推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

cp 故地重遊

印象中,真軍上陣,我只試過兩次...這是第二次

在當時,也真的是一個宭境;大家光脫脫,臨埋牙時,先知冇袋

見佢,又真係幾純真可愛,她妹妹的狹窄,印證了這一點...

唔通著番衫,再落街買,上黎再砌過?唉...

高危喎。。。師兄。。。。

沉船+無套+中出

出來玩。。小心安全為上。。。。上身同中招都唔好啦。。
下次你可以叫酒店服務員去買。。。都好快嫁。。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-18 13:46 發表
印象中,真軍上陣,我只試過兩次...這是第二次

在當時,也真的是一個宭境;大家光脫脫,臨埋牙時,先知冇袋

見佢,又真係幾純真可愛,她妹妹的狹窄,印證了這一點...

唔通著番衫,再落街買,上黎再 ...
真軍上陣 is too risky to both parties. Please don't do it the next time al........

都真係幾高危...全部中晒

不過,比起在SZ起的無數快餐,這餐真的很令人回味!

她給了我聯絡方法,有 update 的話,再在這裡告訴大家

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-18 13:51 發表
都真係幾高危...全部中晒

不過,比起在SZ起的無數快餐,這餐真的很令人回味!

她給了我聯絡方法,有 update 的話,再在這裡告訴大家
Will you marry her?  If not, then the best way is 留精不留情!

不過我唔係好明,想請教下各位師兄

大家估下,囡囡究竟咩心態

會主動拒絶用袋?唔通佢真係想生仔?定想追求一時快感?

照計,佢應該驚過我...

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-18 05:53 發表

Will you marry her?  If not, then the ebst way is 留精不留情!
Marry?  不可能吧...

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-18 13:53 發表

會主動拒絶用袋?

可能經驗尚淺, 不知死活!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-18 13:55 發表

可能經驗尚淺, 不知死活!
甘就唔係幾好。。佢可能同其他造果陣都唔用套。。

有道理...愈諗愈唔掂...

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-18 13:53 發表

被情慾沖昏頭腦,並唔係做客人既專利,囡囡都會,所以唔需要諗太多,亦千忻唔好諗太多!
其實你有心揾佢,應該買定上去,七仔、OK、屈X氏同萬X周街都係,再唔係臨過都仲有得賣;款色又多,冇乜要求可以買杜記,要求高比多D可以買0.02,做乜咁都唔買;帶定係身,要用就用,唔用又可以留番下次;唔方便帶番屋企,行過垃圾桶就顺手掉埋佢。
有家有室,去玩要玩得周詳D啊!
羅湖橋即係奈何橋,
上去既時候唔好帶埋D煩惱上去,咁會玩得唔開心;
返黎既時候唔好帶埋D手尾返黎,咁會影响本身正常生活。
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

回復 #36 anakin 的帖子

簡直是金石良言,當頭棒喝!

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-18 16:52 發表
有道理...愈諗愈唔掂...
甘你想點玩落去呢?

引用:

AMEN123 BROTHER﹐
請恕我直言。。
為己為人﹐ 一定要用套呢。。MM可能不知利害。(祖國的性教育不怎麼好。。MM也可能沒讀什麼書的)。我們一定要知道的。。你既然已定了要抓她出來那就應該備好東西啦。
房間裡應該也有的罷。。放在浴室裡擺賣的嗎。。怎麼說都要用。。

謝謝各位師兄的忠告!小弟會記在心中的...

前面說,我不像各位能在內地工作般幸運;但有時想,我不在內地工作,可能反而是好采;因為我既性格,太易沈迷,太易忘形...

不過,這次經驗,仍是值得回味的,我仍會選擇玩 feeling,短暫的肉體關係雖然也吸引,但我感到對我已經漸漸失去趣味了

有新進展時,會繼續報告,但願各位兄弟在此提點一下,互相勉勵,謝謝!

