推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 六壯士勇闖中國城

六壯士勇闖中國城

上星期五為慶祝好友老鼠哥生日,一班兄弟打算提早收工,準時17:45在信德集合,搭18:00船去中國城玩。

一行6人原想買茶舞,點知太多人去澳門,可能是呢幾日威尼斯人開幕吧,最快要19:00船,惟有付出$16xx晚龍套票。

6人晚上約8:30到達,由相熟媽咪開左間大房,新裝修無耐,硬件ok.

點知客人太多,無女,到9:00每人先分到一條女,仲要無得簡,無左去club果種左擁右抱feel。我因為要早d走,所以唔打算睇太多round,好彩第2round媽咪推左件身材高+長腿的東北小白菜比我。

囡囡叫晶晶,約21歲,172高, 33B配以長腿,皮膚很滑,瓜子瞼,眼大大,束起長髮,好,今晚就佢la,

其他兄弟都好似有著落,酒過三巡,我同晶晶先行上房。

一齊沖涼,跟著落床,晶晶用口為我披上戰衣,用她的丁香小舌撩動我及小jackpao,時快時慢,差d被佢吹爆,跟著佢再坐下來,在緊迫的摩擦下,我轉守為攻,改為男上女下推進,雖然佢的lin是淺啡,但配以堅挺的雙峰,令我愛不釋口,最後在她緊閉雙目的呻吟聲中,我感到丹田有一陣麻軟,只好作最後衝刺,將數億精兵與晶晶同歸於盡。

樣貌:80
身材:80 (非波濤洶湧,但大小適中)
服務:60 (好能因時間大趕,少溝通,佢比我感覺都好趕,什麼冰火,水中簫,毒龍鑽通通欠奉,完左好快著衫走人)

我第一次在此版出報告,多謝收看。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 jackpao 於 2007-9-3 12:34 發表
上星期五為慶祝好友老鼠哥生日,一班兄弟打算提早收工,準時17:45在信德集合,搭18:00船去中國城玩。

一行6人原想買茶舞,點知太多人去澳門,可能是呢幾日威尼斯人開幕吧,最快要19:00船,惟有付出$16xx晚龍套票。 ...
夜總會囡囡多數服務爭少少,想要冰火,毒龍桑拿囡囡都係兩睇,打令1&2就九成有

相關搜索目錄:

thanks report, 依家澳門人多又難搵船位, 囡囡都好似趕頭趕命, 重值唔值過去玩呢?

My new target!!

我星期三即威尼斯人開幕頭一天,都在中城,
大把房,及囡喎,我坐髐Q幾個囡,最後都係要返舊相好,

六點前你可以買茶舞套票,買一送一$8xx
加一張去程船票$130(唔好係成功買) ,
共$1000兩位,坐兩三個鐘都得,比龍票無咁多限制,

因為六點後算夜航,船票價貴過日航$3x,
六點後茶舞套票要$7xx一位
但由今月起,五點半後已是夜航,
唔知套票會唔會有所調整?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 k100 於 2007-9-3 15:01 發表

共$1000兩位,坐兩三個鐘都得, ...
我就星期四(遲你一日)去中城,搭五點船,都係一加一茶仔套票,在成功補多張船飛,盛惠一O七二,貴過你七十二蚊添

當既都唔錯,都有房有女,我地成八個人都睇左好多轉,成十一點先上房,回程十二點半先打去出一點船飛都得。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-9-3 20:45 發表

我就星期四(遲你一日)去中城,搭五點船,都係一加一茶仔套票,在成功補多張船飛,盛惠一O七二,貴過你七十二蚊添

當既都唔錯,都有房有女,我地成八個人都睇左好多轉,成十一點先上房,回程十二點半 ...
呵呵!! $1000只是約數, 我指明唔係成功出飛, 係因為佢收正價囉,$14x,
行出門口, 任何一間旅行社, 都係$130,
夜航正價$172, 都係收$155

