推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

44 12
發新話題

[原創] 樂巢酒吧

樂巢酒吧

有冇c-hing可以交流下深圳酒吧搵promoter/拳手經驗。

上星期我去左寶x南路樂巢酒吧, 有DJ打碟, 冇live band, 11點後有兩個dancers妹妹幾靚女

promoters有靚有扒, 唔使小費, 果盤花生免費, 但啤酒25蚊支細樽裝頗貴(要請埋promoters飲), 果晚叫左成打, 無得送又無打折。同三個promoters響大廳玩骰盅, 客戶經理vicky又埋黎玩,vicky妹妹仔好可愛, 即刻抄左佢牌 全場只得一間VIP房, 佢話無minimum charge, 不過我得一個人無得玩。

有無c-hing試過同promoter有下文? 深圳有冇d好玩既酒吧介紹下?

相關搜索目錄: 啤酒

noted, thanks

Very much

有冇c-hing去過夜未央, 好似較大及較多promoters?
深圳邊d有promoters既酒吧好玩d? (唔係仁k)
請各位c-hing教教路

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-24 03:06 發表
有冇c-hing可以交流下深圳酒吧搵promoter/拳手經驗。

上星期我去左寶x南路樂巢酒吧, 有DJ打碟, 冇live band, 11點後有兩個dancers妹妹幾靚女

promoters有靚有扒, 唔使小費, 果盤花生免費, 但啤 ...
知唔知道边个叫“陈楚生”?
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

回復 #4 求其 的帖子

"陳港生"我就認識一個!嘻!

It seems that 陈楚生 is the 冠军 of 湖南衛視-2007快樂男生选秀比赛, just like 2006超級女生 last year.

距個首"有沒有人告訴你"都幾好聽,雖然有D老土。

引用:
原帖由 DingDong 於 2007-10-24 22:37 發表
距個首"有沒有人告訴你"都幾好聽,雖然有D老土。
他先前是深圳某吧的驻场歌手!佢去湖南参赛,听说都是他老板帮他的!(一件在福天芳X酒楼的啤酒妹告诉我的,她在那吧做兼职)

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-24 17:33 發表
"陳港生"我就認識一個!嘻!
你識邊個, 放貴利, 開的士定 gay 果個
我係車神

我早排在網識了條東北女,在深圳住,在香港吃過一次飯。上兩星期五再約她在深圳見面,她帶了我去一間pub 叫 In Club我覺得好Q貴定^min charge $380,兩個人局住叫了支之華士$500,但裡面就幾多美女, OL...都有的外籍人去,原來老闆是條老外.不過消費就好像高了的!!!

引用:
原帖由 求其 於 2007-10-25 16:41 發表

他先前是深圳某吧的驻场歌手!佢去湖南参赛,听说都是他老板帮他的!(一件在福天芳X酒楼的啤酒妹告诉我的,她在那吧做兼职)
甘距老板都对距吾错咯,系深圳的确少有。

引用:
原帖由 mangojack 於 2007-10-25 18:43 發表
我早排在網識了條東北女,在深圳住,在香港吃過一次飯。上兩星期五再約她在深圳見面,她帶了我去一間pub 叫 In Club我覺得好Q貴定^min charge $380,兩個人局住叫了支之華士$500,但裡面就幾多美女, OL...都有的外籍人 ...
C-HING IN CLUB在那裡? 有冇LIVE BAND, K房, 舞池? 是否DISCO?
MINIMUM CHARGE 380好貴是否假日才有MINIMUN ?

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-26 05:17 發表

C-HING IN CLUB在那裡? 有冇LIVE BAND, K房, 舞池? 是否DISCO?
MINIMUM CHARGE 380好貴是否假日才有MINIMUN ?
我那天去是Friday night,有舞池,好像Disco,是條女call manage 定^的.不過manager 送果盤,Soda water...在人民南路光華廣場5樓

相關搜索目錄: Disco

再訪樂巢可愛vicky經理

前日再訪樂巢酒吧, 第二次去招呼好好多, 今次冇點promoters玩, 只想搵得意妹客戶經理vicky, vicky成晚陪住我傾計, 佢natural high 自己同自己跳舞(之前飲大左) 。
vicky
我飲左兩杯tequlia一杯gin tonic, bar tender 仲送左3杯shooter比我, 生果果仁全免, 飲左六杯埋單你估幾錢? 只收我一杯錢-----20人仔 (上次第一次黎叫左一打啤酒每支25人仔 , 同客戶經理+3個promoter玩骰盅, 冇折冇得送啤酒成三舊水, 今次算係補番啦。)
間場好細得一間VIP唱K房(無minimum charge), 大堂三張大sofa, 十台八台高臺(最憎高台高椅), 鋼管小舞池在星期五六日有三個靚女dancers妹妹表演, dj打碟。

