推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

43 12
發新話題

本星期CA的安全問題

本星期CA的安全問題

本人是新手。看到咁多brother話長安好玩, 本想在這星期去玩樂一番。
但有BROTHER消息話長安會打風,當堂有些怯。
請問有無BROTHER知,打風去CA的SN,危險程度高吾高?

应该都没有什么大问题,但是太PY除外

咁快又風季,唔會掛?

好彩我休魚心情,話知你打咩風啦

引用:
原帖由 森森森 於 2007-8-30 17:40 發表
本人是新手。看到咁多brother話長安好玩, 本想在這星期去玩樂一番。
請問有無BROTHER知,打風去CA的SN,危險程度高吾高?
非常危險,千忻唔好去!
等我去埋你個份。
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-8-30 21:31 發表

非常危險,千忻唔好去!
等我去埋你個份。
絕對認同,唔係又賓周多過西.攪到七少今晚已經上去找嘢食.真辛苦

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-30 21:55 發表

絕對認同,唔係又賓周多過西.攪到七少今晚已經上去找嘢食.真辛苦
千萬不要去...太危險了
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

千萬不要去.....3 month later will be ok.
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

看来大家的想法是一样的,不要去

請問CA打風所謂何事?又知唔知幾時會回覆平靜?

引用:
原帖由 森森森 於 2007-8-30 17:40 發表
Always risky la. If scare, DON"T play!

Very dangerous!! better not to go!!
I am definitely not going tonight!!

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-8-31 16:56 發表
Very dangerous!! better not to go!! I am definitely not going tonight!!
Should be EXTREMELY Dangerous !!! Stay in Hong Kong !! I'm not going tonight too !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

長安係東莞???....

看來真是刮緊西風,而且是8號風球

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-8-30 23:56 發表

千萬不要去...太危險了
捉到仲要遊街
大陸真係PK

我覺得 如果唔怕死而又唔選擇...可以一去!!!
ca 將會成為歷史喇...慘慘慘~!!

今次好似好认真啊....好多地方都好静吖.....

兄弟們不要做白老鼠呀 !!!!

偶明天去看看情况,再说???????????

千萬不要去, 千萬不要去, 千萬不要去!!!

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-8-30 17:43 發表
应该都没有什么大问题,但是太PY除外
Why particularly TPY is unsafe?

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-13 13:47 發表

Why particularly TPY is unsafe?
保安打人...(你睇下D舊POST)....

等我去
你千萬不要去..

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。