推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

CA朱古力廠沒有想象中好玩

人家讲的是太PY的事情

大家小心,玩住其他吧.....又一個陣地倫陷了!!!!

感谢大佬分享性息,多谢!有时间一定去验证一下,但木知还CA哪里?场子叫么名能不能发个短信我,多谢?

呢間野下下出名唔平,,但囡囡質素多扒王、外星人,要看彩數,不如去沙咀$130 /1Q D囡囡仲好過佢D囡囡!!

成能日放飛機,個朵都唔知幾能臭架拉,都吾能明D C兄成日話好玩,好底!哂九氣啦!又話同大XXX,又話同乜妲熟!你唔同佢欏房,咪理九你!

D 女放飛機太多了,原因比我地D港客寵壞,我都去左淡水玩了

可否请哪位师兄将朱古力廠的地址PM给小弟, 吾该。

等上面的三個師兄出了他們遇到的扒王之王的報告先啦!

引用:
原帖由 BandChow 於 2007-9-1 20:09 發表
成能日放飛機,個朵都唔知幾能臭?
師兄,不嬲都話好玩之嘛,幾時有話過好低呢,不過我都好鍾意你咁講,咁下次又少一個師兄爭食丫嘛
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

大家既口味唔同,
唔鍾意咪唔好去囉,
有咩好嘈呢?
口舌之爭佔上風並唔係咩本事!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:37 發表
大家既口味唔同,
唔鍾意咪唔好去囉,
有咩好嘈呢?
口舌之爭佔上風並唔係咩本事!
講把口你最叻喇,仲邊夠你玩呀,呵呵
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:38 發表

講把口你最叻喇,仲邊夠你玩呀,呵呵
D女咪鍾意同我玩囉...哈哈!!!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:39 發表

D女咪鍾意同我玩囉...哈哈!!!
所以咪話D女都比你溝晒囉,所以我只好"數下蟻","6下麵"咁囉
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:40 發表

所以咪話D女都比你溝晒囉,所以我只好"數下蟻","6下麵"咁囉
溝條蕉咩,
唔駛錢呀?
一樣要俾錢,
我唔信有FD做呢D衰野架.....

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:43 發表

溝條蕉咩,
唔駛錢呀?
一樣要俾錢,
我唔信有FD做呢D衰野?nono:
咩衰野.....唔明
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:43 發表

溝條蕉咩,
唔駛錢呀?
一樣要俾錢,
我唔信有FD做呢D衰野?nono:
我認識一個喎,你都識

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:49 發表

我認識一個喎,你都識
你地唔係話緊.......我下話
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:49 發表

我認識一個喎,你都識
我識好少工廠仔,
真係唔知你講邊個...哈哈!!!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:04 發表

我識好少工廠仔,
你兩條死仔
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:04 發表

我識好少工廠仔,
比個5

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 23:14 發表

比個5你
咁我都比"1"你啦:bird:
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 23:14 發表

比個5你
頂你...而家先俾個5我有撚用咩?
我要你俾幾粒5時你唔俾,
夾埋D女做我,
等我飲飲飲!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:15 發表

頂你...而家先俾個5我有撚用咩?
我要你俾幾粒5時你唔俾,
夾埋D女做我,
等我飲飲飲!
個死BT咪做得你少囉,果次我幫條死仔頂酒,佢2個人玩一叫就叫10粒6做我都係咁喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 23:17 發表

個死BT咪做得你少囉,果次我幫條死仔頂酒,佢2個人玩一叫就叫10粒6做我都係咁喇
現在想起都好好笑呀.不過我真心多謝你的幫忙

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 23:17 發表

DIU...你唔飲酒唔通飲眼淚咩!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。