推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

28 12
發新話題

27/11/2007 羅x村快餐

27/11/2007 羅x村快餐

喔,這真的是很棒啊,皮膚看起來白白嫩嫩的,身材也好

sounds like very good value.

依排高危, 唔好去關口村

The girl's quality is not bad at all.......... any contact for her?

who took the picture??  mirror?

條女好似好得
C-hing真係令人羨慕
自由最寶貴

引用:
原帖由 jzhang5595134 於 2007-11-30 09:51 發表
who took the picture??  mirror?
Good question...........! C 兄真係心水清!

好似係 video capture 出來的. 係唔係偷影架?

相關搜索目錄: Video

嘩師兄好得wow! 有冇條女既contact #呀? PM我呀!Please???

另外我想睇cut左個 part wow!!!

嘩... 正呀, 仲要咁掋玩
包成晚都好.

有冇條囡囡既contact mobile? 請PM我!Please
thank u  c-hing

引用:
原帖由 roadpeople 於 2007-11-30 03:52 發表
依排高危, 唔好去關口村
呢排深圳都係危危乎,小心為上,多謝一夜夫妻百二蚊+多兩草野既報告

引用:
原帖由 28802688 於 2007-11-30 00:18 發表
好耐未試在羅x村食到好質素的囡囡,尼個都算OK啦:

年齡:19歲
身裁:8分,B級波,少毛,窄 Pink Gap,無外翻
服務:8分,叫床聲自然,有水
派彩:120十20元小費

http://i86.photobucket.com/albums/k10 ...
師兄, 我未去過, 都想去試下, 可以pm我多d資料, 例如點去搵, 唔該晒

这个是不是在村口找的,还是在哪找的?能否在在网内M?

個樣應該麻麻地,但好身材

good...............

very good deal, look at her, evil body.

[quote]原帖由 28802688 於 2007-11-30 00:18 發表
好耐未試在羅x村食到好質素的囡囡,尼個都算OK啦:

年齡:19歲
身裁:8分,B級波,少毛,窄 Pink Gap,無外翻
服務:8分,叫床聲自然,有水
派彩:120十20元小費

C兄.
我昨天也去了羅X村食了快餐.
你食的囡囡很正,可否告訴我她的名 and
tel.no.
thanks.

点解呢条THREAD里甘多人要人家PM你们的呢?
要问人地野,你应该去PM人,人地愿意句会RE你,你(包括一D老版友)系度要求人家主动 PM你,会问到吗?简直浪费版面空间!

我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

可否不要露點
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-12-5 19:18 發表
可否不要露點
Can moderator make a decision?

羅湖村太高危啦,環境又差,以前我有個朋友被捉黃腳,差點沒命返出嚟,那處MM公價都係收$100.各位C兄少去為妙呀!

Where is better?

在羅湖村對面的羅x大廈及沿著人民南路一直走的熙x大廈都會有一些拉客的站在附近,食快餐相對比羅湖村安全及環境較好,快餐價由一百二至一百五,質數一般,但間中也有好嘢!

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。