推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

29 12
發新話題

[原創] 續.[長x]修完補正資料

續.[長x]修完補正資料

收到好多師兄既pm,要你地等咁耐真係唔好意思,地段係深圳福田區既x園路

對面有座大型西武百貨中心,正正對住就係長x喇(以前叫髮廊,依家轉左會所)由火車

站打的約$15~如果由W岡出發就貴dd(以前仲未大興土木改建MTR前,有421小巴去

到巴登,而家真係唔知去邊搭小巴)小弟約一個月無去[長x]...再去發覺個場好似殘左

d,但d女就多左,補正番小小野,我記錯左價錢,係兩粒鐘$108,唔係3粒鐘,因果晚我同

朋友好夜至落去,自然汁完係度Zzzz,要鬆3粒鐘至可以留低,果晚(唔計肉金)3粒鐘+

洗腳我記得係$170~180落樓,價錢其實算中等,小弟留連巴登約有十年,一向多數去

呢間多,因為以前既髮廊唔係間間有得吊,要撞手神,附近所有髮廊我都去過哂,係呢間

最得我心,我只想開個方便之門比大家多個短打選擇,絕非賣廣告,希望去完既師兄係

讚係彈返黎多少回響下

相關搜索目錄: 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

路牌好清楚,但南園路好長O番

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-12 16:28 發表
路牌好清楚,但南園路好長O番
南園,同心南路交界,係大型西武百貨中心對面,好易睇到

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-12 16:21 發表
收到好多師兄既pm,要你地等咁耐真係唔好意思,地段係深圳福田區既x園路
...
Any big meal?

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-12 16:58 發表

南園,同心南路交界,係大型西武百貨中心對面,好易睇到
c hing  好似係吉之島wow.....

呢間地下好似真係有髮廊...

引用:
原帖由 fwa 於 2007-10-12 17:53 發表

有吉之島,但呢間係西武

十年前?又要想當年?長x這間野系無無得少…樓下真系剪頭髮,樓上按摩!
隔離海x就有得少但老女,或者維多xx桑拿之前這個鋪位就有(佢地搬去水圍夏威兒左手角落那間就系佢地!)
以前淺水x香港佬開就都有得少,女女吾錯,最後老是給人攪!

其實以前後面小巷好多髮記!好正!

現在長x打炮就200小費,要服務和bj再加100,房房又一佰!
女都年青!

不過,我告訴你晚上系要找人開鎖,才能出去,自己系不能開到門,打電話落樓下找人上來開門,

暈,火災就一定等死,我都怕這裡!

剛去完,還可以吧,包膠遲d先出嘞,因寫完一個ca之旅已經無力再寫

Thanks for the info, any pic of mm??

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-10 21:22 發表
師兄,pm個詳細地址可以嘛,謝謝
引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-13 02:06 發表
剛去完,還可以吧,包膠遲d先出嘞,因寫完一個ca之旅已經無力再寫
C hing 果然 坐言起行, 好有效率呀
唔識英門,唔知你講乜!

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-10-12 19:20 發表
十年前?又要想當年?長x這間野系無無得少…樓下真系剪頭髮,樓上按摩!
隔離海x就有得少但老女,或者維多xx桑拿之前這個鋪位就有(佢地搬去水圍夏威兒左手角落那間就系佢地!)
以前淺水x香港佬開就都有得少,女 ...
呵呵~原來師兄都係識途老馬呢...當年仍係香港人做boss既x水灣,佢地兩父子我都識,同佢個仔都好熟,成日打抬波兼一齊打賭邊個食到指定既女女(我當然唔夠佢黎...d女傻傻地,以為同太子仔攪完野就係佢條女,唔使做可以上岸,不知幾多件就咁比太子仔白食左仲要毫無回報,真吹脹......)但後來間野轉左手之後我都無再去喇

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-13 02:06 發表
利害....睇完仲要即刻去....服左你,師兄

甘坚的资料,好想補補既,,

引用:
原帖由 fwa 於 2007-10-12 09:53 發表

西武或吉之島都是在同一地點.

引用:
原帖由 hkdoctor 於 2007-10-12 19:20 發表
以前淺水x香港佬開就都有得少,女 ...
我唔係話十年前,我話我係巴登玩左都有成十年時間

感谢大佬分享性息,多谢!有时间一定去验证一下。。。。。。

+年人事幾番新.......... 巴登已經翻數翻了!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-15 16:47 發表
+年人事幾番新.......... 巴登已經翻數翻了!
唉...往事只能回味

引用:
原帖由 體內爆漿 於 2007-10-13 18:43 發表

利害....睇完仲要即刻去....服左你,師兄
老師教我的:讀萬卷書,不如行萬里路
睇完師兄的介紹,我梗要行過去試試啦
學以致用嘛

引用:
原帖由 sam932601 於 2007-10-16 02:00 發表

老師教我的:讀萬卷書,不如行萬里路
睇完師兄的介紹,我梗要行過去試試啦
學以致用嘛
實在太美妙既比喻,等我再去開山劈石找多d正場番黎出post先

火災就一定等死.....

引用:
原帖由 mf388 於 2007-10-16 12:36 發表
火災就一定等死.....
阿師兄如果你係五行忌火就唔好去呢d咁野火既風月場所喇~果度攪野一層,訓教就另一層,最近呢個月內我去左兩次,上下層都係自已鎖門,唔係人地鎖你,如果四肢健全,就算火警你都識走,唔會坐係度等死下嘛?

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。