥王神話》&《爆粗Band友》,最後都 ...
件外套我有諗過買...不過..gf講好樣衰....同埋我想買特別版o個件多d.....so....都係冇買到~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

我都買唔到野 >0< 有D 舊書仲用原價去賣比我地-0-

我果日同朋友行左7個鐘頭!

未停過,下午三點幾行到夜晚十點.無食過野,只靠一支烏龍茶吊命........其實真係唔知點解搞咁耐

最想買既小魔神會場版(玉皇朝)無哂.....超!!!!

都已經無咩興趣買野,如果要排長龍就更加唔會

買左幾佰蚊野,文傳既龍虎門十本($30/本)老夫子水虎傳box set(40-60/套)唔記得幾錢...

其實行其他既野行左好耐,漫畫已經係其次了..........

仲有........影多好多囡囡既相~

有個真係好靚

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-2 03:33 發表
仲有........影多好多囡囡既相~

有個真係好靚
仲唔快鷴ost出薄I

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-1 19:33 發表
我果日同朋友行左7個鐘頭!

未停過,下午三點幾行到夜晚十點.無食過野,只靠一支烏龍茶吊命........其實真係唔知點解搞咁耐

最想買既小魔神會場版(玉皇朝)無哂.....超!!!!

都已經無咩興趣買野,如果要排長龍 ...
有冇上前問個囡囡電話no???

相關搜索目錄:
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-8-2 17:20 發表

有冇上前問個囡囡電話no???
無呀~好想.........

行左7個鐘有一部分時間都係圍住佢..........

引用:
原帖由 冰河 於 2007-8-2 07:25 發表

仲唔快鷴ost出薄I
我會~好快~

引用:
原帖由 冰河 於 2007-8-2 07:25 發表

仲唔快鷴ost出薄I
我........覺得呢個好正
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2007-8-3 22:22
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2007-8-3 22:22

仲有~夜d~~~~~~~~

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-3 20:25 發表

唔怪之得跟髐H]7個鐘啦!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-3 12:25 發表

係好靚..係好正..攪到我都想問佢電話no....
最衰我同我gf 一齊去....冇得望女...亦唔敢望女
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-8-3 15:43 發表

係好靚..係好正..攪到我都想問佢電話no....
最衰我同我gf 一齊去....冇得望女...亦唔敢望女
邊有人帶埋老婆去滾架???

引用:
原帖由 冰河 於 2007-8-3 14:22 發表

唔怪之得跟髐H]7個鐘啦!
最後~~~~~

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2007-8-4 16:58
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2007-8-4 16:58

今年d 女不行也= ="" 上年果d 好好多...雖然都恐怖

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。