推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

28 12
發新話題

今日又再戰1樓1!!!>.< 呢篇野真係算嘔心瀝血!!!

今日又再戰1樓1!!!>.< 呢篇野真係算嘔心瀝血!!!

今晚12點再戰!!(依然係去返幅榮街545號)去搵返前晚搵唔到既菲菲....係就係今晚終於搵到
不過....一開門見到仲老過前晚果個.....已經冇哂食慾......oh shit!!
唯有講聲唔好意思急急腳鬆人!!走左上2樓A室~~
見到ANNIE佢係泰國混血兒~~例牌動作問好價~呢個好好多!!!
入門前由於光線唔多充足所以望得佢冇咁清楚~入左去同佢傾左兩句
佢笑起上黎個樣好得意好可愛!有D似我以前既女友!!!>.< 佢開左D泰文歌仔.....
之後同佢沖沖涼先....波波唔會太大...剛剛好~皮膚雖然唔算太白...黑黑地~皮膚都幾滑可能係泰國混血既關係吧~~之後去床~我訓低左...佢按左我前面上半身一陣就
打掃下細佬.....佢既動作真係好溫柔!!   之後我反撲佢.....食陣奶奶先~     之後入閘...來一個男上女下....頂緊果陣佢個樣好正!!加上D歌仔
唱到我好有FEEL!!(事後我問佢呢D歌仔講乜~佢話係失戀歌....)(我聽落好似係情歌之類...)搞到我對佢都變得溫柔起上黎!!!  跟住去推車仔....PAT PAT 都OK大幾有彈性....
我貼落去佢既背脊....好香......愈做愈有FEEL!!!  10分鐘過後就完事
之後一齊去沖涼....沖沖下同佢係到四目交投...(係呢個時候佢既樣已經深深刻左落我腦海到~~~T_T)電到我WING下WING下....
著返衫之後同佢傾多陣就有客到.....我亦著返件衫走....臨走我都仲回頭望一望佢...佢亦笑住同我SAY GOODBYE~但最後個客都冇入到去~走左~我都唔知應該開心定點好...>< 雖然佢唔多出聲....要我開聲同佢傾計先會開聲...但係亦都唔係我一個主動開聲~~但係果個過程我覺得佢好溫柔好似女友咁對自己....(正如頭先咁講..我一見到佢就覺得佢似我以前女友.....由其是笑果陣仲似!!!) 我一路行返屋企一路個心UP住UP住~
好似有D唔捨得佢咁....仲好掛住佢....我一路禁止自己繼續諗.....要記住出黎玩呢D野係大忌!!唔可以犯!!!如果唔係一定沈船!!!但係我個人好衰格...一遇到D似我以前D女友既女仔我就好有感覺....想一時三刻唔好諗真係好難.....包括呢D囡囡同埋普通女仔~~ >_<
雖然佢比我既感覺係好好....但我決定唔會再見佢....我驚我會控制唔到我自己!
我諗我聽朝訓醒教應該會冇事既.....(雖然話禁止唔好諗佢...但係我一路打呢篇包膠依然係一路諗緊佢.....)Q_Q  
唉...呢篇包膠總算完成....  >.<多謝收看....歡迎大家發表下意見...
有咩講得唔好請別插得太應.....

(點解佢個樣子好似到而家都仲咁清晰....)

思前想後就會思覺失調,會失控,小心沉船!祝君好運!

留精不留情,
講易做就難, 自己都沉過唔少次船,
各人意見又點會插吖.

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-14 02:54 發表
思前想後就會思覺失調,會失控,小心沉船!祝君好運!
多謝PB兄關心....而家好返小小咯...頭先個感覺太強烈!!!
所以呢篇野寫到咁一字一淚....
我唔會沈船既....因為見過鬼都怕黑....
好快又諗通左...,,,

引用:
原帖由 atd 於 2007-10-14 03:27 發表
留精不留情,
講易做就難, 自己都沉過唔少次船,
各人意見又點會插吖.
又再多謝呢位兄台咁關心細路!!
你講得啱...講易做就難.....我都明白
但我唔會比自己沈船.....我好怕果種感覺
正如你話齋...留精不留情....留情就唔精明....

精...由自己決定,可留可不留.
情...要留又如何可以控制得到.
靜靜話俾c-hing聽,
如果我係你,可能已經又沉一次船啦.
因為我都識聽多少泰文.
其實沉船又何妨,只要享受過程,享受現在.