間場無野攪, 客人女唔多且都係成班人來, 想FOC一定冇運行, 同promoters有冇下文唔清楚(多數無, 請其他蒲吧既c-hing提點下)。位置ok, 深圳萬象X深X中路北行5-7分鐘左右(地鐵大劇院站), 星期五六全爆及萬聖節一定要搵vicky訂台。

相關搜索目錄: 跳舞 啤酒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

個樣幾得呀, 支持有相報告
可唔可以pm經理手機比我, 訂台有冇打折?
謝謝ching有用資料

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 mangojack 於 2007-10-25 18:43 發表
我早排在網識了條東北女,在深圳住,在香港吃過一次飯。上兩星期五再約她在深圳見面,她帶了我去一間pub 叫 In Club我覺得好Q貴定^min charge $380,兩個人局住叫了支之華士$500,但裡面就幾多美女, OL...都有的外籍人 ...
系In Bar呀师兄,果度好多团体聚会,即系男A女免果d呢..
一般既女都ok,颇易上手,有无下文就睇下你自已罗..不过都系呃饮呃食多..
深圳d 酒吧我都几熟,仲有无野问?

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-24 03:06 發表

promoters有靚有扒, 唔使小費, 果盤花生免費, 但啤 ...
果度就未试过,好多间我都执过..

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-26 05:17 發表

系金光华广场,无live band,系disco,有k房,都属于贵...min. charge每日都有!

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-26 21:00 發表
前日再訪樂巢酒吧, 第二次去招呼好好多, 今次冇點promoters玩, 只想搵得意妹客戶經理vicky, vicky成晚陪住我傾計, 佢natural high 自己同自己跳舞(之前飲大左) 。
http://i224.photobucket.com/albums ...
想沟距呀?卖广告?
等我快过你先,我沟厘d女好有计架...

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-30 03:14 發表

系In Bar呀师兄,果度好多团体聚会,即系男A女免果d呢..
一般既女都ok,颇易上手,有无下文就睇下你自已罗..不过都系呃饮呃食多..
深圳d 酒吧我都几熟,仲有&# ...
有冇c-hing可SHARE下深圳酒吧搵promoter/拳手經驗?

THANKS

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-10-30 19:52 發表

有冇c-hing可SHARE下深圳酒吧搵promoter/拳手經驗?

THANKS
禁系咪叫我写呀?如果你回下我,今晚就写啦!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-11-4 13:24 發表

禁系咪叫我写呀?如果你回下我,今晚就写啦!
ERIC C-HING酒吧專家-請教下路, 不如整篇"深圳酒吧FOC及最易上營銷妹/拳手大全" , 等我地D新仔唔使盲摸摸、即使有得睇都唔知點食
至重要有地址, 同幾錢銷費
記得開新帖
THX橋VERY乜

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-11-4 15:13 發表

ERIC C-HING酒吧專家-請教下路, 不如整篇"深圳酒吧FOC及最易上營銷妹/拳手大全" , 等我地D新仔唔使盲摸摸、即使有得睇都唔知點食
至重要有地 ...
唔好禁扬,其实沟女要讲个form既!至於边度的女易沟同埋边d女可以foc就要睇环境罗?即系话果的场系乜野人帮趁多d...的拳手人工又系几高都好有关系,不如你话我听你玩开既消费大概几多,锺意的乜野女,同埋可以在一星期内去几多次....比我知,我帮你set up一套form啦!

引用:

尋晚上過去,你件vicky都鰜蛂A個子唔高,其實全部都唔高先琚I
叫鬙b打喜力,每支三條洁A都幾貴下,送果個生果盤肉酸到唔恨,睇見都唔想食。晚上十一點,入面小貓三兩隻,得兩^鬼佬客!播d音樂又係嘛嘛…不過咁,如果師兄諗住溝下女儭隉A呢d場就非常容易得手勒,只要去多兩三次,再擺下門都無乜走雞,包有洐飽A無乜難度…

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-11-6 17:30 發表

尋晚上過去,你件vicky都鰜蛂A個子唔高,其實全部都唔高先琚I
叫鬙b打喜力,每支三條洁A都幾貴下,送果個生果盤肉酸到唔恨,睇見都唔想食。晚上十一點,入面小貓三兩隻,得兩^鬼佬客!播d音樂又係嘛嘛…不 ...
個場係睇生果報按圖索騏, 其實都冇乜驚喜, 有無邊間場d囡索, 不論拳手或客人?
thanks

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。