推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

61 123
發新話題

CA 金蛇島 急件

CA 金蛇島 急件

小弟久別重逢加州,

咪唸住去金蛇島探下老朋友,

點知按摩同桑拿都下半旗,

技師就要清場。

洗爪照常,但要中門大開,

據部長透露是要巡查。

可能是受到近日報導影響 :

http://www.tianya.cn/new/publicf ... =1067527&flag=1

各位BROS, 

小心、小心

本帖最近評分記錄

下個月初唔知洗完地未呢
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

後來轉去澳洲名勝,

但人山人海,

結果再轉去意大利,

戰況平靜,看來沒受影響,

仍然免房費,

4、5、6制。

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-12-11 11:59 AM 發表
後來轉去澳洲名勝,

但人山人海,

結果再轉去意大利,

戰況平靜   
".....去金蛇島.....轉去澳洲名勝......再轉去意大利...."

遊遍世界.....小小的 CA, have all 世界名勝  

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-12-11 11:59 發表
後來轉去澳洲名勝,

但人山人海,

結果再轉去意大利,

戰況平靜,看來沒受影響,

仍然免房費,

4、5、6制。
有时候真的被这些似是疑非的传闻害死,加上某些场所又戒严。。。。。
幸好师兄有探险的精神,不然CA岂非变成一谭死水?

點解我唔明你地講咩o既????
教下我di個小妹妹好ma???

可以o既話...入黎 我個Blog 留言啦!!~

引用:
原帖由 par3 於 2007-12-11 11:57 發表
下個月初唔知洗完地未呢
其實睇個勢頭,

應該只是要交功課而個別受到影響,

並不是洗太平地,

根據以往經驗,

可能會維持一至兩個星期。

各位兄弟應加以小心,

或先至電相熟。

相關搜索目錄: 功課

今年年尾真係要小心
股市跌 + 樓價跌 + 年尾要錢
有足夠誘因, 叫公安假公濟私地多捉港男嫖客
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 dada0011 於 2007-12-11 12:33 發表
點解我唔明你地講咩o既????
教下我di個小妹妹好ma???

可以o既話...入黎 我個Blog  留言啦!!~
其實大家都好樂意教有做功課的新手,

但又唔知你個程度去到邊,

不如你分享一下D個人經驗,

然後我地再教你D「做人」道理,

好唔好

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-11 13:17 發表
今年年尾真係要小心
如果無特別事情發生,

CAGA應該唔會殺雞取卵。

希望這只是個別事件,

不會影響大家的救國工程。

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-12-11 13:21 發表

其實大家都好樂意教有做功課的新手,

但又唔知你個程度去到邊,

不如你分享一下D個人經驗,

然後我地再教你D「做人」道理,

好唔好
練鳩術師係唔可以做人體鍊成的, 所以我只會親身教小妹有關 sn 的知識

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-11 13:31 發表

.... 所以我只會親身教小妹有關 sn 的知識 ....
喂、喂

可能係等價交換都未定。

咁快伸碌鳩出黎

其實呢兩個禮拜, 係羅湖關口都見到捉走私都捉得好嚴. 捉人果d特別唔同樣, 應該係由第二度調來的. 所以近排要小心點去玩.

保持低調是最佳辦法之一................

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-12-11 13:40 發表
喂、喂
可能係等價交換都未定。
咁快伸碌鳩出黎
你即係話人地做............
我代小妹打實你

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-11 13:48 發表
其實呢兩個禮拜, 係羅湖關口都見到捉走私都捉得好嚴. 捉人果d特別唔同樣, 應該係由第二度調來的. 所以近排要小心點去玩.
所以除非有特別事件驚動市/中央,

才會由第二度調動過來,

否則CA仍舊會是個福地。

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-11 13:48 發表
呢排大陸股市都係跌
大把同胞要救
不如上大陸財經網站、討論區、交友綱站釣下泥"猛"

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-11 13:59 發表

你即係話人地做............
我代小妹打實你
哎,

呢句係你講咋,

我的「等價交換」是經驗值,

快D返來,

你唸o左去邊

回復 #18 ComeOn 的帖子

你講既係乜野 "經驗值" 呀? 我估下先, 唔通係性經驗?

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2007-12-11 14:17 發表
你講既係乜野 "經驗值" 呀? 我估下先, 唔通係性經驗?
大家慢慢o黎,

守秩序排住隊,

佢依家做緊推廣,

每條thread都叫人去佢個「波」度留言,

有興趣咪上囉。

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-12-11 14:33 發表

大家慢慢o黎,
守秩序排住隊,
佢依家做緊推廣,
每條thread都叫人去佢個「波」度留言,
有興趣咪上囉。
小妹要小心呀
好多壞人想打妳主意
我好替妳擔心呢

一人計短, 二人計長, 不如我們出來商量一下應付方法耶

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-11 14:48 發表

小妹要小心呀
好多壞人想打妳主意
我好替妳擔心呢

一人計短, 二人計長, 不如我們出來商量一下應付方法耶
係呀,

hongkonger哥哥仲會帶你去睇金魚添。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-12-11 13:17 發表
今年年尾真係要小心
股市升 + 樓價升 + 年头,唔通版公安就会不假公濟私地LEUK水 ?
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

睇完有d擔心添

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-12-11 21:30 發表
睇完有d擔心添
我都係呀!通常被記者黃過的都會做大事架

61 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。