推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

81 1234
發新話題

最新報告^^rio spa(有相

最新報告^^rio spa(有相

現在既澳門真係超好景,搵間酒店訓下都無,都唔知點解咁多人,無計之下唯有搵間桑拿訓啦,上次去過利澳幾好,有獨立睡眠區,點知...頂...又無位...點解又咁多人架,我想訓下啫,咁都趕絕我...但係唔上都上左去,唯有訓休息室啦..真係超黑仔= =
跟住有個經理問我睇唔睇show,話有抽獎玩,我都諗住唔睇架啦,但係佢又講得好似好勁咁,即管睇下lo...
上到去...我頂.....又係超多人,咩d人咁鍾意澳門架....
度度都好似有得分咁..唉..................
咁Q多人抽中到真係奇蹟..點知抽到第3個時無人出去既..個經理起勢咁叫10號都無人出,原來10號係我手度,我仲十下十下咁 ,真係有奇蹟..至於抽到d咩呢???.............嘻嘻.............哈哈
講番場show,多左好多女,但係無乜點樣認真睇,不過都見到幾件幾索既,好啦打報告打到呢度,係咁先!

呢個就係我既獎品啦..人生真係變幻無常,我諗住自己黑仔點知...哈哈..................
希望在明天呢個廣告我真係超鍾意

相關搜索目錄: 廣告 酒店

引用:
原帖由 柏木達也 於 2007-10-26 08:05 發表
現在既澳門真係超好景,搵間酒店訓下都無,都唔知點解咁多人,無計之下唯有搵間桑拿訓啦,上次去過利澳幾好,有獨立睡眠區,點知...頂...又無位...點解又咁多人架,我想訓下啫,咁都趕絕我...但係唔上都上左去,唯有 ...
You are so lucky.

相關搜索目錄: 酒店

thank a lot , very good

要去多d了,多去多中!  

相同post/AD原汁原味在hkd原文上載....

引用:
原帖由 sexqq2 於 2007-10-27 04:18 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
Advirtisement

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-10-29 10:54 發表
相同post/AD原汁原味在hkd原文上載....
算啦,好多人都周围上网玩啦...

How lucky you are! I also want to be as lucky as you.

You are a lucky SOB!

回復 #1 柏木達也 的帖子

lucky you brother.  Envy you too.

3q3q3q3q3q3q

Thank you for your report on this

引用:
原帖由 柏木達也 於 2007-10-26 08:05 發表
現在既澳門真係超好景,搵間酒店訓下都無,都唔知點解咁多人,無計之下唯有搵間桑拿訓啦,上次去過利澳幾好,有獨立睡眠區,點知...頂...又無位...點解又咁多人架,我想訓下啫,咁都趕絕我...但係唔上都上左去,唯有 ...
好正既兔仔.........

相關搜索目錄: 酒店

Thank you lucky man

u are so lucky! anyone have try that?

good report

good report!

good report,
thanks for sharing.

Lucky you, I would never have this type of luck.
good report, thanks for sharing

小弟都想試下去夜場玩下~~~但唔知要幾錢啊

How did you get the pic?  That's awesome~

she looks hot but i cant read what he said, my chinese is too shit

anyone give a english summary?

引用:
原帖由 sparkyboy 於 2007-12-6 12:07 發表
she looks hot but i cant read what he said, my chinese is too shit
anyone give a english summary?
Go to another board la.

na ill stay just to piss u off, u rude fkwit

引用:
原帖由 sparkyboy 於 2007-12-7 15:13 發表
na ill stay just to piss u off, u rude fkwit
Same to you JERK!

are u gay peninsula, cause your beginning to sound like a mangina, u need to go to some places where YOU can suck some dick. HAHAHA

81 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。