推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

井底蛙遊踪之一 --- 梅林維X納 SN

引用:
原帖由 jingya 於 2007-11-16 08:26 發表
小 心, 唔 好 賣 廣 告!
請放心.................... 以這篇報告為例, 廣告性並不濃啊!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 08:33 發表

請放心.................... 以這篇報告為例, 廣告性並不澴啊!
言者無人, 聽者故意! 怎麼辦?

引用:
原帖由 jingya 於 2007-11-16 08:35 發表

言者無人, 聽者故意! 怎麼辦?
只要各巴打有包容之心, 及報告者沒有賣廣告之意, 一切好辦!

其实這堨蝳 gound rules 給 大家去遵從, 只是開始時大家需要磨合, 被此了解后便是一家人了!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 00:40 發表

只要各巴打有包容之心, 及報告者沒有賣廣告之意, 一切好辦!

其实這堨蝳 gound rules 給 大家去遵從, 只是開始時大家需要磨合, 被此了解后便是一家人了!
我都係咁話,最緊要有包容心,正所謂日久見人心,係唔係賣廣告,好快趣就知。

引用:
原帖由 pkhkg 於 2007-11-16 09:07 發表

我都係咁話,最緊要有包容心,正所謂日久見人心,係唔係賣廣告,好快趣就知。
在這 forum 自由度是有的, 只要不濫用, 絕對不是問題!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-15 08:39 發表

Q. 1 如果由沙田 by KCR 到羅湖過深圳然後打的到酒店要多少時間 ?
Ans: I think at most you will spend 10 minutes more. That is, the Taxi time should be 20 to 25 minutes when the traffic is good. ...
聽師兄所言, 似乎由皇崗或福田去可能會近!! 照估計整個過程連交通可以鬘|個小時內完成嗎? 半日時間要完成偷食過程真的要計算清楚!!!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-16 11:09 發表

聽師兄所言, 似乎由皇崗或福田去可能會近!! 照估計整個過程連交通可以鬘|個小時內完成嗎? 半日時間要完成偷食過程真的要計算清楚!!!
我相信皇崗真的会比較方便:

從皇崗打的至梅林      20 - 25 minutes.
揀女                              10 minutes.
服务 (連5分鐘準备        125 minutes.
下午茶                           30 minutes   
從梅林返皇崗           20 - 25 minutes.   
                           總計: 215 minutes (max)

結論: 四小時從皇崗往返絕對冇問題!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-13 10:51 發表

Sha jing is not far from SZ. Suggest you try first the Tan hai, pls see PM. there shud be a bus from Luohu commercial city to go to Song Gang. Shud be about an hour. Song Gang and Sha Jing is j ...
Brother, can you pm me the inforamtion of both Sha Jing and Song Gang?  I am particularly interested in the SG sn as a result of your description of the MM.
Although CA is not too far as you mentioned, I think that SG is much better under some situation.  Traffic on the highway during peak hours is terrible and it would take another 20 minutes from SG to CA!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 11:20 發表

我相信皇崗真的N比較方便:

從皇崗打的至梅林      20 - 25 minutes.
揀女                              10 minutes.
服U (連5分鐘準^        125 minutes.
下午茶             ...
師兄的計算非常精確! 連30mins下午茶都計埋, 怪不得可以計準時間回港!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-15 08:33 發表

Q. 1 whether you visted the sn or not.  
Ans: Yes, I did visit the SN and my experience was reflected truly in the report.

Q. 2  I presume you did not call the manager beforehand.  The  ...
Thanks brother.  This is exactly what I would like to know.  Can you pm me the contact number so I can call ahead.
I agreed that the price is slightly higher than DG but time is also an important factor.  Sometimes when we are constrained by time available, it is always good to go to a place near SZ.
This is another reason that I would also like to explore the sn in Song Gang and Sha Jing mentioned by Haidada.

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-16 11:38 發表

師兄的計算非常精確! 連30mins下午茶都計埋, 怪不得可以計準時間回港!!
在這方面, 季常又怎会 overlook 呢? 此錯不可犯!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 dw78 於 2007-11-16 11:42 發表

Thanks brother.  This is exactly what I would like to know.  Can you pm me the contact number so I can call ahead.
I agreed that the price is slightly higher than DG but time is also an importan ...
Under this case, you must try the SN at Meilin la....... I'll PM you the details this afternoon when I retruen from my meal break. Bye.........

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 11:54 發表

在這方面, 季常又怎N overlook 呢? 此錯不可犯!
哎! 問世間因何如此, 既生季常, 又何生月嫦呢!! 否則師兄早就遠征CA啦!!  

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-12 08:47 發表:
引用:
原帖由 0912 於 2007-11-10 05:27 發表:

估不到國內的服務水平 去到這境地 ~
香港難尋了!!
This is just ordinary standard DG style service that can be found anywhere in CA, CP or any towns of DG.....
都話我吳識英文咯,仲要整英文覆我
唔識英門,唔知你講乜!

