推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

私鐘錢

私鐘錢

投注本金:$24,000 ( 每個月2,000元)  
目標金額:$240,000.-

宗旨:毫無宗旨,志在呃 Post      

規則:
1. 上限:不設上限。
2. 注數:每日不限注數。
3. 期限:2008年7月31日止。
4. 球賽:足智彩開盤之任何賽事。
5. 彩池:足智彩開盤之任何彩池(包括六合彩)。
6. 完結:輸打贏要,沒完沒了。
7. 單位:以港元計算。元以下派彩金作 1 元計算。
8. 報表:每個投注日後(如果得閒儭)。
本帖最近評分記錄
  • 紅豆沙 體力 +30 努力,贏多D 2007-11-12 09:56
  • 紅豆沙 威望 +30 努力,贏多D 2007-11-12 09:56

英超開鑼第一擊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-11 13:49 發表
英超開鑼第一擊
第一擊, 當然順利成章會一擊即中

1000%盈利目標

希望你一擊即中!
......!

相關搜索目錄: 廣告
......!

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-11 13:49 發表
英超開鑼第一擊
可以準備第二擊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-13 20:11 發表

可以準備第二擊
即刻出第二擊      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

做咩唔用番地盤大哥個名?

唔通你想走多幾轉私鐘?
......!

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-14 00:02 發表

即刻出第二擊      
又要即刻準備第三擊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-14 08:02 發表

又要即刻準備第三擊
  多事  

第三擊  

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-14 00:04 發表
做咩唔用番地盤大哥個名?

唔通你想走多幾轉私鐘?
我鍾意呢個名  

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-15 03:12 發表

多事  

第三擊  
斷左兩關

第四擊

第四次投注

報告      

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-15 14:35 發表
第四次投注

放心, 包係我身上

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 17:21 發表

放心, 包係我身上
你落場做球證咩?
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-15 18:07 發表

你落場做球證咩?
我會努力幫佢打氣架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-15 17:21 發表

放心, 包係我身上
收唔夠係咪你貼夠       

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-16 04:59 發表

收唔夠係咪你貼夠       
我會更加努力幫你打氣

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-16 04:59 發表

收唔夠係咪你貼夠       
保長一出手, 私鐘錢即有
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-16 07:42 發表

我會更加努力幫你打氣
要努力的  

第 5 次投注  

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-17 16:20 發表

要努力的  

第 5 次投注  
要努力努力 

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-19 13:08 發表

要努力努力 
不過我而家冇力冇力      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 私鐘 於 2007-8-20 19:47 發表

保守的一擊, 一於嬴佢番黎
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。