推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

點解話人出鱔, 有無証據呢?

點解話人出鱔, 有無証據呢?

我地出來玩, 玩多了就有主場, 好正常
有主場就自然有多點好感, 並且唱好下, 亦好正常

嫖要講嫖運
囡囡有腳識走, 所以點能保証時時都高質呢?
何況眼光和標準人人不同, 你話豬扒, 但我認為係靚女, 唔可以咩?

就算係鱔, 但人地出長report, 又有圖,好有心機

難道要 xocat 回歸無人出貼之黑暗時代?
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

Totally agree............... and there should be freedom of speech. As long as it causes no damage to others, why not?

有道理

唔係呀!出個反面教材都好o架

等七少個本「如何在朱古力廠玩得開心些」秘笈可以好賣D架

但個標題一開始就話人出鱔,內容又一言堂,咁就無乜道理

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-5 10:46 發表
唔係呀!出個反面教材都好o架

等七少個本「如何在朱古力廠玩得開心些」秘笈可以好賣D架

但個標題一開始就話人出鱔,內容又一言堂,咁就無乜道理
算吧喇!秘笈出了,又不看!帖子出了,又不睇!有相為証,又話吹水!

我都想他們不要去!

Resourses is so scare there, we don't want too much demand !!

有腦的都知"羔羊","K-狼"',"惡魔1號","S-Pimp","BT","Ben 7"他們說什麼喇!

[quote]原帖由 7-siu 於 2007-10-5 10:54 發表
有腦的都知"羔羊","K-狼"',"惡魔1號","S-Pimp","BT","Ben 7"他們說什麼喇! [quote]

一定係真話, 打撚死我我都唔信佢地講假.

我都去過, 不過以前點好係以前的事. 我而家衰冇時間, 如果有時間, 有錢, 有精力, 有精液, 我一定會去多幾次, 揾多d衰嘢講俾大家聽 (一兩次可能揾唔到)

我係車神

回復 #5 7-siu 的帖子

咪係囉,

連本校校訓都唔睇:

37.衰o左後不要怨我們。〔要怨就怨你自己〕

其實新手入來按圖索驥,無可口非。

去完好唔好都出個包膠俾大家溫故知新亦是件好事。

但一言堂就非常唔要得

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-10-5 11:13 發表
原帖由 7-siu 於 2007-10-5 10:54 發表
有腦的都知"羔羊","K-狼"',"惡魔1號","S-Pimp","BT","Ben 7"他們說什麼喇! quote]

一定係真話, 打 ...
你有的!!!

部機器正常運作,點會突然死火!平時定時加油就 ok 喇!

你又不是第一次去,不會俾人斬的!不用很多錢的!每次每人$200有找的,不算貴吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-5 11:19 發表

你有的!!!

部機器正常運作,點會突然死火!平時定時加油就 ok 喇!

你又不是第一次去,不會俾人斬的!不用很多錢的!每次每人$200有找的,不算貴吧!
$200, 搭車都唔夠. 亦可以講係$問題 (時間就是金錢嘛)
我係車神

好定唔好, 靚定唔靚, 貴定唔貴, 其实都因時、因地、因人而異!

有道理,no trial no progress.

嫖要講嫖運............ 絕對贊成,我gei嫖運就好似香港股市咁,大上大落.

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-10-5 10:18 發表
我地出來玩, 玩多了就有主場, 好正常
有主場就自然有多點好感, 並且唱好下, 亦好正常

嫖要講嫖運
囡囡有腳識走, 所以點能保証時時都高質呢?
何況眼光和標準人人不同, 你話豬扒, 但我認為係靚女, 唔可以咩?
...
不用担心,这版面建立了多年,资深版友大多能区别出什么是鱔,什么是龙.
再者,真的是HARD SELL的文稿,即使骗了一D人去,假如那场地很烂,帮趁完回来的人,不会不出声的.这里的文化,是不会堵塞言路,只要我(或其它版友)发觉它并无害人之本的话,我是会让它在这里流传的,当然,有真凭实据证明它遗害本版版友利益的话,就另当别论了!
你不见,有D标题任你怎写都无人问津的吗,这已证明本版建立了多年的版面文化及版友的素质之高了,这是不用替他们担心的,只是新人易受误导,这才是我们值得关心的问题!不过,新有新好,没吃过小亏怎会在欢场快高长大?!

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-10-5 15:50 發表

不用担心,这版面建立了多年,资深版友大多能区别出什么是鱔,什么是龙.
再者,真的是HARD SELL的文稿,即使骗了一D人去,假如那场地很烂,帮趁完回& ...
更有求其兄在此把守大關, 牛鬼蛇神那能得逞?!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-5 16:00 發表
更有求其兄在此把守大關, 牛鬼蛇神那能得逞?!
He can smell if something "fishy" from far away!

you cannot expect  had 高質  場/靚女  that only cost  $2??  for drink /sing      whole night and $200 for girl let  you play the boobs from 7:00 to 12:00. So,好定唔好 you lun you la ! Dont say you expect Model grade or girl like work  in  Macau.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。