推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

55 123
發新話題

再 探 CA 細 場 桑 拿

再 探 CA 細 場 桑 拿

早兩日有事一早要到 CA 去攪,辦完
正經事見時間尚早,心癮起想偷跳,咁
岩坐車經過一間細場,突然醒起正係
早前世昌兄提過既桑拿場,唔理咁多,
決定落車上去一試,上到去個經理問
有冇訂房,例牌答佢咁早邊駛訂房呀,
快D入房重好啦

房都算大但裝修格局比較舊,跟住經
理叫左杯茶俾我就同我講話去準備,
跟手問清楚價錢,囡囡又係分3種,普
通既450,小部長550,Model 650

大概等左十分鐘到就返黎話準備好
喇可以選妃,但唔係帶入黎而係要我
過去隔離房度睇,入到去先知原來係
將全部囡囡一次企晒響度俾你揀既,
個經理大嗌一聲全部企好開始,普通
既同小部長就開始除衫,個D小部長
就個個除恤衫除裙淨返內衣褲,而普
通個D就更徹底連 Bra 都要除埋,但
係個D Model 就照舊著住旗袍企響
度,真係唔公平,咁重階級觀念,應該
一視同仁至岩嗎
咁樣一次過揀法都幾好,連身材色樣
都睇晒,個幾個普通既,唔知係唔係加
色既~好 Pink,但偏肥,所謂 Model 既
除左高兩吋之外又唔覺高質左,其實
整體上質素都係一般般,不過一次除
晒黎揀都幾得意,最後以貌取人,揀左
個樣好可愛既小部長

過程大至上都係一般莞式包兩發,係
其中有一式口技時個囡囡會用雙手
支撐全身然後轉身用雙腳好似忍者
咁響牆上面走而轉兩圈達致近乎空
飛效果個一招好得意,亦顯得佢地好
賣力,最後成功兩連發,沖涼後派彩,
但係冇碎紙,結果俾左六佰
原本想同可愛小部長映相,但佢唔多
願意亦無謂勉強
總結黎講場地舊質素一般,最特別係
可以一次過睇晒黎揀,番食機會60%

相關搜索目錄: 裝修

請告知個場名稱同o系邊度

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-11-4 06:07 發表
早兩日有事一早要到 CA 去攪,辦完
正經事見時間尚早,心癮起想偷跳,咁
岩坐車經過一間細場,突然醒起正係
早前世昌兄提過既桑拿場,唔理咁多,
決定落車上去一試,上到去個經理問
有冇訂房,例牌答佢咁早邊駛訂房呀 ...
Thank you for sharing.

HKZHOU-hing does multi forum too, ha?

引用:
原帖由 jzhang5595134 於 2007-11-4 00:52 發表

Thank you for sharing.

HKZHOU-hing does multi forum too, ha?
那有問題嗎?
好野要比多d知啊.

CA sauna market price is 400..

C Hing, 個場叫咩野名呀?

又見到 hkzhou 兄的大作, 多謝!!多謝!!
引用:
.......坐車經過一間細場.........囡囡又係分3種,普通既450,小部長550,Model 650
==> 細場 咁貴 ?? 呢個價錢 係唔係已經包 "房費" 呢??

==> 小部長 : 呢個 桑拿新的花巧名詞, 唔知同 部長 有乜關系!!!
引用:
普通既同小部長就開始除衫,個D小部長就個個除恤衫除裙淨返內衣褲,而普通個D就更徹底連 Bra 都要除埋,但係個D Model 就照舊著住旗袍企響度,真係唔公平,咁重階級觀念,應該一視同仁至岩嗎
==> Agreed!! 應該一視同仁至岩!!
引用:
一次除黎揀都幾得意.....連身材色樣都睇晒,...最特別係可以一次過睇晒黎揀....
==> 一次除黎揀真好, D女除左衫 一睇 ===> 比D Wonder Bra 欺騙!!
==>可否比D Hint 個場名 or PM me!! Thanks!!

[癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

c hing...can share which sanua???

外賣兄,精彩的報告! 我前天去TPY, 都有小部長, 著白shirt, 打領帶,黑短裙,只收400, 不過質素可能無你去果間甘好.
留了PM給你, 可以把這SN 的名字位址給我嗎,謝謝!

quote]原帖由 老江湖 於 2007-11-4 06:45 發表
C Hing, 個場叫咩野名呀? [/quote]
引用:
原帖由 pakpakseng 於 2007-11-4 09:05 發表
c hing...can share which sanua???
PM 左資料俾你地啦
免費,細場女一般,一試都無妨既
引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-11-4 08:10 發表

又見到 hkzhou 兄的大作, 多謝!!多謝!!

==> 細場 咁貴 ?? 呢個價錢 係唔係已經包 "房費" 呢??

==> 小部長 : 呢個 桑拿新的花巧名 ...
小部長著恤衫打領帶
細場...免房費..但價錢唔算平
如果去記得帶散紙,唔係冇得找會蝕焯

hkzhou師兄,

CA派彩跟「豆零」同SN選妃一次過除「巴」

都係第一次聽,

唔同現在CA又有另一番光景

請提示場名。

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-11-4 15:55 發表
hkzhou師兄,

CA派彩跟「豆零」同SN選妃一次過除「巴」

都係第一次聽,

唔同現在CA又有另一番光景

請提示場名。
450,550,650呢 D價擺明搵苯,預左你實冇
散紙既,俾左囡囡又實話冇得找
已經 PM 資料俾師兄啦,囡囡質素一般
最衰就係 Model 一D都唔除

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-11-4 16:13 發表

C Hing,
請提示場名& BG no.。

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-11-5 00:13 發表

C兄,,我黎遲左..可唔可以PM埋俾我...

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-11-5 01:02 發表

C-Hing, I also want to the PM.......Please.

引用:
原帖由 jjchan218 於 2007-11-4 16:32 發表
C Hing,
請提示場名& BG no.。
引用:
原帖由 simonkok 於 2007-11-4 17:02 發表
引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-5 00:25 發表
C-Hing, I also want to the PM.......Please.
全部 PM 晒資料俾你地啦
場細囡囡一般,唔好太大寄望

我都想知, 請PM埋俾我.  Thank you.

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-11-5 09:44 發表

PM received. Thanks, brother.

可否PM 資料給我.
謝謝!

ken

我都想知, 請PM埋俾我.  Thank you

C Hing, 個場叫咩野名呀? 另外行1-4-7之夜場名稱及地點!有勞C-Hing 覆細佬郵箱︴email]XXXXXXXXXXXX[/email]!Thankyou!

不要公开联系方法,否则BAN!

本帖最近評分記錄
  • 求其 體力 -50 公开联系方法 2007-11-12 15:56
  • 求其 威望 -50 公开联系方法 2007-11-12 15:56

有D贵啊。莞式一般都系公价

C Hing, 請PM俾我.  Thank you

seems good bor

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-11-5 09:44 發表

Kindly pm me even though i am a bit late!!!

55 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。