推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

利民大廈5字樓E1室 晶晶

已PM給大家, 希望各brother試過後滿意啦!

based on bros' reports, her BM style (爽身粉+oil on her body) reminds me of the now-retired 福樂 翠兒 ...
oh, i miss 翠兒 ...
though I'm a bit interested in trying this 晶晶 for her BM
but (1) not so good massage skill + (2) 60min only + (3) far away for me ...
a bit 雞肋

tommy 兄, 可否pm 電話給我?

Hi Tommy,

May I hv her tel no.?? Thx

昨天終於試咗晶晶, 同tommy兄及其它brother所形容的一樣, 樣子斯文, 人都好斯文, 冇撈味, 骨技就普普通通, 但有心機, 如為求輕鬆吓和一洩, 可以試吓, 我諗我間中都會再找她的...

C兄, 小弟是新來的. 可否pm晶晶的電話和地址我..謝謝

已PM給你了......

晶晶真係幾好

首先唔該tommy001給我電話,剛剛試完番來,12點幾去到,我係佢今日第一個客.
同樓主所講的一樣,晶晶嬌少玲瓏,好有女朋友feel,廣東話有少少唔純正,但把聲都幾好聽.
dup骨雖然唔係好夠力,但好有心機,無渣流灘.
我選了BM,晶晶唔大波,但波型都算幾靚,全程好有心機好舒服.

整體來講,晶晶都算唔錯,過晒鐘都無炸型,態度良好,我肯定會番卓.
第一次寫報告,寫得唔好別介意.

唉! 本來我都打算上星期去找晶晶,可是時間上怎都不配合..唯有要等下次安排.
不知做 BM時可不可以摸波波呢...

引用:
原帖由 RescueDiver 於 2007-10-22 16:57 發表
唉! 本來我都打算上星期去找晶晶,可是時間上怎都不配合..唯有要等下次安排.
不知做 BM時可不可以摸波波呢...
今日做BM時我都有摸波波,她的皮膚好滑,不過晶晶好似好怕丑,只係垂低頭微微笑.

引用:
原帖由 kingmax 於 2007-10-22 17:48 發表

今日做BM時我都有摸波波,她的皮膚好滑,不過晶晶好似好怕丑,只係垂低頭微微笑.
晶晶真的很怕丑, 大家記住鍚住佢, 吾好太狼死呀...

引用:
原帖由 tommy001 於 2007-10-22 18:17 發表

晶晶真的很怕丑, 大家記住鍚住佢, 吾好太狼死呀...
我好憐香惜玉的,會錫住晶晶,我今日送了一合朱古力比晶晶,做見面禮.

引用:
原帖由 kingmax 於 2007-10-22 23:39 發表

我好憐香惜玉的,會錫住晶晶,我今日送了一合朱古力比晶晶,做見面禮.
Woo~~~
you're so appreciated~~~
我都想去~~

引用:
原帖由 kingmax 於 2007-10-22 23:39 發表

咁我都要同kingmax兄講聲多謝, 因為我都食咗一粒你送的金沙....

引用:
原帖由 tommy001 於 2007-10-23 09:21 發表

咁我都要同kingmax兄講聲多謝, 因為我都食咗一粒你送的金沙....
多謝你賞面食我的朱古力,
晶晶真係好得意,怕怕丑丑,欲拒還迎,真係引死人.

C兄, 可否pm晶晶的電話和地址, 謝謝

引用:
原帖由 pk_boy 於 2007-10-23 13:44 發表
C兄, 可否pm晶晶的電話和地址, 謝謝
I also want to have the address and booking number of Jing Jing, please...............

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-10-8 10:37 發表

Thank you  !!!!!!!!!!!!
kit兄
除了經常在10樓處外
連usb都有興趣.......

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-24 02:20 發表

kit兄
除了經常在10樓處外
連usb都有興趣.......
keep record Ma 心血來潮、可能真係試下架,,,,,,,,,,,,,,,,,,

我也想知 tel
引用:
原帖由 tommy001 於 2007-8-26 17:08 發表
我一路都冇出報告, 今次出報告, 老實講, 真係為個女女賣廣告, 因為自從冇咗兩個網上141廣告網, 女女d生意小咗好多. 而我同這女女亦很熟, 所以幫佢寫個報告, 睇吓會否多d兄弟找她啦:

姓名: 晶 ...

相關搜索目錄: 廣告

Tommy001兄, 見一眾兄弟都推介晶晶, 小弟都心郁, 請pm晶晶電話給我, 謝謝!

已PM給各brother.....

問tommy兄攞左晶晶電話咁耐,終於今日可以跑去一會佳人..不過原本約左佢2點半,點知上到去佳人仍在工作中,唯有便到附近遊蕩,20分鐘後便有電話來說已ok.

其實整個過程,環境等在各C兄之前都post過,完全沒甚麼大分別.晶晶她真的很用心去dup,而且人也很斯文,如想是舒服休息一下,又沒甚麼大要求,晶晶確實是一個好選擇.另外,不知是不是近日吃東西多左,整體身型好似胖了點,跟照片上有些少差異..

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-23 14:08 發表
I also want to have the address and booking number of Jing Jing, please...............
Have you tried?

引用:
原帖由 b_lo601 於 2007-9-4 23:20 發表
尋日從Tommy兄PM中得到晶晶電話, 今日中午就約定放工拜訪...
...
So just HJ is $250?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。