推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

51 123
發新話題

對CP女女沉沉地

對CP女女沉沉地

前幾個月同客人上CP做野,晚上多數落K唱歌簡女。事情就咁開始:

同個客落左幾次K,佢次次都簡唔同女,終於有一晚佢簡左件朱古力色既女女. 我個晚又搞鬼,又冇叫女,淨係度同佢地玩。點知咁樣就俾左D好印象條女. 條女個晚就成日叫我玩,我冇咩理佢,終於條女同個鬼佬上房。我因為個時對佢冇咩感覺,就冇咩所謂。鬼佬第二日起身佢打俾我叫我translate D肉麻對白,我同條女都覺得好笑,條女就叫我下次去CP搵佢玩,ok fine, 聽完就算.!

又過左差不多一個月,又同條鬼佬上去,點知條友病左,咁我地個幾晚就冇出去,我就打俾條女叫佢過呢陪我。竟然大家好好"king". 終於佢就陪左我兩晚。 但第三晚鬼佬終於出動,重話一定搵番條女。叫我打俾佢。我重未知點算就打俾佢叫佢幫我地訂房。個晚落到K房,條鬼佬一見到條女就猛嘴,佢望住我好似求我帶佢走,我就絕情地傳左個短信俾佢話我唔想阻你搵錢,你同佢出去我明白。跟住佢有兩個姊妹就好風騷咁坐係我身邊,重嘴我,有可能係咁佢冇眼睇就同條鬼佬上左房,後來我都帶左條女上房但冇咩心情草草了事就叫佢走,搞到我成晚都好後悔!唉!  

OK, 過左就過左點知條鬼佬成日係我面前講點搞條女,搞到我差D想打狗佢, What the Fxxk!  

終於抵唔住心裡既唔舒服,傳左個短信俾條女,咁唔洗講就小到飛起啦但講多兩講就好似談情咁啦!  叫我有時間就上去陪佢。

咁前幾日我得閒就叫佢落深圳見面,一叫即到冇"炸"形! 個晚當然 FOC 啦! 但同佢吹水期間,就發覺佢重有條"仔"。唔係,應該係"佬"先真,佢話跟住佢主要係為錢,因為條友係大陸做生意,佢話可以照顧佢。雖然聽落感覺佢地既思想同我地真係好大出入,亦有D唔舒服既感覺,但我自問出呢玩都好多年,所以理解大陸D女女既開放同冇所謂既精神!既然自已唔係大把水,又唔以偉仔,華仔咁英偉。我就當交多個女友或女性朋友啦,佢都知我香港有條女但你知佢地冇咩所謂!我亦知佢唔係為錢同我一齊,因為佢可以話我知佢有幾錢係銀行戶口 (係6位數字呀! 重多個我呀,我頂呀!  ),亦話冇必要俾錢佢,只要對佢好就可以啦! 講真,我係對佢有D感覺既,但最緊要提醒自已唔好太沉就好,因為其實大家都知道係冇咩可能有將來既!

大家就當我所講既係古仔呢聽下啦!

相關搜索目錄: 銀行

回復 #1 779394 的帖子

大家開心,食多幾餐 FOC 就留俾另一個兄弟喇!你這樣是自己為了沉而沉!你自己都知道和她是沒有什麼後果的,就食幾戲快閃喇!

Interesting............. but don't take too many free lunch as you'll have to pay back some day.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-25 03:41 PM 發表
大家開心,食多幾餐 FOC 就留俾另一個兄弟喇!你這樣是自己為了沉而沉!你自己都知道和她是沒有什麼後果的,就食幾戲快閃喇!
師兄我都知道亦唔會因為咁而淨係溝佢,當識多條女啦! 暫時佢對我幾好既!冇咩過份既要求!

以後想見就見,想做就做啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-9-25 03:43 PM 發表
Interesting............. but don't take too many free lunch as you'll have to pay back some day.
Thanks for your feedback bro! Actually it's not free at all as I need to pay for something else such as transportation, food & drink, hotel...etc! So
it's really not free but thanks for reminding me!

唔好同囡囡 foc
好麻煩, 好多手尾跟
比姐妹講兩講, 就心裡覺得你佔平且
到關系差時, 佢地可以反轉豬肚
同其他男人講, 話你係佢狼狗, 食佢軟飯
博人可憐, 什至叫人打9你
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 779394 於 2007-9-25 15:50 發表

師兄我都知道亦唔會因為咁而淨係溝佢,當識多條女啦! 暫時佢對我幾好既!冇咩過份既要求!

以後想見就見,想做就做啦!
你的個人心態很重要,要提醒自己大家只是開心玩玩吧了!不要沉啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-25 03:56 PM 發表

你的個人心態很重要,要提醒自己大家只是開心玩玩吧了!不要沉啊!
Yes Sir!

No problem ah, enjoy a while. i think also you should pay. i always pay even the MM not asking/do not mind. Anyway you have to buy something for her later, like a handphone.

引用:
原帖由 779394 於 2007-9-25 15:57 發表

Yes Sir!
珍重啦師兄  

註: 對囡囡冇異議, 只怕師兄以為可以控制場面, 但就自欺欺人

我係車神

所谓欢场无真爱,师兄吾好沉迷入去.

其實免費午餐..有時代價仲大.....
師兄自己要好自為之.....

多謝各師兄意見,雖然上床FOC, 但如我所說,點都會俾,但唔係直接話過夜幾錢。好似買手機買野等等!間中俾下錢佢當家用又得。不過可以咁耐先算啦!我同D女通常唔過幾個月!

相關搜索目錄: 手機

no free lunch ga

看看最后是你舍不得, 还是条女玩厌你了! 小心她想转码头呀!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-9-25 15:56 發表
唔好同囡囡 foc
好麻煩, 好多手尾跟
比姐妹講兩講, 就心裡覺得你佔平且
到關系差時, 佢地可以反轉豬肚
同其他男人講, 話你係佢狼狗, 食佢軟飯
博人可憐, 什至叫人打9你
絕對同意,小心為上哦~

有六位數字存款就唔同你講錢?恐怕是太睇小北女的胃口吧!
聲明:
上載文章,純屬虛構,請勿轉載。
上載連結,未經驗証,避免進入。
上載圖片,只供參考,嚴禁發放。

Thanks all the bros comments here, I will be careful and if I smell
something dangerous, will take off right the way! Thanks again!

引用:
原帖由 9G66 於 2007-9-26 11:05 PM 發表
師兄多謝你的意見!佢大胃口冇問題,因為我都冇咩水俾佢拿!

引用:
原帖由 9G66 於 2007-9-26 23:05 發表
有六個數字的存款只証明她以前把刀很利!不然怎存六個位?!會不會見你靚仔不砍你?!

引用:
原帖由 9G66 於 2007-9-26 15:05 發表
樓主也未必是睇小北女。只是…

有時人有了一定的積蓄,就會有閑情尋下開心。此情況出現「不是以錢為重點」的 FOC,
也不算是完全脫離的現實的 推斷。

回復 #22 netken2003 的帖子

你現實點好過喇!有錢就不再想搵了的嗎?又不見李嘉繩不賺錢?

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-9-26 23:32 發表

樓主也未必是睇小北女。只是…

有時人有了一定的積蓄,就會有閑情尋下開心。此情況出現「不是以錢為重點」的 FOC,
也不算是完全脫離的現實的 推斷。
師兄..總之你自己小心D啦...

開開心心的話,沉一沉law

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。