推介:| 影音器材 | 音響配件 | 揚聲器 | MP3 Player | 喇叭線 | 投影機 |

28 12
發新話題

薩頂頂

薩頂頂

禽晚開電視剛剛勁歌完

見到一個著得幾得意女仔

頭先睇

原來叫 "薩頂頂"

係 "何訓田" 新捧出來 (重記唔記得阿姐鼓 ?)

不過靚過朱哲琴好多

有無人買左佢隻碟, 掂唔掂 ?

PS : d 港女 x 兒拍埋去

補番張相

抄自巴士台

得 5 得

She has a pretty face. Very nice picture.

禽晚係電視睇完,我覺得佢真人都唔錯喎!

我淨係睇散場一段

唔知佢唱成點

不過見 x 兒企佢隔離

真係天與地比

補多張 (又係抄 "巴士台" )

正架~~~~距唱個首<<萬物生>>真係好正~~~~不過係凡文版~~~~聽講話係取自佛經架~~~~距黎過香港演唱啦!!!!!!!!!!!!!!!
朱哲琴阿姐鼓之後就失左蹤甘~~~~

聽講亞姐鼓移左民去加拿大

舊年出左隻 "7 日談"

完全無左 "亞姐鼓" 靈氣

唔知佢唱乜

我等凡人聽到一頭暮水

但又唔係"藝術"

個人覺得 "賣弄" 多 D

唔知何訓田今次攪 D 乜出黎

所以問下有無人買左隻碟 - 掂唔掂囉

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-8-24 08:34 發表
聽講亞姐鼓移左民去加拿大

舊年出左隻 "7 日談"

完全無左 "亞姐鼓" 靈氣

唔知佢唱乜

我等凡人聽到一頭暮水

但又唔係"藝術"

個人覺得 "賣 ...
我聽電台係咁plug佢隻碟

我就無買到,唔知厘到有無人買左呢????

有就出份報告啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

甘多年啦~~~~重移民加拿大呀~~~~甘應該係阿媽鼓~~~~

D 相好似幾好咁o咼.....

不過今日聽左隻碟啦

中意

內容 :

CD
01. 媽媽天那 (藏文) - Mama Tian Na (Mantra)
02. 萬物生 (梵文) - Alive (Mantra)
03. 神香 (藏文) - Holy Incense (Tibet Version)
04. 錫林河邊的老人 (自語) - Oldster by Xilin River (Self-created Language)
05. 陀羅尼 (梵文) - Tuo Luo Ni (Sancrit)
06. 拉古拉古 (自語) - Lagu Lagu (Self-created Language)
07. 飛鳥和花 - Flickering with Blossoms (Chinese Version)
08. 神香 - Holy Incense (Chinese Version)
09. 萬物生 - Alive (Chinese Version)
10. 琴傷 - Qin Shang (Chinese Version)

如果當印度/西藏音樂聽
可以話都唔係 d 野

如果你當 "喜多郎" 式音樂聽

我個人都係中意 original 印度/西藏 favor 音樂多 d (好似阿姐鼓黻菄k)

Self created language - 我都得禾

重有

中意 lee 隻碟

有日版(初回)

不過我係 Amazon/HMV Jp 都搵唔到

YesAsia 有

好貴 (173HK$)

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-8-28 21:43 發表
重有

中意 lee 隻碟

有日版(初回)

不過我係 Amazon/HMV Jp 都搵唔到

YesAsia 有

好貴 (173HK$)
Then how much for yours ???

引用:
原帖由 gundamzz 於 2007-8-29 00:03 發表

Then how much for yours ???
陀地版

HK$87

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-8-29 07:04 發表

陀地版

HK$87
買唔買好呢
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-29 12:15 發表

買唔買好呢
你聽過 "何訓田 - 波羅密多" 未 ?

Alive 要買日版

http://www.hmv.co.jp/product/detail.asp?sku=2553382

日本 Universal 網頁介紹 :

http://www.universalmusicworld.jp/sa_ding_ding/bio.html

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-8-29 12:41 發表

你聽過 "何訓田 - 波羅密多" 未 ?

Alive 要買日版

http://www.hmv.co.jp/product/detail.asp?sku=2553382

日本 Universal 網頁介紹 :

http://www.universalmusicworld.jp/sa_ding_ding ...
我鐘意聽以前關淑儀鶩滷諨
五大有其二

二手買賣
CD推介

收音機聽過,唔係好中2

引用:
原帖由 1993 於 2007-8-29 21:28 發表
收音機聽過,唔係好中2
施主

你咁多淫念

d 梵音點琝A地

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-8-29 07:04 發表

陀地版

HK$87
Bought already....ma ma day....

引用:
原帖由 kevincsw 於 2007-8-29 21:42 發表

施主

你咁多淫念

d 梵音點琝A地
你真係了解佢
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-9-3 10:49 發表

你真係了解佢

引用:
原帖由 1993 於 2007-9-3 12:11 發表

朱咪咪啦

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。