推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

58 123
發新話題

[原創] 再 探 溫 柔 香

再 探 溫 柔 香

好多地方依然天色不穩,唯有再到避風港,
早前打電話俾上次既囡囡,己經得知佢因
為跟主任有爭拗而想轉場,我當然表示支
持,但一直有其他事做,終於響假期時候
有機會上去探一下轉左場既靚囡囡,咁岩
鐵腳老友又係極之得閒,所以就叫埋佢一
齊上路試試新地方

場地硬件比舊場稍為遜色,不過短聚免房
費,瞓過夜就要一百房錢亦相對算係實惠,
但今次最主要都係守約探囡囡,再溫馨多
一次,雖然換左場地換左制服但依然可愛
動人;自己一早就 Mark定囡囡幫佢做Call
鐘,所以就只有朋友要選妃勒

囡囡分四百同六百兩種,但主任話我地太
夜到,只係剩低四百既,六百既己經上晒鐘
冇得睇,不過朋友睇晒所有四百既(大概廿
個度)都搵唔到心頭好,我在旁睇見亦發覺
質素真係比唔上舊場,最後朋友有點無奈
地揀左一個笑容好既做對手
玩得俾上次更投入更激
等埋朋友揀完對手就當然分房各自修行啦,
入到房囡囡己經抱到實一實送上深情一吻,
之後重話學左D新玩法可以玩得更刺激,等
我好好享受一下,之後就報鐘叫人送上行
房四寶待侯,不過今次多左一樽二鍋頭
囡囡首先帶我到沖涼間洗乾淨,雖然呢度冇
洗車椅,但囡囡玩得比上次更放更激,叫我
放一隻腳響椅上單腳企起身就己經做齊所
有洗車椅要做既招式,好快就忍唔住俾左
一次佢,之後再沖乾淨上床做服務
嘗到真正既冰火
囡囡照足指引先做背之後轉身就睇見佢將
裝住綠豆既小碟注入酒浸住,然後就點火
將酒燒著,跟住倒冰塊入口腔進行服務而
另一面就用手以好快既速度點一點酒,睇
住帶住藍色火焰既手就放落下方位置,造
成上泠下熱同一時間感受,真係有如寒天
飲雪水~泠暖自知,點滴在心頭

來回重覆五六次到最後酒都點光後再將
剩低燒成藍色熱呼呼既綠豆放入口中再
做服務,感受一下大地回春既滋味,當時
腦裹面真係一片空白,只集中於感覺上享
受,經過囡囡一輪強勁既宏觀調控之後,
令到處於放緩既我再次迅速和平崛起,馬
上趁住個盛勢,用盡身平所學豁出去,用
速度加上節奏送上雷霆一擊,報答佢為我
所做既一切,佢亦都相當配合,兩個人互
相為對方製造快感,令到佢最後都發出
低沉既叫聲,雖然好輕聲但相當實在,再
一次令我沉醉響佢既溫柔之中

之後帶我去沖身再約定下次見面依依不
捨咁送佢走跟住爬上床昏迷到第二日中
午再同老友一齊返香港

Very detailed report which aroused my interest for a ride. Would you please PM the address and your girl's detail to me? I wish we would be cum brothers again.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-3 00:56 發表
Very detailed report which aroused my interest for a ride. Would you please PM the address and your girl's detail to me? I wish we would be cum brothers again.
地點咪就係你出既報告第二集呀
你唔係就係去搵佢咩

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-1-3 09:04 發表

地點咪就係你出既報告第二集呀
你唔係就係去搵佢咩
What about your girl....?  $400 or $600? What number?

I did not have "real ice-fire" last time bor!

大波正女. what a lucky man .. envy envy..

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-3 01:07 發表

What about your girl....?  $400 or $600? What number?

I did not have "real ice-fire" last time bor!
佢唔夠高,係四百既咋
不過睇過其他四百既真係唔及舊場好
PM 左資料俾你

good experience and good report

thanks bro

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-1-3 09:12 發表

佢唔夠高,係四百既咋
PM 左資料俾你
Brother, you ventures are always amazing.  The girl you showed in the photo is very good indeed.  Would you again pm me the details.  I am all ready for the hunt this weekend!

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-1-3 08:51 發表
經過囡囡一輪強勁既宏觀調控之後,令到處於放緩既我再次迅速和平崛起,馬上趁住個盛勢,用盡身平所學豁出去,用速度加上節奏送上雷霆一擊
HKZhou, very good report..  It is good that you have found a good typhoon shelter.  

I liked your previous description. I felt that I am the main actor!!

這個天來二鍋頭最合適喇。。。

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-1-3 09:12 發表

佢唔夠高,係四百既咋
PM 左資料俾你
She surely willl be my next target when going there again. Thanks a lot.

She looks really sweet and definitely is MCOT!

引用:

佢唔夠高,係四百既咋
PM 左資料俾你
By the way, did she perform good in the 貴妃床?

引用:

佢唔夠高,係四百既咋
PM 左資料俾你
CHING, 我也想去試試,可否PM給我嗎?thanks

where pls pm add thank's

Thank for your drtail report with photo. Would you PM me the address and phone number. thank you.

師兄,我也想去試試,唔該 PM 給我呀 ,thanks

C hing,

Please pm to me.

Thank you.

Thanks for your ice fire report !!

引用:
佢唔夠高,係四百既咋
PM 左資料俾你
So good value. Must try if chance.

大波靓女~ 好福氣好銷魂呀~
我也愛大波妹

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-3 11:05 發表
She surely willl be my next target when going there again. Thanks a lot.
She looks really sweet and definitely is MCOT!
Agreed. Looks so cute and sweet!

笑得幾甜,又大波

恭喜師兄可以食到好野!
師兄你可以搵到一些咁好既女和場,真係好!

謝謝 有機會真係要試一試

Address pls...thanks brother!!

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。