推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

36 12
發新話題

狂野嬌娃。JOYCE

狂野嬌娃。JOYCE

個日落 吧,D兄弟話呢位 JOYCE 好狂野下,於是我就冒名拜訪。

http://www.joycelocal.blogspot.com/

今日我就決定上去試試,到 JOYCE 門前,準備按鐘,剛剛又有巴打到來,好再行先一步;我襟鐘仔後,JOYCE 應門而開,眼前一個爽朗悅目目的秀女,另你精神為之一振,信步速速入門,免得巴打到來礙我好事。

JOYCE 個子大約5呎六七,骨架幾橫下,樣子標緻,擁有一對漂亮的乳房,有腰,而個羅更妙,好有曲線美呀!

一入房, JOYCE 已把我攬在懷抱,好温馨!良久,幫我寬衣解帶,玉人輕拖我進入浴室,沖身後回到廳房,聽D把打講,知道 JOYCE 並非泛泛之輩,技術專業,重好狂野添,噢!美麗的身軀,令至小弟弟昂首高瞻;這時美人連雙美奶,輕壓上黎 ,在我耳邊講:靚仔,等我黎招呼你!

我就屏息靜氣,等待 JOYCE 黎招呼我

最後當然我被 JOYCE 呢個狂野性鬥士迫出子孫 ,我跟住深抽香煙 ,輕抱玉人,回味剛才的狂野,而 JOYCE 亦將剛才的激情化作小鳥依人輕灑在我的身上,難得陀地有咁好晚嘅 SERVICE,呢勻我都要翻卓 JOYCE

呢個網 呢幾日成日係到出 post 喎,
好心你地俾返o的職業道德, 收左人錢就唔好淨係係 blogger呢o的免費空間到放個blog就算啦.

かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

Another ad, I think.

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-18 13:56 發表
Another ad, I think.
Yes, always with a blog attached!

如果呢個係 AD,呢個廣告佬都叻 wor,可以一次過 call 咁多女

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-9-18 13:55 發表
呢個網 呢幾日成日係到出 post 喎,
好心你地俾返o的職業道德, 收左人錢就唔好淨係係 blogger呢o的免費空間到放個blog就算啦.

魔兄,6台摺左冇訂去呀

引用:
原帖由 夢裡南柯 於 2007-9-18 12:04 發表
個日落 吧,D兄弟話呢位 JOYCE 好狂野下,於是我就冒名拜訪。

http://www.joycelocal.blogspot.com/

今日我就決定上去試試,到 JOYCE 門前,準備按鐘,剛剛又有巴打到來,好再行先一步;我襟鐘仔後,JOYC ...
你眼有問題吧..這難看

引用:
原帖由 少爺威威 於 2007-9-18 15:01 發表
如果呢個係 AD,呢個廣告佬都叻 wor,可以一次過 call 咁多女

廣告佬之中你都算厚面皮,
扮自己唔系廣告佬,
都重要借個位尼讚自己?
如果呢個唔系AD,
你唔好收班囡錢呀!
有收錢果個正契弟!

引用:
原帖由 少爺威威 於 2007-9-18 15:05 發表

魔兄,6台摺左冇訂去呀

系lor!
6台摺左你都冇訂去呀??
攪到要過尼tim記搵食??
做mud唔過四仔台出廣告姐?
最多米比人block埋你IP,
橫掂你IP都唔少架啦!
你米笑人6台收皮呀,
因住有朝一日你都比差佬,
用同一條罪入埋你呀!

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2007-9-19 01:05 發表

系lor!
6台摺左你都冇訂去呀??
攪到要過尼tim記搵食??
做mud唔過四仔台出廣告姐?
最多米比人block埋你IP,
橫掂你IP都唔少架啦!
你米笑人6台收皮呀,
因住有朝一日你都比差佬,
用同一條罪入埋你呀!
你好似點錯相 wor

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2007-9-19 01:02 發表

扮自己唔系廣告佬,
都重要借個位尼讚自己?
如果呢個唔系AD,
你唔好收班囡錢呀!
有收錢果個正契弟!
你好似點錯相 wor

引用:
原帖由 少爺威威 於 2007-9-18 23:05 發表
魔兄,6台摺左冇訂去呀
呢位先生貴姓?
魔兄...? 你叫我呀?
sorry, 我份人好揀擇, 唔係咁易同人稱兄道弟喎~

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2007-9-19 01:02 發表
扮自己唔系廣告佬,
都重要借個位尼讚自己?
如果呢個唔系AD,
你唔好收班囡錢呀!
有收錢果個正契弟!
咪臭係.

如果呢個唔系AD,
你唔好收班囡錢呀!
有收錢果個正契弟!

It is definately an AD, no doubt.

嘩實在太狂野飠唔落wor!

引用:
原帖由 KING101 於 2007-9-22 09:57 發表
嘩實在太狂野飠唔落wor!
睇完佢o既廣告相真人o係食唔落, 個款同狂野完全拉唔上關係, 感覺只得一個字~~娘!

引用:
原帖由 地中海 於 2007-9-23 01:15 發表

睇完佢o既廣告相真人o係食唔落, 個款同狂野完全拉唔上關係, 感覺只得一個字~~娘!
記憶所及~~~佢重要收四舊....
皇道中我推介合和隔離四樓,果度啲囡囡後生又正點,新到果個Ivy真係唔錯!!!

it's attractive

引用:
原帖由 ooyushi 於 2007-9-27 18:03 發表
it's attractive
it's attractive? it唔係用尼形容死物既o羊? 你暗示件女似死魚?

别有一番滋味在身上,哈哈哈!!1

fsddddgsgsdfgsvecdrewrcervtetvgt

又有打手
 =.=   

thank you your AD

狂野嬌娃。JOYCE ,有無電話

廣告吹水, 小心!!!!

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。