推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 沙灣KTV

沙灣KTV

肥X卡拉OK

第一次發帖,寫得唔好或者唔吸引,請各方師兄見諒!

一號下午五點與狼友過關,由狼友出主意先訂K房及打的直到沙灣目的地,K房硬件一般,不要求高都可要接受,媽咪先帶髐j約十幾件MM,不過大部份都好像廠妹,選唔落,不過就全部20或以下,第二轉薯h十個左右,狼友第一時間選鰴怞n#荂A有樣有身才,貴州妹,19歲,我個人比70分,之後我選第二個最好,頂!佢第一句話自已今日唔方便,全部都即時out。跟住無MM,媽咪出去搵鬙騚禰_妹入薄A都OK啦!20歲,有讋aby fat,個人比65分,全程唱歌、飲酒兩個MM都好玩得,OK!上房,一般快餐細房,一Q快餐感覺,無服務,而且MM死都唔肯影相,十點半走人。

『如果要求唔高,可要試試。便宜之選,我都係第一次去。』

打的來往:40+40=80
卡拉OK14枝大啤連生果盤加一:235
MM坐^、ML:150+150=300
上房房金:30
Dom:5

本帖最近評分記錄
  • 求其 體力 +30 新手很快就出首个REPORT的鼓&#211 .. 2007-8-2 23:56
  • 求其 威望 +30 新手很快就出首个REPORT的鼓&#211 .. 2007-8-2 23:56

虽然REPORT很简单,但阁下是新人,这是阁下在本论坛的第一个帖,以你回应了20个帖子就出个人REPORT,值得其它新手学习。
为庆祝你破处帖,特别给你加分,以示奖励!

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 allen929 於 2007-8-2 23:48 發表
肥X卡拉OK

卡拉OK14枝大啤連生果盤加一:235
14 枝大啤
我係車神

不過﹐樓主你齋講﹐冇相睇差D 窩.............
本帖最近評分記錄
  • Rayjeam 體力 -16 惡意灌水 2007-8-23 09:29
  • Rayjeam 威望 -16 惡意灌水 2007-8-23 09:29

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-8-3 10:10 發表

14 枝大啤
肚X 出名平.....有咩出奇
兩年前沙灣仲平

雖然我有時會去沙灣,不過未去過你講呢個場添...謝謝報告

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-23 22:14 發表
雖然我有時會去沙灣,不過未去過你講呢個場添...謝謝報告
"抽水機"師兄, 幾時帶埋我去先 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

我唔鐘意沙灣那條長命斜。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-24 00:01 發表
我唔鐘意沙灣那條長命斜。
只是几分鐘路程咋...不过你可以学赛马简甘..10年前的乜曰他就驾部勞詩勞斯去食钣架吗..我好记得就是上钭路右轉笫三间飯店........
獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

師兄,我好想去,但未去過.可pm我那個地址嗎?上的士說去邊?謝謝.!

師兄,我好想去,但未去過.可pm我那個地址嗎?上的士說去邊?謝謝.!

便宜阿!
真的好便宜
爽到~~又有玩到!
真的是一舉兩得

我第一次發帖,謝謝各位師兄回覆!

價錢就好吸引下....但質素係點呢?.....不過囡囡又唔肯影相....無計啦..

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-8-28 16:35 發表
價錢就好吸引下....但質素係點呢?.....不過囡囡又唔肯影相....無計啦..
沙灣的囡囡,大多數都係1 D 年輕妹妹,16-22,3左右,所謂少年無醜婦,1般都是 ok 的....
若問前世因  今生受者是
若問後世果  今生作者是

莫道因果無人見  遠在兒孫近在身

引用:
原帖由 khadafy 於 2007-8-29 06:17 發表

沙灣的囡囡,大多數都係1 D 年輕妹妹,16-22,3左右,所謂少年無醜婦,1般都是 ok 的....
好似有唔错得经历喔!!!

thanks for sharing

引用:
原帖由 macau998 於 2007-9-21 13:01 發表
thanks for sharing
Stop saying the same thing!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。