推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

91 1234
發新話題

東北妹報告

東北妹報告

黎魕O度咁耐,發覺呢度無乜人出報告,希望各位兄弟睇完之後好與唔好都回個貼。

自我介紹先,小弟....東北妹愛好者   
試咗一輪中x城, 尋日終於再去富x,揾番相熟媽咪, 唔使再問,
一大渣東北妹過嚟比我選美!咦?  呢期x城D女掂咗好多噃! 真係架, 絕無吹水...

首先揀咗兩件魔del, 號碼唔講住, 玩陣先...一個有米七高, 個相頭好到吖,
成個徐x淇咁, 之但係叫佢飲酒果陣又有啲詐型, 另外一件一望就知係東北人,
兩個特點有齊, 1,濶面, 2,四個乳頭! (好多香港兄弟都唔知道,
純種東北女人喺液邊有兩粒肉眼, 左右各一, 好似小乳頭咁!) 雖然無第一件咁正,
但係"東北人, 喝酒重來不囉疏!" 啱feel啲, 玩咗無耐, 媽咪再揾多兩件入嚟,
我哋三女一狗公, 邊飲邊猜, 飲多兩杯, 又跳disco又唱歌, 幾撚happy呀!
果條扮西哂嘢嘅正菜覺得無乜聊, 就主動隊咗一杯想話一齊玩.
(其實佢覺得無面就真,東北人愛面子嘛! 佢根本唔會在乎你彈唔彈佢枱!)
我就話,妳不如點D歌比我唱喇! 佢就無鳩哂引! 好快過咗兩part, 要揀女去留嘞,
我就大大聲同媽咪講, 叫條正菜翻入嚟服侍我同濶面妹, 保証佢喺門外面聽到我講乜!

兩條女翻咗入嚟, 徐x淇西口西面, 濶面妹就好似好開心咁, 跟住我同濶面妹猜,
有羸有輸咁喇, 然後我叫徐x淇幫我頂兩板, 點撚知濶面妹詐型,
兩條女仲開起片上嚟(猜啫..), 雖知道咁嘅情況好少有架!
結果兩件女相互格鬥之下都有啲貓咯! 到上房時候嘞, 媽咪入嚟叫咗徐x淇箸衫
(我一早交帶咗媽咪), 跟住條女返房, 濶面妹打咗凸, 因為佢以為我一定同佢出枱!
果隻徐x淇幾西扮嘢呀, 當堂笑容滿面, 風騷得佢個西樣吖! 再玩多一陣(差唔多四個鐘)就上房, 幾撚好服侍呀? 真係睇唔出...淨係吹都吹咗十幾分鐘, 然後做嘢,
不過小弟飲到貓貓地唔係好掂, 有啲哂料, 有做到但出唔到! 比咗千三蚊佢,
佢又用果招, 搶咗我個電話打比佢, 留咗我個no., 仲話我係佢見過最寸最特別嘅客!
(老台詞!) 然後走人...都未出x城啫, 訊息就到嘞...   
各位兄弟, 齊齊去媾東北妹囉! ps比我喇!

相關搜索目錄: Disco
本帖最近評分記錄
  • k100 體力 +20 少少獎勵 2007-10-10 02:06
  • k100 威望 +20 少少獎勵 2007-10-10 02:06

謝謝~~咁詳細既報告,點都要頂一下,如果有埋相就verygood

引用:
原帖由 k100 於 2007-10-10 01:00 發表
謝謝~~咁詳細既報告,點都要頂一下,如果有埋相就verygood
next time I go there, I will post their photo...

回復 #1 ericwong4362 的帖子

are you talking about Fu Do or Fu Shing??

Great. I shall try that too next time.

thanks for report..

回復 #1 ericwong4362 的帖子

好耐無去過馬交,睇完兄台過包交有D心思思添,哈哈. Good report...

引用:
原帖由 garylock 於 2007-10-10 13:54 發表
are you talking about Fu Do or Fu Shing??
brother gary, fu do already closed for at lease three month !
So, you know where I talk about ?

引用:
原帖由 newera123456 於 2007-10-10 17:02 發表
Great. I shall try that too next time.
you can call me to visit together if you like northeast girl...PM me !

haha, 佩服佩服

引用:
原帖由 wormworm 於 2007-10-11 14:31 發表
haha, 佩服佩服
佩服乜呀?有錢去玩就得!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-11 15:14 發表

佩服乜呀?有錢去玩就得!
Did she kiss you with dum?

師兄真係激
玩到咁盡

P.S. 其實富都 close 左後馬交 NC 都好難唔夠女, 而且富城本身個定位已經好似富都, 所以富都好多女都去左富城.

回復 #14 D-boy 的帖子

咁你知唔知富都個靚媽咪小潔有無去富城?

引用:
原帖由 c0179614 於 2007-10-11 19:07 發表

Did she kiss you with dum?
无用啊...

引用:
原帖由 D-boy 於 2007-10-11 19:57 發表
師兄真係激
玩到咁盡

P.S. 其實富都 close 左後馬交 NC 都好難唔夠女, 而且富城本身個定位已經好似富都, 所以富都好多女都去左富城.
应该系...

引用:
原帖由 nkob 於 2007-10-11 21:19 發表
咁你知唔知富都個靚媽咪小潔有無去富城?
唔识边个?...

多謝師兄好搞野report

thanks sharing interesting report

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-10 20:02 發表

you can call me to visit together if you like northeast girl...PM me !
I would like to join you to go there. How

引用:
原帖由 aimpoint123 於 2007-10-14 11:52 發表

I would like to join you to go there. How
几时去?pm比我...

回復 #22 ericwong4362 的帖子

呢度真係好少REPORT啦衣家,
我已經唔多想去玩, 但係睇下REPORT都幾有趣, 所以支持一下
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-10-15 00:24 發表
呢度真係好少REPORT啦衣家,
我已經唔多想去玩, 但係睇下REPORT都幾有趣, 所以支持一下
睇到好多师兄回帖,小弟十分高兴,多谢哂!

呢度真係好少REPORT啦衣家,.........希望師兄出快D

91 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。