推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

50 12
發新話題

阿大版主同咁多位高貴Hmoderators

阿大版主同咁多位高貴Hmoderators

你好想有人會答你咩

你咁 X 寸,又衰多口!!
咁喇!我一陣試下 BAN  Q 你!( 不過多數都唔得架喇!)

咁樣可能會對你好 D ~~ 有人會出聲!!

Done

引用:
原帖由 惡少 於 2007-10-3 00:27 發表
咁你想點先?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-10-3 01:08 AM 發表

嘩, 世間始終妳好!!.........
嗱!!我盡左力啦 ~~~ 我真係 BAN 你唔到

勞煩 xocatII 或各位有能力既  moderator

幫幫手, BAN Q 左 癲巴  呢條   X 樣  

因為佢太唔順眼,係條頂心杉

引用:
原帖由 普通香港人乙名 於 2007-10-3 01:28 發表

嗱!!我盡左力啦 ~~~ 我真係 BAN 你唔到

勞煩 xocatII 或各位有能力既  moderator

幫幫手, BAN Q 左 癲巴  呢條   X 樣  

因為佢太唔順眼,係條頂 ...
贊成 !!!!!

XOCATII 快d做野啦, d moderators 去哂邊呀 ???

引用:
原帖由 車_長 於 2007-10-3 10:34 發表

佢地改變左作風嗱, 你唔見我係咁寫粗口, 係咁玩單打都未ban , 而家呢度幾撚 free !
XOCATII, 順便ban 9 埋呢條友啦, 離9哂譜 !

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-10-3 00:39 發表

求其 moderator  2007-10-2 22:48 0 30494 16937 134 13 818.17 小時 1 小時
紅豆沙 moderator  2007-10-2 21:12 0 171286 90677 430 5 3309.33 小時 10 小時
筆突 moderator  2007-10-3 00:19 0 3215 941 21 ...
巴士兄,真是不好意思!小弟身在梁山,自身都好難保。。。
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 車_長 於 2007-10-3 11:32 發表

求其同筆突一樓都好明哲, 費事'那"屎上身

紅豆姐又要忙於同眾會員開波(我意思係開賭波盤)

batman 又入9埋青山

而家呢度係三不管
那"屎上身无所谓,但为一个在闭关修练“龟缩大法”及“日本衣贺派隐术”的坛主搞到周身屎,我就不想了!
还有,我已向XOCATII请辞,叫他把我所有职能收回,不过,到现在他还是在潜心修练,不正面回应我的提问,也没去处理有管理人因私怨而公然做出与论坛原则相违背的行为或企图!(不敢处理?不想出理?或有利益关系,他自己知道!)
身处这个乱七八槽的团队,我还不走等什么?所以,我这段时间除对我管辖(我有感情)的分版作出我离任后的前处理之外,已没有理其它事了,咪等大版主一个人理晒佢囖,反正他是不听意见的,我讲过MODERATOR只是他的稻草人靶,所以我已没把自己当是MODERATOR很久了!

不过,我离开都不想这版做衰,也不会像某些人般怀有很重“个人主意”的思想,有“版就是我,我就是版”的心态的!我离开都还是会以论坛利益为大前提的支持它,绝不会让版友及个版跟着自己走的!

相關搜索目錄: 賭波
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。