推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

深圳酒吧讨论区

深圳酒吧讨论区

各位师兄弟,我地讲下深圳酒吧的野,无论沟女,消费,边度好玩都可以讲下!你地边度未去过,可以同我讲,我会身先仕卒,等各兄弟可以有盲公竹!乜都可以讲,有我夜游王子系度就掂!

Hey, no response?  No one interested in pubs there?  I will be going there soon, please let me know where the good pubs/women are.  Thanks.

引用:
原帖由 ShitKicker 於 2007-11-28 05:55 發表
Hey, no response?  No one interested in pubs there?  I will be going there soon, please let me know where the good pubs/women are.  Thanks.
我既新主場係樂宴,d女唔錯,又易媾…

Will be staying at XiangXi Chun.  Any good recommendations in that area for happenings (besides the red light district in the valleys)?  Please help.

引用:
原帖由 zabitan 於 2007-12-4 00:58 發表
Will be staying at XiangXi Chun.  Any good recommendations in that area for happenings (besides the red light district in the valleys)?  Please help.
向西村?有一间木偶酒吧,老板系香港人,叫pauline,果度唔贵,都ok!

介紹間新酒吧俾大家, 間吧叫de Acqua, 開左無幾耐, 係深圳鳯凰路, 羅湖去好快就到. 地方有成兩層樓超大間, 裝修幾豪幾靚, 仲有個專業黑鬼DJ打碟, 氣氛都唔錯,

俾d相大家睇

地址: 深圳鳯凰路口197號工紡大廈首層東(金龍玉鳯隔離)

相關搜索目錄: 裝修

唔错,我明晚去试试,返黎再report

for best music go to bar Ibiza in Lo wu

引用:
原帖由 delleric 於 2007-12-21 11:07 發表
for best music go to bar Ibiza in Lo wu
唔知边度?

有鬼妹應該會玩得幾high!出得薊控薽Y收多d料著素d!呢間叫de Acqua奰蝢P小姐又如何?酒水價錢方便實際嗎?

引用:
原帖由 22273930 於 2007-12-27 18:20 發表
有鬼妹應該會玩得幾high!出得薊控薽Y收多d料著素d!呢間叫de Acqua奰蝢P小姐又如何?酒水價錢方便實際嗎?
呢间系新开无耐,D酒算系贵果只威士忌一set要六旧。营销得一两个,都系promote某D牌子既酒,其它果D系叫主任,属于媾客仔黎捧场既,都唔错既!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-12-1 16:22 發表

我既新主場係樂宴,d女唔錯,又易媾…
Any successful case?

Ericwong,

Any karoke facilities in the club? If yes, may the guest sing in the hall?

Nacol

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-3 15:02 發表

Any successful case?
哈哈,我依家条女就系乐宴媾既…

引用:
原帖由 Nacol001 於 2008-1-6 03:07 發表
Ericwong,

Any karoke facilities in the club? If yes, may the guest sing in the hall?

Nacol
如果要唱歌就要去低级少少既bar,果只玩法又唔同,系间bar请一大班女注场待媾…一般D女质数麻麻…好似QQbar,星bar,来bar同乐巢bar果类,的酒会平好多,不过就无客可媾罗,D靓女唔锺意去…

引用:
原帖由 derrickcheung 於 2008-1-18 08:56 發表
www.barbar.com.hk
Barbar.com.hk是一個全港酒吧的搜尋網站,專門為訪客提供派對、酒吧、上樓咖啡的資訊網站。而網站設有多種功能包括:快速搜尋、酒吧介紹、交友聚會、留言板、討論區及獨家專題報導等,令訪客可 ...
卖广告?不过呢度讲既系深圳禾,老友…

相關搜索目錄: 咖啡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。