推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

沉痛悼念一大班網友

引用:
原帖由 太公 於 2007-8-15 21:01 發表
多謝sax既車頭相~~

多謝橙輝既短述生平~~

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-8-15 22:41 發表
恭喜屈兄翻生,
不知其他人要等到幾時.
生多幾個,但死鴽韟h   

815 又有新冤魂,好多仲係初生,這個七月真太猛  

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-15 17:43 發表

正~~~ 有齊晒生於日期, 車頭相....

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-8-16 01:27 發表
陰公囉, 俾隻癲婆咬住, 都5記得髐W香添!!

小心餓親   

引用:
原帖由 LB_ 於 2007-8-16 02:07 發表
just realised my previous 頭像 was very 賤格

哈哈 )) )) ))
投過胎靚仔左   

有無人可以計下...
呢班壯士d post 加埋係 xocat forum 幾多個巴仙呀!!!!

好似欠loksiu wor....

陣亡網友之發貼總數佔本論壇全部帖子的 10.08%

........................
~每個人心中都有一座斷背山~

引用:
原帖由 DLCF2 於 2007-8-16 15:23 發表

原帖由 DLCF 於 2007-8-16 13:08 發表
上星期看了亞州週刊有以下一段話:
你只可以暫時矇蔽部份人民\
你也只可以永遠矇蔽部份人民
但你永遠不能矇蔽所有人民!
臨終遺言.....

引用:
原帖由 DLCF2 於 2007-8-16 15:53 發表

NO THIS IS 訓話!
you are right... I see dead people......

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-16 16:25 發表

you are right... I see dead people......
NEW GHOST COMING !

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-16 17:13 發表

NEW GHOST COMING !
.....ah....who are you?.....

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-16 17:18 發表

.....ah....who are you?.....
THINK...THINK....

暫時太公、messenger、屈臣氏已經獲得解禁.
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 21:03 發表
暫時太公、messenger、屈臣氏已經獲得解禁.
被 ban 都唔係首次既事咯,你會誤以為我為鱄 id 而忍辱負重咩?
「屈臣氏」既復效,都只係為鱄姦{談判桌上,尼個 id 我係唔會再用啦
本帖最近評分記錄
  • Free2Go 體力 +20 打打氣先......但唔好勞氣啦...... 2007-8-17 16:19
  • Free2Go 威望 +20 打打氣先......但唔好勞氣啦...... 2007-8-17 16:19

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-16 22:13 發表

被 ban 都唔係首次既事咯,你會誤以為我為鱄 id 而忍辱負重咩?
「屈臣氏」既復效,都只係為鱄姦{談判桌上,尼個 id 我係唔會再用啦
點談判?  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。