推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

111 12345
發新話題

珠海贵价SAUNA考察报告

珠海贵价SAUNA考察报告

日来收到某几位版友的询问关于珠海几间一级场的情况,身为版主(现在仲在位),当然要以身犯,才能对得起广大版友,所以,你们见到我这个REPORT时,我已在享受应该享受的野了,因为三分钟后我便近房,我正在一间是次要考察的SAUNA里...待续

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

吊胃口的????

waiting

引用:
原帖由 求其 於 2007-9-1 01:54 發表
日来收到某几位版友的询问关于珠海几间一级场的情况,身为版主(现在仲在位),当然要以身犯淫,才能对得起广大版友,所以,你们 ...
Great, would expect great report!!!

引用:
日来收到某几位版友的询问关于珠海几间一级场的情况,身为版主(现在仲在位),当然要以身犯淫,才能对得起广大版友,所以,你们 ...
自已想去就自已想去喇,多多藉口!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

而家應該攪完啦,重未有報告嘅,好心急呀!

仲未出包胶嘅?why?be quick!!

report ....................................................?
thanks !

引用:
原帖由 anakin 於 2007-8-31 18:48 發表

響求其ching話請辭咁重要的關頭,身體力行,我地要大大繼續支持求其師兄!

快点出来写报告了

等我古下先.系唔系HL啊? 睇其他C-HING 地REPORT 話 個度地新人服務很好....

仲未出房??????

引用:
原帖由 kingsboy 於 2007-9-1 12:11 發表
等我古下先.系唔系HL啊? 睇其他C-HING 地REPORT 話 個度地新人服務很好....
啊兄台,你嗰間 HL 係係"SZ" OR "ZH"??

求其兄係要REPORT 珠海SN

期待 求版主 的珠海一級SN的介紹

so? finish?? nothing???

引用:
Not finished?

引用:
萬分期待求班主的報告!
但求版主好似在現場打報告,不怕被發現身份嗎?
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

一定係比條囡攪到謝咗,出唔到report啦。

引用:
原帖由 pkhkg 於 2007-9-2 08:39 發表
一定係比條囡攪到謝咗,出唔到report啦。
呢两日是双休日,但对于我来说,是"起飞日",梗系忙于"食野"架啦,REPORT一定写,但等我食饱先啦,等等吧!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-9-2 02:48 發表

呢两日是双休日,但对于我来说,是"起飞日",梗系忙于"食野"架啦,REPORT一定写,但等我食饱先啦,等等吧!
只要系好野,唔計啦,唯有期待ching具有zh指針作用

引用:
原帖由 anakin 於 2007-9-1 02:48 發表

X 2
咪扮大哥,造壞市
咪做情聖,玩沉水

引用:
原帖由 67529 於 2007-9-2 18:43 發表

X 2
唔好佢啦,佢系佬梨架,要,女嘛!

等又再等始終等你不到!!

waiting for report

still waiting ....  because I am planning for my next Macau/Zhuhai 3-day trip....

which place ah

111 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。