推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

上海上門按摩好爽記

C-hing, I will go to SH on Wednesday for a week. Definitely I will try AnAn agent's girl, hope i can issue a good and satisfied report after my return.  By the way, any suggestion of good place for pure massage (Armo masage, not shanghai type)?  I live in 徐匯區。 thanks

引用:
原帖由 teihosing 於 2008-10-28 15:29 發表
C-hing, I will go to SH on Wednesday for a week. Definitely I will try AnAn agent's girl, hope i can issue a good and satisfied report after my return.  By the way, any suggestion of good place for pu ...
小婷 is acting quite well lately. try her 小嚴 and believe you'd hv a good time. for vegi massage, try 蝶massage: 6466%882 or 康駿club: 6$380277

老江湖大佬, 小弟下星期會再去上海出差十天, 煩請介绍最新Agent 电話跟技師名字?

上次你給小弟的介绍非常好, 謝謝!

回來會交報告!

小弟住上賓,酒店有冇得叫女上房ms同hj?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 bb1218 於 2008-10-31 11:34 發表
老江湖大佬, 小弟下星期會再去上海出差十天, 煩請介绍最新Agent 电話跟技師名字?

上次你給小弟的介绍非常好, 謝謝!

回來會交報告!
agent娜娜: 13524*52775, bg: 彥彥  相當靚, 166cm, 豐滿唔肥, 好識打扮

引用:
原帖由 John2003 於 2008-10-31 14:28 發表
小弟住上賓,酒店有冇得叫女上房ms同hj?
邊度都叫得, 就係住响派出所唔得!!!

相關搜索目錄: 酒店

agent小婷將旗下3名紅牌骨女D身材影左相黎show quali, 其中兩名我試過, 係幾唔錯, 又分享下俾大家睇睇:

A. 小麗 (紅裙
)
未試過, 小婷sell我呢個話溫柔又活潑開朗, 20歲靚女, 166, 按摩認真, 學過專業腎療, 保證滿意喎... 試過既ching唔該報報料.

B. 小嚴 (黑衫)
, 真係好靚, 又夠高, 167cm, 身材均勻, 好識著衫 (當然唔著時更加好啦 ), sexy一族, ! 下次一定番啅~

C. 佳佳 (豹裝)
好玩得既囡囡, 21歲妹妹仔但係經驗豐富, 真係識得將我地D麻甩佬”玩弄”於股掌之間, 165既身材有D豐滿, 對眼會勾魂, hj特技正! 亦係下次重溫之選!

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-10-31 20:57 發表

邊度都叫得, 就係住响派出所唔得!!!
Haha, 老江湖hing, u r so funny!
Thx for the new pics.  BTW, did u get the pics from the website or did 小婷 send it to you?  If 小婷 has a website, would you please post it, so we can check it out?  Hopefully, I can try one of them next time in Shanghai n write a report, thx!

wow, looks very teasing, u're giving me headache as i may need to change my schedule next week in shanghai and try

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-10-31 18:03 發表
agent小婷將旗下3名紅牌骨女D身材影左相黎show quali, 其中兩名我試過, 係幾唔錯, 又分享下俾大家睇睇:

A. 小麗 (紅裙)
未試過, 小婷sell我呢個話溫柔又活潑開朗, 20歲靚女, 166, 按摩認真, 學過專業腎療, 保證 ...
嘩!!出動到照片,證明小婷真係好識做生意,我下次都要試試!!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

老江湖大佬, 謝謝宝贵提供!

十天旅程有排食....................

I had called 小婷 on this Wed, ask for 佳佳, she said OK.  As Istayed at Pudong, It spend almost 2 hours until lady came.  But itis not  佳佳 , but wonder no advent notice before.   I am stillOK as she was new to this company.  No nickname at this moment.

Overall service is acceptable.

上月已经试过了一次,手法不错,态度不错,相貌一般,身材不错。不过因为承担了来回车费,实际开销在400。应该算一次满意的经历,有机会还会再尝试。

回復 632# 的帖子

先要謝謝老江湖, 我請小婷安排過三次, 因為我都住在浦東酒店, 所以第一次小婷是安排兼職的, 之後第二三次都先請小婷做安排, 分別是小張和佳佳. 我想小張和佳佳的手法及服務態度是無庸置疑的. 小張是屬於苗條高挑的, 佳佳則是豐滿型的.
小婷是很細心的agent, 如果各位可以先和她約定時間, 我想小婷都能安排你指定的技師給你. 特別是像我都住在浦東的酒店.

相關搜索目錄: 兼職 酒店

老江湖 及 DEOR 大佬, 請問有冇北京上門按摩服務的介绍及电話?

上海之旅後要去北京? 萬分感謝!

小第於月中會到上海一遊!!
煩請Doer大佬及老江湖大佬明燈指路!!謝謝!!
(sn,agent 兩者皆可!!先謝)

引用:
原帖由 johnnylee169 於 2008-11-6 23:57 發表
小第於月中會到上海一遊!!
煩請Doer大佬及老江湖大佬明燈指路!!謝謝!!
(sn,agent 兩者皆可!!先謝)
仲要指? 睇番呢度D threads咪得囉!

sor!!

剛才由頭詳細睇左一次,現己加深了解!!

謝過!!

老江湖 及 DEOR 大佬, 請問有冇北京上門按摩服務的介绍及电話?

係咪北京冇此服務提供?

烦請指点迷津......謝謝

引用:
原帖由 bb1218 於 2008-11-7 08:55 發表

係咪北京冇此服務提供?

烦請指点迷津......謝謝
有, 不過一般價錢係150~200/60mins, 純dup & 推油, 然後sell你全套或者波推, bj....   好少係識腎療同前列腺按法既, 有個D就要你上佢門.

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-11-7 11:09 發表

有, 不過一般價錢係150~200/60mins, 純dup & 推油, 然後sell你全套或者波推, bj....   好少係識腎療同前列腺按法既, 有個D就要你上佢門.
如果係咁, 請問可告之上佢門的資料及收費? 謝謝

引用:
原帖由 bb1218 於 2008-11-7 11:57 發表

如果係咁, 請問可告之上佢門的資料及收費? 謝謝
PM you already

引用:
原帖由 老江湖 於 2008-11-7 13:29 發表

PM you already
Well received, thanks a lot of the information provided!

Please PM me for agent小婷.

引用:
原帖由 rayray2000 於 2008-11-7 21:15 發表
Please PM me for agent小婷.
小婷13*1*3*2972

recommend bg 小嚴 佳佳 彥彥 小麗 小張 小周  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。