推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

浴潮流

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-19 03:10 發表
我都試o左^仔,
囡囡係浙江人,健談,
相頭、年齡都比@)好,(個人認為)
身型各有千秋,
@)屬豐滿型,上圍有睇頭,
^仔屬slim型,身型平均,
線條較靚,皮膚較滑。
part 1好有心機,但係唔夠力,
part 2雖 ...
我就覺得佢dup太有心機,
但part 2所可以好狂野和姣.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-19 05:04 發表

我就覺得佢dup太有心機,
但part 2所可以好狂野和姣.
^仔唔係唔放,
不過易拎仲野d呀!

White kitty -'大家仲嘗試少用體位如女上但佢背向我'
only tried this in  a THAI model in D1

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2008-3-20 00:59 發表
White kitty -'大家仲嘗試少用體位如女上但佢背向我'
only tried this in  a THAI model in D1
其實體位呢家o野係亙動o既,
你砌得佢lum,吊高佢都仲得呀!

so good....la

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-26 01:45 發表

完全同意
佢冧真的好易商量.....

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-26 09:45 發表

humm......

Most of time if I tried full set in saunar, I should not play only one style, 69, push car, kwun yum is perfer style to play everytime. I feel strange that yours play only one style when u were tried full set.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-18 22:26 發表

628 full set.
貓兄,是否只有full set? 有冇其他plan?

有機餐~~
但價錢唔肯定

引用:
原帖由 kensir 於 2008-3-28 15:19 發表

貓兄,是否只有full set? 有冇其他plan?
好似o向特別時段仲有1粒鐘餐,
服務依然做足,under$400。

3點前~~
$390.00
一粒鐘

3點前~~
$390.00
一粒鐘

引用:
原帖由 DGS 於 2008-3-28 16:55 發表
3點前~~
$390.00
一粒鐘
'

confirm still has this promotion???

引用:
原帖由 DGS 於 2008-3-28 16:55 發表
3點前~~
$390.00
一粒鐘
好似仲有1點後都係o番!

引用:
原帖由 wandlt 於 2008-3-28 16:58 發表
'

confirm still has this promotion???
應該仲有o架

一點後係指零晨一點??
呢個我唔知wor~~

零晨一點後 $390??????

include ML service?!??!!

引用:
原帖由 DGS 於 2008-3-28 17:17 發表
一點後係指零晨一點??
呢個我唔知wor~~
好似係,肥仔經理同我講過,
但時間唔肯定~

引用:
原帖由 wandlt 於 2008-3-28 18:14 發表
零晨一點後 $390??????

include ML service?!??!!
yeah yeah yeah!
我都覺得幾抵,
不過仲未試過!

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-28 20:37 發表

yeah yeah yeah!
我都覺得幾抵,
不過仲未試過!
我又要試  

哈~
去過咁多次肥仔都無提過
但$390只得一個鐘

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-3-28 20:57 發表

我又要試   
你得閒先算啦,
係試都陪我試o左先啦!

引用:
原帖由 DGS 於 2008-3-28 23:20 發表
哈~
去過咁多次肥仔都無提過
但$390只得一個鐘
$390一粒鐘ok o番,
o向mk場一粒鐘都要成$5舊!

any updates? Afternoon is $390 too?

I'd also like to know if the tall, slim local BG &@ is still there?  ...called them & was told that she's on leave but they can recommend another one for me...   have a hunch that she's probably gone, can anybody confirm?   ...thx

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。