推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

喜歡帶G-SHOCK嗎?

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-9 19:17 發表

今日咸咸濕濕忍唔全買左隻黑底6900... 拔係日版...

煲屎上黎 hi 下乜野樣

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-19 10:43 AM 發表

煲屎上黎 hi 下乜野樣
咪6900樣羅.... 搵唔到相, 下次帶比你睇, 拔唔準搶我架....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006-9-19 13:17 發表

咪6900樣羅.... 搵唔到相, 下次帶比你睇, 拔唔準搶我架....

我係都搶三眼仔啦:blowme
:

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-19 02:07 PM 發表

我係都搶三眼仔啦
咪就係怕你搶我隻三眼仔羅....

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-9-19 02:42 PM 發表

$700+ for 6900 jap version....ok wow
it's great if u can post the photo here
Apea兄...呢隻

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

原來有隻 Black Red Eye 重型仔...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-9-20 07:53 AM 發表

O 唔 OK 啊 呢隻 ?

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-9-21 12:34 AM 發表

係唔係"扭底"架?
唔曉, 之係咩黎 ?

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-9-21 05:36 PM 發表
同收四粒蘿c果d唔同~~
哦...明白啦, 記憶中應該係扭既...今晚返去再cc....
其實兩者有咩唔同呢  ?

他的錶其實很耐用的~
不像一般的手錶很容易傷到

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-9-22 12:31 PM 發表

唔同就係"扭底"同"四粒鑼c"law..
睇過啦, 原來係四粒鑼c既先真......

DW-5600好正,夠classic

有冇人知圖中呢隻BBG表帶邊度有得賣?

仲有呢隻...

Thanks!

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-8-18 12:36 AM 發表
有冇人鍾意帶G-SHOCK?分享一下

http://www.gshock.com/timeline.html

都幾詳細!
有兩隻! 但只簡款, 唔知型號!! (有一隻好似係6100C,not sure)....最想買一隻行針G, 係信和見到要$2400!! 太貴買唔起!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。