我回程都係十二點喎, 去魖滮擗@夜
去鱈瞼妥竣H, 桑拿及第二次睇黑澤愛,
仲忙過返工

相關搜索目錄: 旅行社

引用:
原帖由 k100 於 2007-9-3 15:01 發表

共$1000兩位,坐兩三個鐘都得, ...
我下星期三可能同個客在下午時段(2:00-5:00pm)再去,請問"$1000兩位,坐兩三個鐘都得"是否已包所有費用?(即包括來回船費及囡囡之隧道費,假設我唔飲貴酒,唔開卡拉ok),因上次是跟兄弟去,我無帶隊經驗(只知相熟媽咪電話)。

請師兄教路,多謝

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 jackpao 於 2007-9-6 09:59 發表

我下星期三可能同個客在下午時段(2:00-5:00pm)再去,請問"$1000兩位,坐兩三個鐘都得"是否已包所有費用?(即包括來回船費及囡囡之隧道費,假設我唔飲貴酒,唔開卡拉ok),因上次是跟兄弟去,我無帶隊經驗(只 ...
剛剛先話隧道費由一千加至千一,咁你話包唔包啦!?

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-9-6 11:17 發表

剛剛先話隧道費由一千平囓]啦!?
明白曬,唔該!

引用:
原帖由 k100 於 2007-9-3 23:27 發表

呵呵!! $1000只是約數, 我指明唔係成功出飛, 係因為佢收正價囉,$14x,
行出門口, 任何一間旅行社, 都係$130,
夜航正價$172, 都係收$155

我回程都係十二點喎, 去魖滮擗@夜
去鱈瞼妥竣H, 桑拿及第二次睇黑 ...
成功出五點半船飛係$138

相關搜索目錄: 旅行社

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-9-6 19:18 發表

成功出五點半船飛係$138
由本月起五點四十五分,巳是頭班夜航了,正價$172
今次套票出髐@張六點,再在出面出多一張
五點四十五,(連成功那張都同我們換回五點四十五)$160
二人同行約$1100

引用:
原帖由 k100 於 2007-9-6 22:58 發表

二人同行約$1100
Girls at club always hury, I don't like this.  They also ask you tips also.

引用:
原帖由 c0179614 於 2007-9-7 23:31 發表

Girls at club always hury, I don't like this.  They also ask you tips also.
You can be spence more 1,500 to go to night club, 100 more is a little bit !

引用:
原帖由 k100 於 2007-9-6 22:58 發表

二人同行約$1100
好似呢一兩個禮拜開始,五點三已經係頭班夜航船

今日生果報;
任 你 過 足 手 癮
其 實 呢 個 「 大 抽 掌 」  玩 法 非 常 直 接 簡 單 , 簡 直 可 以 話 係 舉 手 之 勞 。 當 你 踏 入 間 場 , 遇 上 任 何 一 個 囡 囡 , 都 可 以 伸 出 魔 掌  佢  身 上 面 大 抽 特 抽 。 為  配 合 呢 個 主 題 ,  梗 係 要 不 停 咁 抽 啦 , 所 以 就 由 Lobby 行 入 房 呢 段 短 短 旅 程 之 中 , 簡 直 過 足 手 癮 呀 。

最 大 快 人 心  係 ,  囡 囡 一 見 客 人 出 現  , 就 全 自 動 波 「 胸 」 埋 你 身 , 齊 齊 要 你 「 抽 掌 」 抽 到 收 唔 到 手 為 止 。 既 然 係 咁 , 無 理 由 俾 雙 手 停 落  黎 ? 好 , 一 於 狂 呢 班 囡 囡 既 八 月 十 五 黎 賞 月 先 。

woow.... 正窩
有無偷跳人士一齊去

文化差异啊    看不明白赛

很好很好,多謝分享

引用:
原帖由 jioliverwty 於 2007-9-30 23:10 發表
文化差异啊    看不明白赛
you should learn more...haha

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。