我就係沈過一次先體會到果重感覺.....留起情上黎真係唔掂.....
咦??師兄你都識聽多少泰文??? 唔好怪我咁講...點解你對於呢方面定力冇咁強??
呢d野都好睇自己點諗....諗通左就會知道自己同佢既關係.....
學你話齋.....enjoy個過程同現在係最好的~

引用:
原帖由 atd 於 2007-10-14 04:05 發表
精...由自己決定,可留可不留.
情...要留又如何可以控制得到.
靜靜話俾c-hing聽,
如果我係你,可能已經又沉一次船啦.
因為我都識聽多少泰文.
其實沉船又何妨,只要享受過程,享受現在.
师兄,唔好听距点,沉船会浪费好多金钱,过後就後悔莫及..
我都沉过两年...

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-14 22:38 發表

师兄,唔好听距点,沉船会浪费好多金钱,过後就後悔莫及..
我都沉过两年...
其實各人都有各人既睇法既....我而家又再冇哂事啦!!
我都試過...錢真係浪費左....過後知道女女同我地既
關係只係利益關係....你比錢佢文貨....
我自知真係唔好妄想可以同到佢.........
就算可以~自己接唔接受到佢除左自己之外同其他人
所以而家又醒哂!!
多謝你關心!!

引用:
原帖由 mwdaily 於 2007-10-14 22:30 發表
沉船期間很過隱,怎知越快樂就越沉得甘, 最後甘到震, 震到身不由己, 痛苦到死。
只有睇路小心....
我都沈過一次....事實上唔係真係咁過癮架.....
倒頭黎發覺個囡囡對待自己前後差別好大......
真係好痛苦>..

引用:
原帖由 歡~ 於 2007-10-14 23:01 發表

其實各人都有各人既睇法既....我而家又再冇哂事啦!!
我都試過...錢真係浪費左....過後知道女女同我地既
關係只係利益關係....你比錢佢文貨....
我自知真係唔好妄想可以同到佢.........
就算可以~自己接唔 ...
真系同意你最後果句!
我果阵就系因为我d朋友成日反对,结果...

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-14 23:24 發表

真系同意你最後果句!
我果阵就系因为我d朋友成日反对,结果...
其實你D朋友咁樣都係為左你好既.....
因為始終呢D野....唔係想像中咁好.....
一但沈淪....真係好難自拔....
師兄....經一事長一智.....
而家你既功力應該定左好多啦??

出黎玩, 就係用金錢去換取歡樂.
沉船, 就係希望用更多金錢, 去換取更大歡樂.
結果係點, 沉船時冇人會知.
我只想講我有朋友跟條女結為夫婦.

正如歡兄, 想忘記, 但忘記得到咩?

引用:
原帖由 歡~ 於 2007-10-14 02:01 發表
今晚12點再戰!!(依然係去返幅榮街545號)去搵返前晚搵唔到既菲菲....係就係今晚終於搵到
不過....一開門見到仲老過前晚果個.....已經冇哂食慾......oh shit!!
唯有講聲唔好意思急急腳鬆人!!走左上2樓A室~~
見到 ...
多謝報告,支持正版!

謝謝報告.   

多謝報告,
都係果句,
留精不留情, 留情無錢剩...
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-10-15 10:27 發表
多謝報告,
都係果句,
咁你對豆豆呢? 丁点感情都冇?!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-15 10:32 發表
咁你對豆豆呢? 丁点感情都冇?!

所以我咪無錢剩囉~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-10-15 11:57 發表

所以我咪無錢剩囉~
明白............... 等我遲啲報吋比佢知...........

引用:
原帖由 atd 於 2007-10-15 01:09 發表
出黎玩, 就係用金錢去換取歡樂.
沉船, 就係希望用更多金錢, 去換取更大歡樂.
結果係點, 沉船時冇人會知.
我只想講我有朋友跟條女結為夫婦.

正如歡兄, 想忘記, 但忘記得到咩?
而家冇左果晚果種心UP 既感覺咯.....
雖則話歡場冇真愛.....但世事都總會有例外既......
忘記....真係忘記唔到......唯有比自己唔好再諗落去

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-10-15 10:27 發表
多謝報告,
都係果句,
你講得啱....我而家都諗通左.....
留精不留情....留情唔精明.....
我諗深一層就會諗到囡囡同我既關係
只係買同賣......

Thank you for the report! Good Luck!

let me try

is near my home ..so must to try try

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。