推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 一日兩場把撚佈告

一日兩場把撚佈告

連續打俾兩位唔同場既大班都冇返工......

記得前一排有個見過一兩次既大班打黎話轉左場叫我得閒上去睇下,即管打俾佢睇下佢有冇好野,佢係咁話有有有,有好多正陀地......咁咪試下囉!!

地點係佐敦葡X園,未入門口已經聽到D阿叔唱大戲

入到去大班吹兩句就開始帶女入黎,第一PART條女身形唔係扒,但有月球表面既面孔,其本上係見到一眼之後就唔想再睇果隻.....第二PART入左個阿禪入黎........之後狂小個大班佢又話CALL緊女10分鐘就到.....結果當然係等左半個鐘都未見到有野啦!!埋單走人都算佢仲有DD良心,只係$200有抓....

跟住諗住去間正路D既日X城補飛,第一PART唔靚不過幾高,心諗嫖運會好返D之際第二PART又入件村姑俾我,第三,四PART都係D合格都仲有排既人....

大班仲想入多件時我就話算喇,自知今日冇運埋單走人,$500.....

總括係以後唔係真係熟既大班介紹真係講乜都唔撚好信!!!!!!!!!

咁師兄咪乜春都冇做過就用髐C舊水! 真係唔抵, 咱hsn都已經有得開埋大啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-12-19 10:58 發表
咁師兄咪乜春都冇做過就用髐C舊水! 真係唔抵, 咱hsn都已經有得開埋大啦!!
yes!!基本上係連抽水既意欲都冇......

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-12-19 11:09 發表
yes!!基本上係連抽水既意欲都冇......
嘻嘻! 或者釂こQ抽師兄齯儱N慾好x強呢, 你又唔q益人!!

Totally waste of time and money.......... how can these business survive?

Because there are so many chicken worms out there who don't read our forum lor !!!!!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-12-19 12:48 發表
Because there are so many chicken worms out there who don't read our forum lor !!!!!!
We are lucky to have so many brothers sharing info here.......... and we have so many cum brothers at the end of the day.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-12-19 10:38 發表

記得前一排有個見過一兩次既大班打黎話轉左場叫我得閒上去睇下,即管打俾佢睇下佢有冇好野,佢係咁話有有有,有好多正陀地......咁咪試下囉!!

地點係佐敦葡X園,未入門 ...
咁今日重去唔去先?

send p.m. 聯絡

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-19 14:18 發表

咁今日重去唔去先?

挑:bird::bird::bird::bird::bird::bird:

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-12-19 14:22 發表

挑:bird::bird::bird::bird::bird::bird:
唔係點呀, 搵多隻腳唔好咩!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-19 14:18 發表

咁今日重去唔去先?

今日D野黎唔方便,聽日點睇?

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-12-19 15:32 發表

今日D野黎唔方便,聽日點睇?
你咩時間?? p.m.傾~~

好心你打支針喇, 依家係peak period, 好多囡搵定錢買禮物俾狼狗架

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-12-19 10:38 發表

地點係佐敦葡X園,未入門 ...
你好少可o甘冇運.........................
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-12-20 18:35 發表

你好少可o甘冇運.........................
關咩事!!好多時都會中招!!不過呢次火d先報告下o者~~~

近來都真係好場難求

Really?

It is noted that there new names of night clubs, mainly at the Jordan district appearing recently ( perhaps it is only my rare visit to those NC ). Say,

天上人間
金沙
翡翠城
日本城

How about their soft and hard ware la.

Nacol
引用:
原帖由 auriga00 於 2007-12-22 02:56 發表
近來都真係好場難求

引用:
原帖由 Nacol001 於 2007-12-22 07:53 發表
Really?

It is noted that there new names of night clubs, mainly at the Jordan district appearing recently ( perhaps it is only my rare visit to those NC ). Say,

天上人間
金沙
翡翠城
日本城 ...
我就觉得天上人间会系四个场里面比较好既一间,首先地方最大,女又最多,不过果度有D泰妹,就未必合每个客既心水!最衰就系隔音差,老婆打黎check人就大柠乐…

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-12-22 06:35 發表

我就觉得天上人间会系四个场里面比较好既一间,首先地方最大,女又最多,不过果度有D泰妹,就未必合每个客既心水!最衰就系隔音差,老婆打黎check人就大 ...
泰妹?我啱播…

不過好耐無喺香港玩了。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。