推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[疑難] 請問Olivia還在加連威老道開工嗎?

請問Olivia還在加連威老道開工嗎?

johnny兄請問知唔知Olivia還會再開工嗎?
我試過至電玲瓏,有一個叫海南的囡囡留言,
請問我還有機會一試嗎?謝謝!

According to updated information, Olivia will not be in Hong Kong at least for three months. But she did not mention her plan afterwards.

johnny兄,你的上樓骨推介,我試了北角Zoe,真的冇介紹錯!
請問還有冇像她們一樣,又dup得又做得的陀地介紹呀?謝謝!

唔好客氣! 最緊要令大家合意,呢個亦係我哋出報告嘅目的.

又dup得又做得的陀地,可以試尖沙咀發利Erica.

多謝johnny兄提供,一定要試試,唔該晒!

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2007-9-7 00:00 發表

睇廣告佢好似搬咗 , 所以相信不久將來會有大量有關既廣告出現 !

相關搜索目錄: 廣告

I.C.A.C.兄請問Erica搬左去邊,你又有冇試過Erica呢?
同唔同意johnny兄的推介呢?
我只是試過johnny兄所推介的其中一個囡囡,又覺得滿意,至會有此一問,至於你所指的廣告,如大家試過了,她真的直得推介,我想在此的各兄弟,都會有所表示的。

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2007-9-7 08:00 發表

Can't find her ad ar

Knowing that more nad more girls try not using 141 advertisement, as that is quite expensive. Some girls would rather depend on mouth to mouth advertisement.

When you go to visit Erica, when you go out the elevator at 6/F., her room is just infront of the elevator.

引用:
原帖由 cpcscpa 於 2007-9-9 16:38 發表
I.C.A.C.兄請問Erica搬左去邊,你又有冇試過Erica呢?
同唔同意johnny兄的推介呢?
我只是試過johnny兄所推介的其中一個囡囡,又覺得滿意,至會有此一問,至於你所指的廣告,如大家試過了,她真的直得推介,我想在 ...
Erica我冇試過 , 因為我覺得佢肥咗些少 , 而且以前有關佢廣告太多我冇信心 ! 我始終相信係好野就唔會出咁多廣告 ! 睇4台廣告佢的確搬咗 , 不過仲係尖沙咀 , 至於邊處就請你自己check吓!

引用:
原帖由 I.C.A.C. 於 2007-9-11 11:35 發表

Erica我冇試過 , 因為我覺得佢肥咗些少 , 而且以前有關佢廣告太多我冇信心 ! 我始終相信係好野就唔會出咁多廣告 ! 睇4台廣告佢的確搬咗 , 不過仲係尖沙咀 , 至於邊處就請你自己check吓!:wo ...
Despite there were reports about her, Erica is not bad with respect to her service, including skill and attitude.

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-11 11:50 發表
Despite there were reports about her, Erica is not bad with respect to her service, including skill and attitude.
When did you try?

引用:
原帖由 peninsula 於 2007-9-11 13:46 發表

When did you try?
Last year.......... when Erica was still in National Court (Lap Shun), Jordan...........

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-11 14:11 發表
Last year.......... when Erica was still in National Court (Lap Shun), Jordan...........
Was it $400 then?

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2007-9-11 00:25 發表
Knowing that more nad more girls try not using 141 advertisement, as that is quite expensive. Some girls would rather depend on mouth to mouth advertisement.

When you go to visit Erica, when you ...
Erica應該搬咗去香檳B (四台有廣告).

相關搜索目錄: 廣告 香檳

So sorry ,,i dont know ..tell me pls ..tks all brother first

Olivia 應該在十一月旅遊回港後才決定去向,我剛收到她的E貓,佳人似已開始有點掛念香港及一班骨精.

我曾因Olivia不做按摩而失望了一輪,及後終搵到銅銅,但及後又因七一回歸大掃除行動,而令銅銅需要搬到上環.由於地方不同,銅銅已停按摩約三個月(間中私人醒我的幾下按摩仍然寶刀未老!

銅銅昨天剛來電,表示因無良房東迫遷,會於星期五搬回發利603D,我又可以再享受正按摩及溫馨做愛兩者兼得了!

相關搜索目錄: 旅遊

I sincerely wish Olivia can return to the business soon.......... at the same time, I welcome Tung Tung back to Fat Lee............. which is more convenient for me!

今午剛收到Olivia的長途電話, 她表示會於近期回港, 但仍未定實之後的工作及生活安排!  我當然會遊說她繼續復出按摩! 到時我便可以有Olivia 及 銅銅 兩個正按摩心頭好了!

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2007-9-28 00:04 發表
今午剛收到Olivia的長途電話, 她表示會於近期回港, 但仍未定實之後的工作及生活安排!  我當然會遊說她繼續復出按摩! 到時我便可以有Olivia 及 銅銅 兩個正按摩心頭好了!:lov ...
Please let me have the update of her plan.......... I really want to pay her a visit gar...........

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-24 14:45 發表
I sincerely wish Olivia can return to the business soon.......... at the same time, I welcome Tung Tung back to Fat Lee............. which is more convenient for me!
Yes, prefer Kowloon side.

Don't worry............. Olivia is always on Kowloon side gar.

johnny兄等你既好消息!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。