推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

又是巡廠報告

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 14:47 發表

大海哥,
我只可以同你講1號係比較俊俏果位.....
收到﹐ 希望禮拜六能一起玩。。我不一定能到。。但會盡量到。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 15:34 發表

收到﹐ 希望禮拜六能一起玩。。我不一定能到。。但會盡量到。。
OK...我仲煩緊搵邊條女....哈哈!!!

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-28 15:25 發表
bro 大海

下次有機會見面先還返o的工具俾你
PAR 3 兄﹐ 不必記著這些小事。。幸會能跟你認識。。希望你能很快又來這邊玩。。

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 14:47 發表

大海哥, 我只可以同你講1號係比較俊俏果位.....
惡魔少年1號師兄, 你話俾我知, 你前個星期 "食咗" 邊條囡, 我地咪知你是誰囉!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 15:35 發表

OK...我仲煩緊搵邊條女....哈哈!!!
不必煩啊。。上次好的翻吃。。不滿意的早點去抓只新的。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 14:44 發表

歡迎。歡迎。多些出現罷。。我還未搞清楚誰是1﹐2﹐3號呢。。
我都是七下七下,唔知邊個係1,邊個係2和3!

總之有得玩就玩喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-28 17:04 發表

我都是七下七下,唔知邊個係1,邊個係2和3!

總之有得玩就玩喇!
我禮拜六也來。。帶阿嬌跟一個星加波朋友。。敝阿嬌在酒店。。過來玩。。禮拜天去上海。。

相關搜索目錄: 酒店

唉....呢個星期六我都唔知甩唔甩到身,甩到我一定到.
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:11 發表
唉....呢個星期六我都唔知甩唔甩到身,甩到我一定到.
羔羊你d兄弟會到喎.你點可能甩唔到身呀

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 17:13 發表

羔羊你d兄弟會到喎.你點可能甩唔到身呀
最近比sn妹捉得好緊,岩岩今日朝先落返黎咋........又3日呀,我就黎pk架喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:15 發表

最近比sn妹捉得好緊,岩岩今日朝先落返黎咋........又3日呀,我就黎pk架喇
咁樣我哋駛唔駛儲定錢做人情呀

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 17:18 發表

咁樣我哋駛唔駛儲定錢做人情呀
死仔又玩我我都有d怕,因為佢而家已經問我新年會放幾日假,佢好似想捉我返鄉下呀
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:20 發表

死仔又玩我我都有d怕,因為佢而家已經問我新年會放幾日假,佢好似想捉我返鄉下呀
回家食埋佢個妹

你最好快快回答星期六去不去.1,2,3號無問題.現在等七少pm就成團.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-28 17:23 發表

回家食埋佢個妹

你最好快快回答星期六去不去.1,2,3號無問題.現在等七少pm就成團.
我怕星期六會比佢捉住,但係我又唔想帶佢去ok,一陣佢又喊到pk咁我咪大獲,唉.....我星期四覆你ok嘛?
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:26 發表

我怕星期六會比佢捉住,但係我又唔想帶佢去ok,一陣佢又喊到pk咁我咪大獲,唉.....我星期四覆你ok嘛?
你實有辦法嘅事在人為.星期四覆實

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-28 02:48 發表

K 狼 兄﹐

我收到你的 PM 又回了。。可能是我發錯了罷。。沒關係。。已經跟你CONFIRM 了嗎。

大海
收到呀無問題

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-8-28 13:53 發表
各位大佬終於開左account同你地吹水...哈哈!!!
歡迎歡迎
你咁爛口我估你係L仔

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-28 22:17 發表

歡迎歡迎
你咁爛口我估你係L仔
一猜就中,不過無獎

引用:

歡迎歡迎
你咁爛口我估你係L仔
勁喎...真係一野就中
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 22:52 發表

勁喎...真係一野就中
2,3號幾時開A/C呀

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-28 22:55 發表

2,3號幾時開A/C呀
佢地開左架喇,未上黎浦頭之嘛
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-8-28 22:55 發表

2,3號幾時開A/C呀
佢地開左架喇,未上黎浦頭之嘛
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

請 PM 我, asap,你們想什麼時候去巡廠?

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-28 17:15 發表

pk就快唔好等下個禮拜!

引用:

歡迎歡迎
你咁爛口我估你係L仔
L仔呢個名幾好喎..哈哈!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。