推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

美源髮彩

美源髮彩

請問有冇人知 [白漸髮漸變黑]既美源髮彩廣告有几奈歷史。

相關搜索目錄: 廣告

曾江嗰個......嘩!接近30年....

引用:
原帖由 天九 於 2007-10-15 18:15 發表
曾江嗰個......嘩!接近30年....
據曾江自己講,如果當年佢拍呢個廣告,唔係一次過收片酬賣斷,佢家陣剩係收版權費都幾過癮!.............得o左!

相關搜索目錄: 廣告

果D嘢而家曾江啱哂用囉!

引用:
原帖由 大隻西 於 2007-10-15 22:27 發表
果D嘢而家曾江啱哂用囉!
啱國家領導人多喎.....

胡主席得咗....温總理得咗....

自古美人如名將....不許人間見白頭..

亞殊仔...又白得幾自然...

你搽咗d乜呀?試吓用美完髮菜喇....得咗!

髮菜就好多時食  搽就冇試過囉!

查實有沒有人用過?是否真的work?

引用:
原帖由 糧地官 於 2007-10-16 12:56 AM 發表

我用佢來染髮,黑得幾自然,我用得好慳,買一支可以分四次用,唔駛十蚊雞一次。
口甘抵用,真係幾好Wor,等我推薦比老豆先....

相關搜索目錄: 染髮

引用:
原帖由 糧地官 於 2007-10-18 02:07 AM 發表

可以試下隻「#882 棕黑色」,無咁黑,比較自然。

重有,我頭髮唔多,所以分四次都得,你老豆點用就由佢決定喇。
我老爸常用“百利髮乳”,幾十年如一日,不過我就受不了那種勁油膩的外觀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。