推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

齋談文縱

引用:
原帖由 阿古 於 2010-11-4 10:09 AM 發表
首先,我同你唔係friend,
第二,你從來都無一個合理的解釋,
第三,你鍾意點就點啦。

阿女,唔使唔開心!

唔做板主,你仲多鰹伅‘h做你一直想做又冇時間去做 ...
古爸 ~ 我又無唔開心喎,
我有古爸撐喎,
不過,我唔鍾意d人又唔尊重人、又霸道o者,

有時間去睇古寶d相!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-10-15 22:47 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****[/hide]
上個星期我見到一份, 清潔洗碗, 人工係10500一個月喎, 講到底都係供求問題
如果間公司真係唔夠人用, 佢自己既損失都唔少

相關搜索目錄: 清潔
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-11-5 11:19 AM 發表

上個星期我見到一份, 清潔洗碗, 人工係10500一個月喎, 講到底都係供求問題
如果間公司真係唔夠人用, 佢自己既損失都唔少
洗碗都咁高薪!
但係公司立場,
佢唔會覺得係損失呢?

相關搜索目錄: 清潔

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-11-5 18:13 發表

洗碗都咁高薪!
但係公司立場,
佢唔會覺得係損失呢?  
呢個世界邊有死錯人, 比得萬五蚊洗碗, 仲要請緊人
可以知道份人工唔易賺

而家我地面對既係資源錯配, 同埋營商環境惡劣既問題0者
其實, 打擊地產商可能真係一條出路
而家d租咁貴, 有創意都唔會有機會發揮
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-11-8 09:36 AM 發表

呢個世界邊有死錯人, 比得萬五蚊洗碗, 仲要請緊人
可以知道份人工唔易賺

而家我地面對既係資源錯配, 同埋營商環境惡劣既問題0者
其實, 打擊地產商可能真係一條出路
而家d租咁貴, 有創意都唔會有機會發揮
你講得冇錯,
基本上,而家d工真係唔易做!

誰能代替哥哥地位

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

誰能代替哥哥地位

繁星流動和你同路
從不相識開始心接近
默默以真摯待人

人生如夢朋友如霧
難得知心幾經風暴

為著我不退半步
正是你

遙遙晚空點點星光息息相關
你我那怕荊棘舖滿路

替我解開心中的孤單
是誰明白我

情同兩手一起開心一起悲傷
彼此分擔總不分我或你

你為了我
我為了你
共赴患難絕望裡緊握你手

朋友

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

I am what I am
我永遠都愛這樣的我
快樂是 快樂的方式不只一種
最榮幸是 誰都是造物者的光榮
不用閃躲 為我喜歡的生活而活
不用粉墨 就站在光明的角落
* 我就是我 是顏色不一樣的煙火
天空開闊 要做最堅強的泡沫
我喜歡我 讓薔薇開出一種結果
孤獨的沙漠裡 一樣盛放的赤裸裸
多麼高興 在琉璃屋中快樂生活
對世界說 什麼是光明和磊落 *

誰能代替哥哥地位

仍好嗎 重會每天失眠到 天光嗎
大頭蝦 沒帶門匙也許很 勞氣吧
仍關心妳願每天問
最後也明白角色時已不相襯
還由他去代我為妳緊

*問太多根本不會講
 束縛不來如人馬座
 亦因愛妳令妳不安 才離開不再講

願明天 能不再為妳痴纏
 明白改不變 妳亦離開很遠
 就算花光心機守每一個諾言
 最後誰又會可憐 *

極危險 連思覺像也失調
無辦法接受現實 自製假想能延續故事
妳的聲線還仍言猶在耳
已分不清楚我位置

Repeat *
極危險 連思覺像也失調
還是我太犯賤 或是我太介意太過膚淺
百篇短訊留言徒然又試
始終得不到妳在意

留低即使很多的透支
如今已做錯 記下了只有缺點
太心痛是我的一手包辦令妳心變酸
彌補如何還是太遲

若然妳 如果有日說婚期
我這生福氣 也用來祝福妳
仍收起曾同渡每一齣戲飛
而這票尾 還應否捨棄

誰能代替哥哥地位

全部收晒

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

三國時期,曹操與袁紹少年時,偷看別人娶老婆,半夜三更大喊“小偷來了!”,驚得眾人到處找小偷,趁人不備,倆人偷得新娘背起就跑,半途,袁紹掉到荊棘溝堨X不來,曹操這廝又喊“小偷在此”嚇得袁紹屁滾尿流。“賊喊捉賊”典故流傳民間。

曹操這廝果然惡得可以,梟雄稱號名不虛傳,惡得光明磊落面不改色心不跳。

誰能代替哥哥地位

[/hide]

誰能代替哥哥地位

1需跨多少個山  漫漫長路與海
    方可真正覓到心媞貑m
    需經多少次哀  幾多的障礙賽
    才勝利會換來
    不知幾番跌到  旁人斜視喝采
    很不好過但我衝剌不改
    只因心中記緊  當天可敬父親
    說信我會精彩

2 強人是你  能飛天遁地
    其實你了不起
    假使你永不說不能做到
    強人是你  能頂天立地  
    如敗倒  再掙起  永沒言死
    才是活著的真理

Repeat 1 2

曾垂頭萬次  仍抬頭又次
    再戰再創這生意義
    無忘慈父那  從前留下句子

誰能代替哥哥地位

[/hide]

誰能代替哥哥地位

[/HIDE]

誰能代替哥哥地位

誰能代替哥哥地位

[/hide]

誰能代替哥哥地位

[/hide]

誰能代替哥哥地位

生日快樂

誰能代替哥哥地位

雖然早左,但多謝先

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-11-23 12:30 AM 發表
生日快樂
還有心想事成!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-11-25 00:18 發表

還有心想事成!
我代表細摩、出火仔,老爺等一班耆英(排名不分先後

祝你生活如膠如漆

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2010-11-23 00:30 發表
生日快樂
唉,表錯七日情,好彩發覺得快

[/hide]

誰能代替哥哥地位

魚唔過塘係唔會肥

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。