引用:
原帖由 0912 於 2007-11-16 12:17 發表

This is just ordinary standard DG style service that can be found anywhere in CA, CP or any towns of DG.....
都話我吳識英文咯,仲要整英文覆我
對唔住.............. 我的意思是 "這只不過是標準莞式服务在常平、长安或其他東莞城鎮隨处可見!"

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-16 12:00 發表

哎! 問世間因何如此, 既生季常, 又何生月嫦呢!! 否則師兄早就遠征CA啦!!  
看來老兄亦身同感受、 慨嘆萬千!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 14:03 發表

看來老兄亦身同感受、 慨嘆萬千!
境況又唔係好似季常與月嫦, 只係有頭家始終係心態上有所不同, 以致未能盡興! 又基於互相尊重的原因, 亦要作一個較好的理由偷跳!!

哎! 真係又要有得滾, 又要家庭穩! 其實係唔係應該唔好滾呢!!!!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-16 14:21 發表

境況又唔係好似季常與月嫦, 只係有頭家始終係心態上有所不同, 以致未能盡興! 又基於互相尊重的原因, 亦要作一個較好的理由偷跳!!

哎! 真係又要有得滾, 又要家庭穩! 其實係唔係應該唔好滾呢!!!!!!!
咁你話呢?!! 對我來說, 滚代表动力! 當然, 一切以家庭為首位。 在可能情况下, 偶一滚之亦無傷大雅吧!

上星期三上SZ做野,又有機會偷跳。星期三晚上左東莞大朗過夜,事関之前買左神龍卡,仲有餘額,用埋距啦!始終都係第一次個女女最岩我,可惜走左啦!之後都D女女都係爭D。過程唔講啦,都係standard野,訓到六點即刻走人坐火車返深圳上班去也。

星期四晚,唔去禁遠,又試下木每木木啦!今次睇左好多女女,Model都睇左個,淨揀女都搞左20分鐘。Model女其實真係無咩特別,仲要著住個撐開曬,好似結婚紗既裙。身材係嘜都睇無到,除非勁靚,否則無謂冒險。B牌同A牌都係爭D,還是A牌岩我口味。之後個女女推介另一女女同我雙飛,睇睇先,又OK窩,一於雙飛。睇完女女跳雙人舞,有D慶慶地,一於先仆左其同一個女女先,另一個就享旁邊推波助瀾。完事后,兩個女女就陪我沖涼呀,Body,呀,水中蕭呀,正!有D想爆添!

跟住再上床同我做服務,都唔錯,但可惜最後出唔到,可能太支力喇,支力既感覺蓋過女女比我既刺激。其實D女女都幾好心機,我出唔到距仲驚過我,因爲怕我同經理投訴嘛!依D服務態度先抵讚嘛!

星期五下午,臨返香港交人,一於離個最後沖刺,上左HL,睇左七八個女女,真係心大心細,最後揀左個勁大波既。話時話,依度係硬件無禁豪同靚,但D女女都唔太差,起碼七八個女女中都有三個可食用,不過今次都係單對單喇。依度D服務一般都OK,但今次同條女女一開始就有Feel,所以一開波就做左先,之後我反而叫距無好做果D標準服務,淨係同我按下腰、背、腿等,而我就慢慢訓著左。其實呢,我對果D服務唔係禁大興趣,我都係小銅人會有感覺,其他部位我就真係無感覺喇!

大戰三日后,今個星期係我既休漁期,再唔休就真係死喇!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 copperman 於 2007-11-16 15:56 發表
上星期三上SZ做野,又有機會偷跳。星期三晚上左東莞大朗過夜,事関之前買左神龍卡,仲有餘額,用埋距啦!始終都係第一次個女女最岩我,可惜走左啦!之後都D女女都係爭D。過程唔講啦,都係standard野,訓到六 ...
銅人好勁啊!

請問梅林 A 牌 3P 要多少錢呢? 多長時間?

HL 的大波妹是幾號呢? 最近我試過 ^^ 及 @^, 都係文靜靚女 microwave 一族, 似乎欠缺了又大波又靚的囡囡........

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-16 16:02 發表

銅人好勁啊!

請問梅林 A 牌 3P 要多少錢呢? 多長時間?

HL 的大波妹是幾號呢? 最近我試過 ^^ 及 @^, 都係文靜靚女 microwave 一族, 似乎欠缺了又大波又靚的囡囡........
係囉師兄, 個HL勁大波是幾號? 明日有機偷跳, 仲未決定北上定留港消費. 之前試過 ( 及 %*.

各位師兄如覺得我唔對題, 千祈唔好小, 因難得有機偷跳!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-11-16 16:11 發表

係囉師兄, 個HL勁大波是幾號? 明日有機偷跳, 仲未決定北上定留港消費. 之前試過 ( 及 %*.

各位師兄如覺得我唔對題, 千祈唔好小, 因難得有機偷跳!!
有好料一定要分享啦! 對唔對題唔重要!

'...........Ngan Shan Area... " ........... where is it? What is the Chinese name? Near SZ area? Please advise.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。