推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

朱古力廠內瘋狂的一晚 (4/8/07)

朱古力廠內瘋狂的一晚 (4/8/07)

地點: 朱古力廠
時間: 下午6:30至午夜12:30
人物: k狼,羔羊, Old Chan, 我和五個將會做魔鬼的少年,總共九人(九男加九女 = 九男女)

當天六點鐘我們已經在沙頭餐廳食飯,不知道為什麼當天有很多師兄都在沙頭食飯,可能大家都知道廠的女工換了新的工衣,所以廠內特別熱鬧.我們眼見有很多男餓狼狂在此,便立刻埋單入廠搜捕女工友,結果又是一棣,花多眼亂到最後我們全部人選齊女都要都差不多7:45

齊人開始嚟傢伙beer:剛開始的時候梗係玩吓色盅啦.這次不是搓波色盅.係隨意亂九禁搓,輸咗一樣要飲酒.初初一杯2 次,之後一杯一次,後來我為咗要偷襲所有女工友,大膽地提出吹一支,當時各人都被酒精吹谷下全部人都說玩,哈哈你們中計就這樣我們九男女便將場內淫蕩氣氛推到最高.現在等我形容吓當晚的各人都被酒精吹谷下做出的淫賤行為:首先魔鬼少年1號立即走和囡囡走入廁所有所行動,而我們各人在門外鼓譟,叫囂.其中魔鬼少年2號重想踢爛門沖入去,年青人就是那麼沖動的.大哥要賠錢架好在制止到跟住其他人返位就個個係禁車又搓,這時侯是我出擊搓晒所有女的波,當時我覺得真係好很幸福呀.
後來魔鬼少年玩除清光豬.而Old Chan都被女女脫光
打出"小陳"來.玩.我本應想人多博亂倒啤酒比小陳入.被你看見為有收手下次你無禁好彩
而k狼和我就係禁抽DJ水,而羔羊成晚有心事,只顧幫人頂酒.又一個沉船故事在編寫中最後我們同媽咪一齊去食宵夜.過了一個好玩的晚間

相關搜索目錄: 啤酒

very good ar!i want to go too!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 17:14 發表
人物: k狼,羔羊, Old Chan, 我和五個將會做魔鬼的少年,總共九人(九男加九女 = 九男女)

當天六點鐘我們已經在沙頭餐廳食飯,不知道為什麼當天有很多師兄都在沙頭食飯 ...
BT, 你又想中鼠?

我2號的party 就施文多了,不過我要了雙飛,兩個囡囡雖然不是完全合拍,但也是咀一個,吹一個!搓四個波,四個都是超圾大波。爽!

我二號就不好玩。表妹沒空。坐臺的又冷冰冰。後來找了個十六才的又不懂事。。。表妹後來給我發信息。。 說很想我。。要跟我玩呢。。還是可以追CALL。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-6 17:46 發表
我二號就不好玩。表妹沒空。坐臺的又冷冰冰。後來找了個十六才的又不懂事。。。表妹後來給我發信息。。 說很想我。。要跟我玩呢。。還是可以追CALL。。
你可可以立刻叫條女走,然後叫表妹來嘛!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-6 17:58 發表

你可可以立刻叫條女走,然後叫表妹來嘛!
"七少"師兄, 成三點至返到 "褲浪", 玩完一濟最快都四點, 再換表妹就真是唔使瞓啦, "大海哥"師兄要六點半起身返工噃 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-6 18:21 發表

"七少"師兄, 成三點至返到 "褲浪", 玩完一濟最快都四點, 再換表妹就真是唔使啦, "大海哥"師兄要六點半起身返工 !
哈哈!我唔記得佢要六點半起床走人添!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-6 17:46 發表
"大海哥"師兄, 那麼快些報告吓 "十六才"嘅表現好喎 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

我係無抽DJ水
小朋友千其唔好學

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-6 20:48 發表
我係無抽DJ水呀 小朋友千其唔好學
"抽水機"師兄, 咁啤酒妹呢 ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-6 17:25 發表

BT, 你又想中鼠?

我2號的party 就施文多了,不過我要了雙飛,兩個囡囡雖然不是完全合拍,但也是咀一個,吹一個!搓四個波,四個都是超圾大波。爽!
當晚不是中鼠,而是險些中招.因當晚實在飲太多所以一時興奮小郭在未有穿套時進入,後大腦突然有信息說有危險經已在前面,整個人醒過來才沒有事如果不是這樣打後要等三個月真空期就好痛苦

好好的報告,有沒有照片看。。謝謝

引用:
原帖由 izolox 於 2007-8-6 22:19 發表
好好的報告,有沒有照片看。。謝謝
因有保護私隱條例,所以有相都不貼,怕被人小

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 22:24 發表

因有保護私隱條例,所以有相都不貼,怕被人小
"BT"師兄, 咁究竟有否影咗相先?

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-6 22:27 發表

"BT"師兄, 咁究竟有否影咗相先?
有架,但不方便公開.因肯4級的

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 22:37 發表

有架,但不方便公開.因肯4級的
潮吹

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-6 22:40 發表

潮吹
死仔忘記爆咗比你聽要殺人滅口先

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-6 20:51 發表

"抽水機"師兄, 咁啤酒妹呢 ?
啤酒妹............已經唔係度............

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 22:37 發表

有洩?級的
"BT"師兄, 咁就要先睹為快啦 ! 下次見面可以給小弟學吓嘢嗎 ?

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-6 22:50 發表

啤酒妹............已經唔係度............
"抽水機"師兄, 你咁快私有化咗她?

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 22:43 發表

死仔忘記爆咗比你聽要殺人滅口先
救命呀~~~~~

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-6 22:57 發表

救命呀~~~~~
"抽水機"師兄, 我幫你備案先, 如果你嚟唔到 "朱古力廠" 嘅股西大會就同你報案啦 !

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-6 22:54 發表

"抽水機"師兄, 你咁快私有化咗她?
我邊有本事"私有化".......佢轉左場之嘛

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-6 23:00 發表

我邊有本事"私有化".......佢轉左場之嘛
"抽水機"師兄, 你咁都知! 你要唔要轉場呀? 不如開完股西大會先轉啦 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-6 17:14 發表

當天六點鐘我們已經在沙頭餐廳食飯,不知道為什麼當天有很多師兄都在沙頭食飯 ...
講返朱古力廠,果晚真係幾好玩
唯一可惜係人太多,未能同每一位師兄玩下.........(事實係我掛住同d女玩)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。