推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

76 1234
發新話題

懷念巴士站的一眔好友

懷念巴士站的一眔好友

巴士站 ~~ 是我接觸 Timway 後, 第一個找到快樂的地方!

原來在互聯網上都可以結交到一群好朋友, 每日談天說地, 彼此全無芥蒂, 好不愉快, 不上一日總有心癢癢的感覺!  

在網上每遇到有什麼問題, 總是找他們指導, 例如找圖, 貼相, 改頭像及簽名檔等等, 在此多謝"巴士", "芝琪"及已經離開了的"將軍"!  

現在, 很緬懷跟他們的一段開心日子~~

今天, 巴士站的一眔好友, 大部份都已經被 Ban, 我不知道可以做些什麼, 在過去日子裡, 如有開罪各位的話, 請原諒!  

巴士站好友包括: Brasco, 芝琪, 將軍, 金B, 炮艇工兵, Fachai, 益力多, 祖雲達斯, 京子, Alia,  咪哥, 珠公主, 小潔, Bantuen, Billy, Allure, 火哥 等等

排名不分先後, 如有錯漏, 請指教!  

祝被 Ban 的好友, 能盡快恢復身份!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-15 12:00 發表
巴士站 ~~ 是我接觸 Timway 後, 第一個找到快樂的地方!

原來在互聯網上都可以結交到一群好朋友, 每日談天說地, 彼此全無芥蒂, 好不愉快, 不上一日總有心癢癢的感覺!  

在網上每遇到有什麼問題, 總是找 ...
將軍好久不見啦, 睇怕拋西瓜都搵唔到囉

引用:
原帖由 GK 於 2007-8-15 12:19 發表

過去o左就算啦....
得閒入黎上柱香比我就有心架喇
我真係唔想用"上香"去懷念你地, 好似講到死左咁....  

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-15 12:26 發表

早排曾經通過電話, 佢話好忙, 無時間上網...........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-15 13:23 發表

早排曾經通過電話, 佢話好忙, 無時間上網...........
罪過!我不宜再作留言以擾你既原意....別過

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-15 12:00 PM 發表

在網上每遇到有什麼問題, 總是找 ...
無我份…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-8-15 14:21 發表

無我份…
Sorry, 火哥, 漏左你添!

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-15 12:26 發表

唉....將軍果個新手教學版已經變左新手灌水版

真正問野的人唔係話無, 但真係好少
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-15 14:47 發表

唉....將軍果個新手教學版已經變左新手灌水版

真正問野的人唔係話無, 但真係好少
將軍對於呢個科林, 真係付出不少!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-15 02:46 PM 發表

Sorry, 火哥, 漏左你添!
講笑姐,我咁少浦頭,一時醒唔起好 常平
砵砵砵

引用:
原帖由 潮爆阿叔 於 2007-8-15 15:35 發表

....網名....

做朋友邊有隔夜仇!!....
多謝你們!  

祝被 Ban 的網友, 能盡快恢復身份!

個名死o左..個人未死咪得囉
§生活比上不足,比下有餘§

引用:
原帖由 貝蒂 於 2007-8-15 20:49 發表
個名死o左..個人未死咪得囉
願祝你們早日回復身份!   

Only Watsons was un-banned

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-8-15 22:45 發表
今次事件,已經Hurt咗唔少人的心。

即使可以復活,有到少突然被Ban的兄弟會回來?
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-8-16 15:01 發表

今次事件,已經Hurt鱄齯痐H的心。

即使可以復活,有到少突然被Ban的兄弟會回來?
一定番, 不過來意不同.....
~每個人心中都有一座斷背山~

引用:
原帖由 DLCF2 於 2007-8-16 15:59 發表

E.E....
我5係姨姨....
~每個人心中都有一座斷背山~

引用:
原帖由 斷背山 於 2007-8-16 16:33 發表

我5係姨姨....
E....EE X10

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-8-15 22:45 發表
太公has already un-banned.
......!

去年今日此門中,人面桃花雙映紅,

人面不知何處去,X X 依舊笑春風!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-15 12:00 發表

現在, 很緬懷跟他們的一段開心日子~~

今天, 巴士站的一眔好友, 大部份都已經被 Ban, 我不知道可以做些什麼, 在過去日子裡, 如有開罪各位的話, 請原諒!  

巴士站好友包括:Brasco, 芝琪, 將軍, 金B, 炮艇工兵, Fachai, 益力多, 祖雲達斯, 京子, Alia,  咪哥, 珠公主, 小潔, Bantuen, Billy, Allure, 火哥 等等

排名不分先後, 如有錯漏, 請指教!  

祝被 Ban 的好友, 能盡快恢復身份!   
小弟一年都唔夠50日係香港,最有印象係兩年前某日,係一個尖沙嘴上樓聚會內,一個鐘內見曬80%上面個D高人。。個種「家鄉」既FEEL,令我落樓個時(都HIGH HIGH 地既)有個種衝動,唔想走。重同大圍(醉個D,如開心開心)係條街道游來游去。。。

我幾呀歲人都未試過同一班識左幾個鐘既網友禁好FEEL,真係ONE NIGHT STAND。。。。

礼!!!
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

76 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。