推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

56 123
發新話題

全澳最PK餐廳~黑沙法蘭度餐廳(轉貼)

全澳最PK餐廳~黑沙法蘭度餐廳(轉貼)

呢間黑沙法蘭度餐廳直情係垃圾之中之垃圾
幾年前有次冬天同班外地來澳旅遊朋友去食晚餐
可能舟車勞碌加埋天寒地冬又吹風關係
其中有個外國朋友食食下就突然唔舒服
好自然想叫餐廳囉杯熱水暖暖肚定定神
點知餐廳就堅決拒絕
理由係間餐廳無熱水
所以無辦法供給
想要清水就要買佢地D樽裝水先可以
大佬呀!唔係唔幫你買呀
係有人唔舒服想飲杯熱水呀
出晒聲講到明你又見到有人唔舒服啦
最後直情係請求佢地比一杯熱水
結果都係堅持唔比
最後未食完以經要走返酒店休息
你地話呢D餐廳真係不知所謂到不得了
完全係影衰澳門表表者
由個次開始就發誓以後都唔會再去呢間垃圾食野
而班外國朋友個次之後到依家都唔肯將來澳門

http://forum.cyberctm.com/forum/viewthread.php?tid=75255

相關搜索目錄: 酒店 旅遊

係唔係門口個八婆?  佢好串, 真係要食一定要入裡面...

天氣熱你咪去食呀~~~食到連底衭都濕埋~~~蚊又多

澳門人根本唔會去食,依家大部份都係香港人去,所以係度張間垃圾餐廳講出黎,希望其他人唔好再去幫襯養肥佢,咁佢味無咁寸囉!

好~~~~~P.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 根理厘亞 於 2007-8-22 16:00 發表
呢間黑沙法蘭度餐廳直情係垃圾之中之垃圾...
But many western people like wor.

我係澳門人都係咁話....唉

引用:
原帖由 svc3242 於 2008-1-17 18:15 發表
我係澳門人都係咁話....唉
I tried recently. Very good and not like what people have reported!

呢間野ok ga bor

引用:
原帖由 secret01 於 2008-2-4 19:41 發表
呢間野ok ga bor
Not expensive and quite good.

唔好一味信口碑

食過三次(次次都系朋友要求去), 秋天食都成身汗

又貴, 又遠...招呼又串

引用:
原帖由 agogock2118 於 2008-2-13 20:55 發表
唔好一味信口碑
食過三次(次次都系朋友要求去), 秋天食都成身汗
又貴, 又遠...招呼又串
Who said expensive?

Service is bad, food is so so

系邊架 ? 路環黑沙啊?

引用:
原帖由 kendrew 於 2008-2-21 16:51 發表
Service is bad, food is so so
Service is OK. Food is great!

引用:
原帖由 家朋 於 2008-3-18 02:21 發表
So go in winter!

引用:
原帖由 mike925 於 2008-3-19 00:16 發表
多口問句吖,其實你會唔會係呢間餐廳既老細呢??
No, but I did try many items + wine.

相關搜索目錄: Wine

人地而家好有名,基本上一定有人去,所以唔會好食

I don't have gd feel to this Fernando ar~~

It's always crowded n the waitors' manner very arrogant~~

引用:
原帖由 a321 於 2008-3-25 03:47 發表
人地而家好有名,基本上一定有人去,所以唔會好食
When did you go?

56 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。