推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

佐鄰旺里

佐鄰旺里

最近北方發現人間天堂,心想以後只會集中救國,奈何工作過勞,行步路都腳軟,要花個半小時搭車過關實在有心無力。於是…

佐敦:

4/F Jap City - 四年來每次帶女俾我,八成時間都係可以一 take 過的 Hoi Yee Ma, 果晚又無返!(唔係已經搵夠要收山嘛!)雖然佢 partner 對我都係好好,但就無乜 idea 應該帶乜女俾我。唯有下次再嚟過。

8/F 甘尾吟 - 專承去捧以往誠意十足的辛尼哥哥場。咁耐無見,辛尼原來已由本來的內心誠意,改為只有表面誠意:明明無女,則不斷俾扒我啃(佢自己都認!)。

喺呢一夜,佢將這年來我對他儲下的信任全部出賣哂,念在相識一場,我無發佢脾氣,全程對佢亦頗客氣。但本來已約好 到他即將轉去的 Golden Age 撐佢場,而家可以慳番了。

家吓跳舞咁貴,喺顧客尚有選擇的情況下,一啲待客專業操守欠奉的大班/媽咪,就絕對無得留低喇。

旺角:

即刻轉去第區,係七樓 Asia. 同糖果媽傾起剛才發生的事。糖果媽謂佢雖然係資歷較淺,但就絕對不會逼客啃扒,及 在明明無女啱既情況下,逼客繼續坐,所以佢既熟客,都會跟佢好多年。

聽完糖果媽咁講,我真係好放心。不過,佢講果晚間場無乜女(其實係呢排都無乜女),糖果媽建議我日後打電話來問過佢行情至好上來。

既然無女,就此別過 糖果媽,不過,我一定會再找佢。

跟住又行落幾層…久遺了的 旺龜!今次撻哂朵,搵班大富貴友人找開的熟媽咪…

雖然果晚唔算好玩,但仍吸引到我翌晚再去多一次。翌晚都 OK 啦, 雖然同我上面去開個男人天堂不可比較,但仍吸引到我兩星期後再去試玩中段。

MM 唔索,不過係令妹,而且黐身,當然收貨。既然無時間北上按摩,唯有喺度做。

媽咪成 35 分鐘至拍門問檯,但佢入唔到嚟,因為度門已俾我用一張凳同一張檯頂住。

事後,佢聽到我開始唱歌,至入嚟同我傾計,仲笑問我頂住度門搞乜鬼?

我答:頂住度門,咪為咗要搞度門囉…度門壞嘛。

之後粒零鐘,都係唱下歌,摸下嫩滑的大脾。

雖然已過了晚上九時,但兩粒鐘埋單都係五百幾,似乎比上兩次跳晚舞平好多。(因為晚舞兩次都要過四百一粒鐘,極之嗱利!)

其實 Jap City, 旺龜,甚至 7/F 都會再去,唔一定係每次啲女都啱坐,只是那兒都有我信得過而又對我好的媽咪,呢個至係最重要!

相關搜索目錄: 跳舞
本帖最近評分記錄
  • fuk 體力 +8 精品文章 2007-8-19 19:00
  • fuk 威望 +8 精品文章 2007-8-19 19:00

恭喜! 跳舞除左有嫖運, 有好媽咪更重要!

題外話,在暑假不是有多d靚妹客串咩

相關搜索目錄: 跳舞
本帖最近評分記錄
  • fuk 體力 +8 精品文章 2007-8-19 18:57
  • fuk 威望 +8 精品文章 2007-8-19 18:57

跳咗咁多年,都無乜遇過靚妹客串,遇到的寥寥數次,都不是在暑期。可能呢類 mm 係集中喺一啲我唔認識的場返工。

其實每年七、八月,我都會問身旁既 mm 係咪「暑期靚妹客串」。但每次既答案都話唔係,並且已經輟學一段時間, 甚至多年。

上次旺輝 mm 話數月前中三輟學,所以自己不是「暑期靚妹客串」。佢又話自己已 18才,所以不是唔夠秤。mm 雖然都係靚妹,但我唔覺得佢有任何學生妹 feel 囉。

我諗暑期工與否並不重要,最緊要好渣手得嚟又就手啫。

相關搜索目錄: 暑期工

同意, 但陀地妹大多數冇乜身裁喎

又錫身

nek兄果然仲有心有力~~~~偑服~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-8-19 16:06 發表
nek兄果然仲有心有力~~~~偑服~~~~
你好老咩

引用:
原帖由 t68 於 2007-8-19 06:57 發表
同意, 但陀地妹大多數冇乜身裁喎

又錫身
係呀!不過我對 size (特別是陀地的) 無乜要求,求其有野渣手就滿意。

陀地給人的印象的確係較錫身,而且一般只受後生仔溝。所以而家真係好依賴班熟媽咪,帶啲無咁錫身既陀地俾我。   

(較後生既陀北都 ok 架!)

good report!thanks!!

啊, 旺龜都可以頂著度門做愛做既野!?

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-8-20 12:46 發表
呢D純粹個人喜好,NEWAY甚至公廁都可以頂住度門架

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-8-20 13:03 發表

我見到你同海神呢句野,我即時對住個MON笑左出來。。D同事重問我有乜禁好笑,叫我翻譯你地寫個幾句野比佢地聽

哈哈哈!!
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-8-20 13:03 發表

yeah~好撚野呀 師兄

引用:

新手一問, 點頂呀.....順便再問埋, 腳交幾錢
yeah........

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-8-20 04:46 發表
嚴格嚟講,可以做啲乜野,並唔係睇你喺邊間場,而係睇你坐緊邊個囡囡。

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-8-22 07:16 發表

嚴格嚟講,可以做啲乜野,並唔係睇你喺邊間場,而係睇你坐緊邊個囡囡。
絕對同意,N年前係黑天鵝時代,我己曾親眼見到X君係6人前同MM開波,亦因而令我輸左一餐消夜.係當年,我地去Ceasar Sauna (舊Miramar酒店地窖),莫講話起机la,BG同你massage要揸住條毛巾仔ga,因為法冽規定,BG係唔容許直接接觸異性客人既身軀ga.

相關搜索目錄: 酒店

A true and dedicate discription of the night club affairs. I like the style.
Real and attractive.

Nacol

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-8-22 11:21 發表

絕對同意,N年前係黑天鵝時代,我己曾親眼見到X君係6人前同MM開波,亦因而令我輸左一餐消夜.係當年,我地去Ceasar Sauna (舊Miramar酒店地窖),莫講話起机la,BG同你massage要揸住條毛巾仔ga,因為法冽規定,BG係 ...
UNCLE, X君似乎係大人物

相關搜索目錄: 酒店

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-23 15:34 發表

UNCLE, X君似乎係大人物
咁都俾你估到,X君後來轉戰娛樂圈,最終成為三級片明星.

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2007-8-24 10:31 發表

咁都俾你估到,X君後來轉戰娛樂圈,最終成為三級片明星.
成為三級片明星

相關搜索目錄: 娛樂

thank you c hin g for shring thank you

偑服!!!!!!!!!!偑服!!!!!!!!!!!!

Very disappointed at MK club nowadays.

Want to try Jordan , any reccomendation for good Locals?

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-8-19 06:28 發表
最近北方發現人間天堂,心想以後只會集中救國,奈何工作過勞,行步路都腳軟,要花個半小時搭車過關實在有心無力。於是…

佐敦:

4/F Jap City - 四年來每次帶女俾我,八成時間都係可以一 take 過的 Hoi Yee ...
brother nek, who is your mother mark on new fai wong ?
my lovely woman work on there as mother ! real !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。