推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

沉痛悼念一大班網友

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-16 22:13 發表

被 ban 都唔係首次既事咯,你會誤以為我為鱄 id 而忍辱負重咩?
「屈臣氏」既復效,都只係為鱄姦{談判桌上,尼個 id 我係唔會再用啦

你同我講做乜喎....我係負責報導下架咋...
......!

路過............
開心時刻~~ Pisagut~~

狂人日記

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-16 22:13 發表

被 ban 都唔係首次既事咯,你會誤以為我為鱄 id 而忍辱負重咩?
「屈臣氏」既復效,都只係為鱄姦{談判桌上,尼個 id 我係唔會再用啦
原來係你,我仲周圍揾添!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-16 22:30 發表

點談判?  
又係side 氣 .....只識答 "sorry"

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-16 23:26 發表

做人要有d骨氣佢而家皇恩浩蕩呀
睇下戲好過啦
上支香先
要 say sorry 先 unban 喎!! 唔係阿休同 xocat 求情
我真係睬 xocat 有味

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-16 23:28 發表

你同我講做乜喎....我係負責報導下架咋...

負責報導, 就加 "報導" 兩個字嘛

引用:
原帖由 anakin 於 2007-8-17 02:04 發表

原來係你,我仲周圍揾添!
師兄搵我有事??

真係上少黎一日...睇少一日劇集都唔得呀....

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 11:30 發表

求情? oh...sorry! 芝琪我好小求人
anyway, 有味就去沖涼dup骨囉
SGH !你估有錢搵 MOR ?男兒膝下有黃金!就算係我老細我都小
爆佢LA!SAY SORRY...WOW, NO WAY !:bird:

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-17 13:47 發表

SGH !你估有錢搵 MOR ?男兒膝下有黃金!就算係我老細我都小
爆佢LA!SAY SORRY...WOW, NO WAY !:bird:
你係咪 Peter123 呀....
我係咪好耐無上黎呢?....乜野say sorry呀.....可否詳談....邊個同邊個講呀........我搵唔到

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-17 14:02 發表

你係咪 Peter123 呀....
我係咪好耐無上黎呢?....乜野say sorry呀.....可否詳談....邊個同邊個講呀........我搵唔到
你冇溫習LA !
BATMAN 話要同佢SAY SORRY 至可以返來!

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 14:07 發表

有人say過sorry咩? who?
SORRY I DON'T KNOW !

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 14:07 發表

有人say過sorry咩? who?
有, 不過唔係我, 我剩係咁啫.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-17 15:07 發表

哦, 咁有d人好無辜既, say sorry係佢重視個會員身份囉. 又或者佢覺得佢真係錯囉...
你隻中指同我張相邊隻長d呀
我都正番張
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:

你隻中指同我張相邊隻長d呀
嘿!佢條鈴羊呀.......

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-17 16:45 發表

嘿!佢條鈴羊呀.......
WOW....SO BIG !

引用:
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
陣亡..............

引用:
原帖由 KFC123 於 2007-8-17 17:38 發表

陣亡..............
又多一隻.....

引用:
原帖由 Free2Go 於 2007-8-17 19:43 發表

又多一隻.....
肥吐膏, 睇怕開定個 list, 日日加上去都重得啦

陣亡烈士記念碑, 還是
反中亂黨黑名單?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。