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-19 06:48 發表
謝謝各位師兄的忠告!小弟會記在心中的...

前面說,我不像各位能在內地工作般幸運;但有時想,我不在內地工作,可能反而是好采;因為我既性格,太易沈迷,太易忘形...

不過,這次經驗,仍是值得回味的 ...
回頭是岸是一件好事! 一切以安全為上!

我連續兩天在 CP,再跟囡囡渡過了兩晚...

這幾天,我突然發現,快樂可能不在於一時的快感,因為我忽然對 SN 的 full service 不太感興趣,寧願多花幾百,找我覺得心儀的囡囡,她不像 SN 囡囡甚至倉女那麼聽話,我覺得她甚至沒有”服務”的概念;不過奇怪的是,我仍然樂意找她坐枱,跟她談話,飲酒猜枚

我發現大家都不太滿足於服務員及嫖客的關係;當然,這是自欺欺人的

她說她來了這兩個星期,除了我以外,從沒跟客人出過街;我心裡閃過一絲懷疑,但最後我還是選擇相信.之後呢?那是後話了...

她說她要把我留在 CP,不讓我回去;我心裡也想這樣,但也有點警覺及驚訝,事情發展到觸及警界線的地步了-我自己心裡也出現了不顧一切的念頭嗎?只是為了這個相識不久的女子?

可能很矛盾,但玩 feeling 及感情,刺激太多了,比留精不留情高得多;但又是否每個人都玩得起呢?

點玩都好,玩完識得醒就夠!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-9-22 12:50 發表
點玩都好,玩完識得醒就夠!
全中, 玩要投入, 走要瀟洒
我係車神

多謝..........................

恭喜呢位師兄已經玩到靈慾一致嘅境界,一般快餐式性愛已經食之無味(小弟近日都開始進入呢種超然境界)。

師兄,沉還沉,千祈唔好搞到家破人亡;亦記得奉各位兄弟勸告,set返個cash quota。

出嚟玩最緊要開心,自尋煩惱和趺落無底深潭就無謂啦!適當時候斬纜,贏家永遠係屬於師兄;下次揾過件仲靚、仲好玩、仲啱傾嘅!

祝願師兄更上一層樓!

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-22 08:48 發表
我連續兩天在 CP,再跟囡囡渡過了兩晚...

這幾天,我突然發現,快樂可能不在於一時的快感,因為我忽然對 SN 的 full service 不太感興趣,寧願多花幾百,找我覺得心儀的囡囡,她不像 SN 囡囡甚至倉女那麼聽 ...
我幾日無上黎..估唔到C兄....又到另一個境界......

下次揾過件仲靚、仲好玩、仲啱傾嘅! <----

啱聽!呢個成為我繼續”努力”的重要動力!

有咩再 update!

問問大家東莞式 SN的經驗:

前文提到做野要安全第一,但東莞式水中蕭,一般在沒袋的情況下進行;請問各位當時通常採取什麼態度,叫囡囡先幫你戴袋呢,還是照去?

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-23 03:25 發表

有咩再 update!

前文提到做野要安全第一,但東莞式水中 ...
唉,師兄。。其實戴套都會有機會中招(例如椰仔)。。。
如果怕就唔好出黎玩。(雖然我都勸唔掂自己)。。。。

引用:
原帖由 amen123 於 2007-9-23 03:25 發表

有咩再 update!

前文提到做野要安全第一,但東莞式水中 ...
假設囡囡無問題,但係床單、毛巾呢..........(所以要去都要揀D四星級酒店既塲,心理上會舒服D)
有時D囡為左自己着想,會用牙膏同你洗jj同後欄..........聊勝於無。
就算戴套,都只係可以預防一D體液交換傳染既性病,
接觸性傳染既性病,個套唔幫得好多。
點講都好,出黎玩,呢D安全隱患點小心都防不勝防,自求多福吧!

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。